3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 3 af 3 resultater.
X-Yachts A/SIndkøbselev

X-Yachts A/S, Haderslev

Vil du arbejde for en internationalt anerkendt virksomhed i vækst?

Som indkøbselev i X-Yachts sørger vi for, at du kommer godt fra start og udvikler dig både personligt og fagligt. Du gennemgår en praktisk orienteret uddannelse, der strækker sig over to år. Du bliver en del af vores indkøbs- og logistikteam, som i dagligdagen sikrer forsyninger fra vores internationale leverandørnetværk leveret til vores danske og polske fabrikker. Vi tilbyder et job med stor kontaktflade internt som eksternt, hvor dine samarbejdsevner kommer på prøve og dine sprogkundskaber bliver styrket.

Jobbets primære opgaver

  • Daglig support og kontakt til vores internationale leverandører.
  • Administration af indkøbsordrer.
  • Kontakt til designere vedr. udviklingsprojekter.
X-Yachts A/SIndkøbs- og logistikchef

X-Yachts A/S, Haderslev

Vil du arbejde for en internationalt anerkendt virksomhed i vækst?

Vi tilbyder et udfordrende og varieret job hos X-Yachts i Haderslev; et dansk værft med datterselskab i Polen med i alt 250 ansatte. Du bliver en vigtig medspiller med en stor kontaktflade såvel internt som eksternt. Du vil få ledelsesansvar for fem medarbejdere i Danmark og en stiplet linje til to medarbejdere fra den polske fabrik.

Jobbets primære opgaver

  • Ansvarlig for indkøb, logistik, lager og planlægning
  • Udvikle og optimere alle processer i forsyningskæden
  • Optimere vareflow og lagerstyring i og imellem fabrikkerne
X-Yachts A/SSnedker

X-Yachts A/S, Haderslev

Vil du arbejde for en internationalt anerkendt virksomhed i vækst?

X-Yachts arbejder med en spændende vækststrategi som bl.a. omfatter udvikling, produktion og salg af sejl- og motorbåde. Brænder du for at levere et godt produkt i en produktionsvirksomhed med et stærkt globalt brand, så søger vi i øjeblikket en snedker til vores serviceafdeling.

Vi tilbyder et udfordrende og varieret job i hovedkvarteret hos X-Yachts i Haderslev; en dansk, privatejet virksomhed med datterselskab i Polen. Du bliver en vigtig medspiller i et team af dedikerede medarbejdere.