3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Society of Lifestyle A/SE-Commerce Project Manager

Society of Lifestyle A/S, Ikast

Kan du skabe lækre e-commerce-oplevelser? Og kunne du tænke dig at blive omdrejningspunktet mellem vores IT-afdeling, salg, kunder og vores leverandører? Så kan du meget vel være vores nye E-commerce Project Manager.

Som E-commerce Project Manager kommer du til at sidde i en nyoprettet stilling, hvor du er ansvarlig for at udarbejde kravspecifikationer efter organisationens ønsker. Det bliver din fornemmeste opgave at følge op, teste og sikre levering af e-commerce-løsninger på vores B2B- samt B2C-webshop.Vores e-commerce-løsning har omdrejningspunkt om et eget udviklet PIM-system, eget udviklet B2B-site samt WordPress/WooCommerce til B2C-shop.

Vores IT-afdeling består i dag af 10 fastansatte specialister og et større antal eksterne konsulenter, alle fordelt på tre grupper: Intern IT, ERP og e-commerce. De tre grupper arbejder meget tæt sammen og støtter hinanden. Det interne team består af 6 mænd og 4 kvinder.

Society of Lifestyle A/SIntegration Specialist

Society of Lifestyle A/S, Ikast

Har du en god forretningsforståelse, og ønsker du at arbejde med elektronisk dataudveksling?

Vi har rygende travlt med at onboarde nye kunder på vores nuværende integrationsplatform, men for at vi kan følge med efterspørgslen og et ønske om en stærk, fleksibel og skalerbar integration, har vi valgt at bygge en helt ny platform på Azure Integration Services.

Jobbeskrivelsen er ikke lagt helt fast, og vi er meget åbne for at tilpasse både stilling og arbejdsopgaver til den rette kandidat. Umiddelbart forestiller vi os dog, at det kunne se nogenlunde sådan ud:

  • Opsætning af nye integrationer i Dynamics 365 (BIS/Connectivity Studio)
  • Drift og support af EdiFact, ChannelEngine, Stedger-løsninger
  • Udvikling og support af integrationer til/fra vores eCommerce-shop
Society of Lifestyle A/SPurchasing Assistant

Society of Lifestyle A/S, Ikast

Kan du skabe struktur, overholde deadlines, fungere i et dynamisk team og trives du i et kreativt miljø, hvor tempoet er højt? Så er du måske den indkøbsassistent, vi hos Society of Lifestyle står og mangler.

Som indkøbsassistent får du i tæt samarbejde med vores produktansvarlige ansvar for hjemtagelse og kommentering af vareprøver, indhentning af tekniske data og certifikater, varebeskrivelser, håndtering af QC og reklamationer, oprettelser og vedligeholdelse af stamdata, ordreafgivelse og ikke mindst opfølgning.

Vi tilbyder en spændende stilling, der stiller høje krav til din omhyggelighed. Du arbejder struktureret og målrettet, og du forstår at løse både nye og mere rutineprægede opgaver professionelt.