8 job matcher din søgning 8 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Royal Unibrew A/S
Laborant - Royal Unibrew, Faxe

Royal Unibrew A/S

Så er der mulighed for at blive en del af et godt team i laboratoriet hos Royal Unibrew i Faxe.

Vi søger en kvalitetsbevist laborant helst med GC-erfaring og/eller mikrobiologiske kompetencer til vores team i Faxe.

Som laborant hos Royal Unibrew i Faxe skal du sammen med de øvrige 10 laboranter og en teamleder overvåge produktionen og i tæt samarbejde med medarbejdere i produktionen arbejde på løbende at forbedre processer.

Royal Unibrew A/S
Royal Unibrew A/S
Operatør til Albani, Bryg Tankfarm

Royal Unibrew A/S, Odense

Skal du brygge den gode stemning til fynboere – og alle andre ølelskere?

Teknik og udstyr kan bare ikke gøre det alene. For uden dygtige operatører sker der ingenting. Så har du en baggrund indenfor produktionsarbejde evt. som industri- eller procesoperatør, kan du nu blive en del af en velfungerende brygafdeling, som står og mangler en operatør til gærkælderen.

Arbejdsopgaver

 • Varetage driften i produktionen
 • Udtage daglige målinger på gæringstankene
 • Håndtering af gær og centrifugering af øl
Royal Unibrew A/S
Royal Unibrew A/S
Operatører til Royal Unibrew, Faxe

Royal Unibrew A/S

Skal du brygge den gode stemning?

På Faxe Bryggeri har vi i mange år været leverandør til det danske folk. Det er vi stadig. Nu leverer vi så bare også vores velsmagende tørstslukkere til folk i hele verden. Og du kan komme med på holdet! Hvis du altså gerne vil være den, der producerer eller pakker elskede klassikere som Faxi Kondi og Pepsi.

Arbejdsopgaver:

 • Varetage driften på kolonnerne
 • Oprydning og rengøring af såvel procesudstyr som området
 • Udføre diverse kontroller under produktionen
Royal Unibrew A/S
Royal Unibrew A/S
Operatører til Albani, Fyn

Royal Unibrew A/S

Skal du brygge den gode stemning til fynboere – og alle andre ølelskere?

Har du lyst til at lære nyt og blive dygtigere i et job, hvor du får både ansvar og tillid? Vil du også gerne være den, der brygger den gode stemning til alle ølelskere? Og hvad med at blive del af en arbejdsplads, der er inde i den mest spændende udvikling nogensinde?

Målet er klart. Albani skal ganske enkelt være Danmarks bedste bryggeri med global eksport som ekstra krydderi. Derfor har vi brug for dig og din lyst til at udvikle dig sammen med os. Lige nu har vi ledige stillinger til skifteholdsarbejde dag og aften.

Royal Unibrew A/S
Royal Unibrew A/S
Operatør til Albani Bryggerierne

Royal Unibrew A/S, Odense

Har du en stærk baggrund indenfor produktionsarbejde evt. som industri- eller procesoperatør, kan du nu blive en del af en velfungerende produktionsvirksomhed.

Brygafdelingen på Albani mangler en operatør til vores bryghus til brygning af de mange forskellige kendte ølbrands. Sammen med resten af bryggerholdet vil du blive ansvarlig for at overvåge og holde styr på brygprocessen.

Arbejdsopgaver:

 • Varetage driften i bryghuset
 • Modtage råvarer
 • Rengøring af såvel procesudstyr som området
Royal Unibrew A/S
Venaris Executive Search Director of S&OP

Venaris Executive Search søger for Royal Unibrew A/S i Faxe

Få ansvaret for S&OP i én af Danmarks største og mest succesfulde FMCG-virksomheder. En helt central og strategisk rolle, der spænder bredt kommercielt i en virksomhed på en exceptionel vækstrejse med exceptionelle brands.

Med reference til Head of Supply Chain for Danmark bliver du ansvarlig for hele S&OP afdelingen i samarbejde med Group S&OP Excellence. Du leder, udvikler og inspirerer S&OP organisationens 13 medarbejdere og sikrer den fortsatte udvikling i afdelingen. Du bliver ansvarlig for udarbejdelse af strategien og retningen på S&OP området og du får en central rolle i forbindelse med forretningsudvikling samt forretningskritiske beslutninger i forhold til produkt livscyklus, herunder effektiv ind- og udfasning af produkter, samt aktiv deltagelse i NPD-møder (new product development).

Royal Unibrew A/S
Backoffice Teamleder

Royal Unibrew A/S, Horsens

Som et led i at styrke vores tekniske backoffice funktion, søger vi en leder der sammen med teamet skal sørge for den optimale support til både vores interne og eksterne kunder.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at lede dit team, som består af 5 medarbejdere, og sikre konstant optimering af processer og arbejdsgange. Du vil blive spillende træner og indgå i driften af de daglige opgaver. Du vil blandet andet stå for følgende:

 • Planlægning af arbejdsopgaver sammen med dine medarbejdere samt sikre vagtplan og ferieplanlægning
 • Tovholder på projekter som sammen med vores IT-afdeling skal flytte
Royal Unibrew A/S
Royal Unibrew A/S
Teknikere - Albani

Royal Unibrew A/S, Odense

Har du en teknisk baggrund, og kan du lide, at der altid sker noget nyt, når du er på arbejde? Vil du også gerne være del af en kæmpe succes og være med til at producere noget, alle danskere kender og sætter pris på?

Du bliver en del af vedligeholdelsesafdelingen, som servicerer og tager hånd om tekniske udfordringer på tværs af bryggeriet. Du kan derfor glæde dig til en bred vifte af opgaver, hvor du arbejder med forskellige teknologier. Det dækker dampanlæg, vandproduktion, trykluftsanlæg, aftapningsanlæg, bryghuset og vedligehold på lagrene.

Royal Unibrew A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV