6 job matcher din søgning 6 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Royal Unibrew A/S
Produktionsleder

Royal Unibrew A/S, Odense

Har du lyst til at drive forandringsledelse, skabe gode resultater inden for drift og optimere produktionen på et traditionsrigt bryggeri?

Som vores nye produktionsleder bliver det overordnede mål, at sikre produktionseffektiviteten i vores tapperi- og lagerområder, under hensyntagen til vores fødevarecertificeringer. Det er et vigtigt fokusområde for os, og derfor har vi brug for din viden, erfaring og nye perspektiver til at drive løbende forbedringer med fokus på effektivitet, kvalitet og organisationsudvikling.

Du bliver en del af et team med flere produktionsledere, der sammen har ansvaret for tapperi og lagerområder på Albani bryggeriet inkl. vores mikrobryggeri i Odense.

Royal Unibrew A/S
Royal Unibrew A/S
Logistikkoordinator

Royal Unibrew A/S, Odense

Glade kunder fordrer en stærk logistikstruktur, hvor evnen til at eksekvere med overblik, ro og forståelse for virksomhedens interne processer – og i hht. kundernes forventninger – er altafgørende.

Du bliver en del af et team på 6 kollegaer, der arbejder ud af Odense og Faxe. Dit arbejdssted vil være Odense, hvorfra du i tæt samarbejde med lagre, leverandører og transportører vil styre slagets gang. Som Logistikkoordinator vil dine primære opgaver være:

  • Koordinering og planlægning af transporter til og fra eksterne lagre
  • Opsætning af transportordrer og koordinering med vores transportleverandører – herunder også planlægning af weekendkørsler
  • Daglig koordinering med produktionen, lagre samt transportleverandører – og med fysiske besøg/runderinger på lokale sites
Royal Unibrew A/S
Royal Unibrew A/S
Tekniker til Albani Bryggerierne

Royal Unibrew A/S, Odense

Du bliver en del af vedligeholdelsesafdelingen, som servicerer og tager hånd om komplekse tekniske udfordringer på tværs af bryggeriet. Afdelingen består pt. af 9 engagerede medarbejdere.

Så vil du være med til at vedligeholde og optimere et bryggeri i udvikling, der skal sikre fremtidens vækst for nogle af Danmarks stærkeste brands i en succesfuld fødevarevirksomhed?

Opgaverne:

  • Varetagelse af service og vagt på maskinerne
  • Deltage i forbyggende vedligeholdelsesopgaver i tapperi/bryghus/lager
Royal Unibrew A/S
Royal Unibrew A/S
Elektriker/automatiktekniker

Royal Unibrew A/S, Faxe

Er el-teknik og produktionsanlæg din hjemmebane? Er det dig, der skal stå bag stemningen på stadion, når dit anlæg har produceret kølende fadbamser fyldt med skummende Royal pilsner?

Grundlæggende handler dit job om at holde vores produktionsanlæg og højlager i teknisk topform. Det gør du sammen med dine 17 gode og kompetente kolleger i vores stærke og velfungerende vedligeholdsteam. Det går forrygende, så der er fart på, og der sker hele tiden noget nyt og uventet. Så trives du med at blive fagligt udfordret og have et arbejde, hvor ingen dage er ens, så får du et sandt drømmejob hos os. Du kommer til at arbejde med:

  • Fejlfinding og reparation af vidtspændende proces- og produktionsudstyr – både de helt nye og ældre modeller
  • Deltage i forbyggende vedligeholdelsesopgaver – store årstjek og mindre månedstjek
  • Håndtering af nedbrud i samarbejde med kollegaer og leverandør
Royal Unibrew A/S
Gem
Royal Unibrew A/S
Event Specialist

Royal Unibrew A/S

Vil du have et unikt job, der handler om at sprede fest og livsglæde?

Som event tekniker er det dig og dine kolleger, der står for al opsætning og nedtagning af Royal Unibrew’s bargrej m.m. på festivaller og events. Det er også jer, der sørger for, at det virker og derfor træder til, hvis der er tekniske problemer. Du er med på alt fra Smukfest til mindre lokale begivenheder. Fælles for det hele er, at du kommer til at opleve en masse og blandt se en masse topkunstnere på scenen. Du kommer til at:

  • Opsætte og nedtage udstyr (fadølsudstyr, barer m.v.)
  • Opsætte og nedtage marketing- og salgsmateriale
Royal Unibrew A/S
Royal Unibrew A/S
Online Customer Support

Royal Unibrew A/S, Faxe

Til en nyoprettet stilling i Royal Unibrew søger vi en erfaren Online CRM-manager, der brænder for den bedste kundeoplevelse til en spændende digital rejse.

Som Online CRM-manager vil du være omdrejningspunktet for vores digitale kunderelationer og blive en central profil i arbejdet med at skabe den bedste kundeoplevelse på tværs af vores digitale kanaler. Du vil have mulighed for at sætte dit markante aftryk på den digitale kunderejse, som Royal Unibrew vil tilbyde.

Du vil stå for planlægning, eksekvering og opfølgning, og samtidig vil analyse og udvikling være en stor del af din hverdag. En stilling med klare mål om øget vækst i kanalerne og optimeret kundeoplevelse.

Royal Unibrew A/S