10 job matcher din søgning 10 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Eurofins DanmarkLaborantpraktikant hos Eurofins i Vejen – Opstart februar 2022

Eurofins Danmark

Vil du være med til at arbejde for miljø, sundhed og sikkerhed? - så har vi den rette arbejdsplads til dig! Vi søger lige nu 10 engagerede laborantpraktikanter til vores laboratorium i Vejen, med opstart februar 2022!

Eurofins Miljø A/S

I vandafdelingen vil du bl.a. komme til at bruge spektofotometriske og potentiometiske metoder, samt forskellige apparatur og robotter til analyser af drikke-, spilde- og grundvand. I metalafdelingen undersøges metaller/mineraler/grundstoffer i jord, bygningsaffald, fødevarer, spildevand, mv, ved brug af bl.a. ICP-OES og ICP-MS apparater. Og i OMF analyseres grundvand, spildevand, slam, jord, mm, for bl.a. pesticider, lægemiddelrester, VOC’er og oliestoffer, ved brug af forskellige apparater, herunder GC/MS, HES-GC/MS, P&T-GC/MS og GC/FID.

Gem
Eurofins Miljø A/SSelvstændig og fleksibel prøveudtager til udtagning af drikkevandsprøver

Eurofins Miljø A/S

Vi tilbyder en komplet løsning til vores kunder fra professionel prøveudtagning til et bredt udvalg af akkrediterede og tilpassede laboratorieydelser. Vi hjælper vores kunder med at overholde lovgivning, passe på miljøet og fremme bæredygtighed.

Har du lyst til at være en del af en spændende virksomhed, hvor du vil være ansvarlig for kvalitetsorienteret udtagning af drikkevandsprøver? Så er denne stilling måske noget for dig.

Eurofins Miljø A/S

Du vil blive tilknyttet vores depot i Rødovre. Arbejdet omfatter hovedsageligt udtagning af prøver på drikkevand, bassinvand og tandlægeunits. I forbindelse med prøvetagningerne gennemføres en række målinger med feltudstyr. Det er derfor yderst vigtigt for os, at du er kvalitetsbevidst og har en naturlig interesse for at sætte dig ind i kvalitetsdokumenter og følger dem.

Eurofins Miljø A/SLaborant til vores afdeling for Organiske Mikroforureninger

Eurofins Miljø A/S, Vejen

Vores afdeling for Organiske Mikroforureninger har travlt og søger kvalitetsbevidst og energisk laborant. Afdelingen er højt specialiseret med god mulighed for variation i arbejdsopgaverne, og til trods for travlhed har vi fokus på samarbejde, god trivsel og højt humør.

Vi udfører kemiske analyser af både vand-, jord-, slam- og sedimentprøver for en lang række forskellige miljøfremmede stoffer herunder pesticider, lægemidler, olie- og tjærestoffer, phthalater, VOC’er mv.

Eurofins Miljø A/S

Du vil forestå analyseprocessen fra start til slut, og dine primære arbejdsopgaver vil således omhandle:

  • Afvejning, ekstraktion og øvrig prøveforberedelse af ovenstående prøvetyper
  • Fremstilling af reagenser og diverse brugsopløsninger
Eurofins Miljø A/SLaboratorieassistent til metal laboratorium

Eurofins Miljø A/S, Vejen

Til metalafdelingen søger vi en ufaglært laboratorieassistent til 6 mdr. vikariat i vores prøveforberedelse. Du vil primært komme til at arbejde med jord og fødevare prøver, og vil her skulle stå for hele prøveforberedelsen fra afvejning og indtil prøverne er klar til analyse. Vi modtager 1000-2000 prøver hver dag, så det er vigtigt, at du trives i en tempofyldt hverdag, hvor effektivitet og kvalitet går hånd i hånd.

Eurofins Miljø A/S

Vi tilbyder udover en hverdag med et betydningsfuldt arbejde, så vil du blive en del af et miljø, hvor den sociale trivsel vægtes højt. Vi sætter stor pris på en fri omgangstone, hvor der skal være plads til at have det sjovt samtidig med at vi har fokus på opgaven. Du skal derfor være klar til at bidrage med teamspirit, godt humør og være i stand til at give samt modtage feedback fra dine kollegaer.

Eurofins Miljø A/SPrøveudtager til miljøprøver

Eurofins Miljø A/S, Rødovre

Motiveres du af at udtage miljøprøver, arbejde selvstændigt og have en foranderlig hverdag? Så har vi det rette job for dig!

Vi er på udkig efter en fleksibel prøveudtager til vores team på Sjælland. Arbejdet omfatter udtagning af miljøprøver, særligt spildevandsprøver. I forbindelse med prøvetagningerne gennemføres en række målinger med feltudstyr.

Eurofins Miljø A/S

Opgaverne planlægges centralt af logistikafdelingen, mens detailplanlægning af opgaverne foretages af prøveudtager. Opgaverne kommunikeres ud online via udstyr i bilen, som også benyttes til registrering af feltdata.

Eurofins Miljø A/SPlanlægningskoordinator til logistik- og planlægningsopgaver

Eurofins Miljø A/S, Vejen

Eurofins Miljø A/S er Danmarks største miljølaboratorium. Vi arbejder primært med kemiske og mikrobiologiske undersøgelser af vand, jord og luft - samt tilhørende rådgivning inden for miljøområdet. Vi varetager alt fra prøvetagning, analyse samt rådgivning.

Nu søger vi en medarbejder til vores Planlægning og Logistik team. Har du erfaring med planlægning og kan du godt lide at have en bred kontaktflade? - så er det måske dig vi søger!

Eurofins Miljø A/S

Vi søger en ny kollega, som har sans for detaljen og et stort kundeservicegen. Du kommer til at arbejde med planlægning af vores prøvetagning. Du vil fungere som bindeled mellem vores kunder og vores prøveudtagere i felten.

Eurofins Miljø A/STimelønnet medarbejder til aftenarbejde i produktion

Eurofins Miljø A/S, Vejen

Vi har travlt med at hjælpe vores kunder med at overvåge deres spildevand, drikkevand, grundvand, badevand, dambrugsvand og mange flere vandmatricer. Derfor søger vi i øjeblikket laboratorieassistenter, som har lyst til at indgå i vandafdelingens VandTeam. Vi udfører en bred vifte af uorganiske analyse, herunder Covid analyser på spildevand.

Eurofins Miljø A/S

Vi søger nye kolleger som forstår vigtigheden af at levere en høj kvalitet i arbejdet og som trives i et travlt produktionsmiljø. Har du interesse og erfaring fra laboratoriefaget er det en fordel, men ikke et krav. Der vil finde grundig oplæring sted, så det vigtigste er at du er lærenem og har vilje og evner til at tilegne dig ny viden og trives med at følge procedurer. Du har naturfaglig forståelse og bidrager med et godt humør.

Eurofins Miljø A/SKunderådgiver med naturvidenskabelig baggrund

Eurofins Miljø A/S, Vejen

Til vores kundecenter i spildevandsafdelingen søger vi en medarbejder, som har lyst til at bidrage til verdensklasse kundepleje og -rådgivning.

Trives du med en tempofyldt hverdag, hvor du både skal trække på dine naturvidenskabelig kompetencer og samtidigt kunne levere dygtig kundesupport med et smil? Så læs videre her!

Eurofins Miljø A/S

Sammen med 6 kollegaer vil du få en hverdag i kundecenteret for spildevand, hvor du kommer til at agere bindeled mellem kunderne og laboratoriet. Du vil modtage henvendelser fra kunder, hvor din opgave primære opgaver er at rådgive og vejlede om bl.a. svar på analyser o.l. Det er en bred faglig palette, som vi beskæftiger os inden for og du vil modtage grundig oplæring. Dog er det vigtigt at din naturvidenskabelig værktøjskasse er i orden.

Gem
Timelønnet chauffør til Fyn
Eurofins Miljø A/S er et af Danmarks største miljølaboratorier.
EUROFINS MILJØ A/S, Odense
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Lagermedarbejder til vores lager i Vejen
Vi søger en engageret og serviceminded lagerdisponent til vores lager i Vejen.
Eurofins Miljø A/S, Vejen
Eurofins Miljø A/S
Indrykket: