8 job matcher din søgning 8 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Eurofins Miljø A/S

Serviceminded planlægningskoordinator

Vejen

Er du serviceminded, kan du holde mange bolde i luften og trives du i en hverdag med en bred kontaktflade? – så læs videre her!

Se video om Eurofins Miljø A/S som arbejdsplads

Til vores Planlægnings- og Logistik-team, søger vi en koordinator for prøveudtagning som, med sit store kundeservicegen og sans for detaljen, kommer til at fungere som bindeled mellem vores kunder og vores prøveudtagere i felten.

Du vil blive en del af et team på fire personer. Din primære opgave vil bestå af daglig disponering og planlægning af vores prøvetagning på drikkevand og bassinvand.

Eurofins Miljø A/S

Kunderådgiver til miljølaboratorium for industrielt spildevand

Vejen
Se video om Eurofins Miljø A/S som arbejdsplads

Vil du bruge din naturvidenskabelige viden og erfaring til at sikre et rent miljø i Danmark? Tiltaler det dig at arbejde sammen med en masse dygtige kollegaer i en spændende virksomhed med et velkendt brand?

Som kunderådgiver hos vores spildevandsafdeling, vil du sammen med 8 dygtige kolleger, være kundernes kontaktpunkt og dagligt levere faglig og professionel kundesupport. Du vil agere bindeleddet mellem laboratoriet og vores kunder

Eurofins Miljø A/S

Koordinerende teamleder til Danmarks største miljølaboratorium

Vejen
Se video om Eurofins Miljø A/S som arbejdsplads

Er du interesseret i ledelse, og kan du se dig selv gå forrest med fokus på godt arbejdsmiljø, samarbejde og arbejdsglæde?

Du bliver ansvarlig for at koordinere arbejdet i et team på 5 medarbejdere, som varetager håndteringen af prøverne fra kunderne i modtagelsesafdelingen. Som koordinerende teamleder vil din primære opgave være, at sikre flow i driften gennem effektiv prioritering af de daglige opgaver, samtidig med at du har fokus på trivsel i teamet.

Eurofins Miljø A/S

Laborant til Eurofins Miljø A/S

Vejen
Se video om Eurofins Miljø A/S som arbejdsplads

Er du laborant, og vil du bidrage til at sikre en god vandkvalitet i Danmark? Prioriterer du et godt arbejdsmiljø med gode udviklingsmuligheder?

Som laborant vil du komme til at indgå flere steder i afdelingens processer og arbejde med analyser af bl.a. pesticider, lægemiddelrester og PFAS. Arbejdsopgaverne vil primært bestå af prøveforbehandling, vedligehold og opsætning på apparatur (GC-MS + GC-MS/MS + HPLC) og evt. databehandling, hvis dette har interesse.

Eurofins Miljø A/S

Laborant til nathold i metalafdelingen i Eurofins Miljø

Vejen
Se video om Eurofins Miljø A/S som arbejdsplads

I metalafdelingen har vi travlt og vi søger lige nu en engageret laborant til natholdet, som består af 5 laboranter/ufaglærte som arbejder 4 dage om ugen i tidsrummet 21 – 07.

Som laborant kommer du til at arbejde i processen fra prøvemodtagelse til det færdige analyseresultat, og du vil derfor arbejde tæt sammen med både laboratorieassistenter, laboranter og kemikere. Dine primære opgaver vil være håndtering af prøver på ICP-OES, CV-AAS og ICP-MS apparater, som du modtager fra prøveforberedelsen.

Eurofins Miljø A/S

Ufaglært assistent til miljølaboratorium

Vejen
Se video om Eurofins Miljø A/S som arbejdsplads

Til metalafdelingen søger vi en ufaglært laboratorieassistent til en fast stilling i vores prøveforberedelse. Du vil primært komme til at arbejde med jord, slagger og fødevareprøver, og vil her skulle stå for hele prøveforberedelsen fra afvejning og indtil prøverne er klar til analyse.

Udover en hverdag med et betydningsfuldt arbejde, så vil du blive en del af et miljø, hvor den sociale trivsel vægtes højt. Vi sætter stor pris på en fri omgangstone, hvor der skal være plads til at have det sjovt samtidig med at vi har fokus på opgaven.

Eurofins Miljø A/S

Laborant til daghold i metalafdelingen i Eurofins Miljø

Vejen
Se video om Eurofins Miljø A/S som arbejdsplads

I metalafdelingen arbejder vores dygtige og motiverede medarbejdere på fast dag-, aften- og nathold. Til dagholdet søger vi en laborant, som kommer til at arbejde i processen fra prøvemodtagelse til det færdige analyseresultat, hvor du vil indgå i et tæt samarbejde med både laboratorieassistenter, laboranter og kemikere.

Dine primære opgaver vil være håndtering af prøver på ICP-OES, CV-AAS og ICP-MS apparater, som du modtager fra prøveforberedelsen.

Eurofins Miljø A/S

Dygtig laborant til Danmarks største miljølaboratorium

Vejen
Se video om Eurofins Miljø A/S som arbejdsplads

Er du laborant og vil du gerne bidrage til at sikre en god vandkvalitet i Danmark? Prioriterer du et godt arbejdsmiljø med gode udviklingsmuligheder, både hvad angår faglighed og det sociale sammenhold?

Din primære opgave er at udføre kemiske analyser af bl.a. vand, jord, slam og kompost. Derudover kan du komme til at indgå i mindre teams, hvor du i samarbejde med vores kemikere indkører nye analysemetoder eller nye apparaturer.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV