6 job matcher din søgning 6 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Eurofins Steins Laboratorium A/S
Business Unit Manager, Rådgivning- og Sensorisk afdeling

Eurofins Steins Laboratorium A/S, Vejen

Som Business Unit Manager, Rådgivning og Sensorik hos Eurofins får du ansvaret for ledelse og udvikling af to afdelinger med i alt 15 medarbejdere. Hertil kommer ligeledes et forbrugerpanel, der er tilknyttet afdelingen efter behov.

Du får direkte reference til den administrerende direktør for Eurofins Steins Laboratorium A/S og derved det øverste ansvar for Rådgivningsafdelingen og Sensorisk afdeling. Ansvaret dækker ledelse af medarbejderne, fuldt økonomisk P/L ansvar, tilbudsgivning, forretningsudvikling og kundepleje. Salg af afdelingens ydelser vil foregå i en samarbejde med salgsorganisationen. Kunder og medarbejdere er dine vigtigste interessenter. Det er vigtigt, at du kommunikerer klart, går forrest og er en synlig samt motiverende i din ledelsesstil.

Eurofins Steins Laboratorium A/S
Eurofins Steins Laboratorium A/S
Medarbejdere med laboratorieerfaring til Agro-afdeling

Eurofins Steins Laboratorium A/S, Vejen

Som medarbejder i vores Agro-laboratorium i Eurofins Steins, vil dine primære opgaver bestå i at varetage den fulde analyseproces fra modtagelse, neddeling, prøveforberedelse og videre analyse. De analyser du vil komme til at arbejde med er analyser af grovfoder, foder, gylleprøver, raps, samt flere specialanalyser såsom fordøjelsesanalyser og NIR og ad hoc-opgaver i laboratoriet. Du kommer til at indgå i et lille team med flere assistenter, der hjælper til højsæson, som strækker sig over efteråret. I har et tæt samarbejde med vores såsædsafdeling, hvor du i perioder vil hjælpe til med enkelte analyser.

Vi søger 3 nye kolleger i alt: 1 til fastansættelse og 2 til tidsbegrænset sæsonansættelse (perioden 1. juni – 30. november). Skriv gerne i din ansøgning hvad du foretrækker.

Eurofins Steins Laboratorium A/S
Eurofins Steins Laboratorium A/S
Laborant til kemiske analyser af fødevarer og foder

Eurofins Steins Laboratorium A/S, Vejen

Har du en passion for kemiske analyser af fødevarer og foder? -og ønsker du muligheden for at arbejde med et bredt spektrum af analysekemiske metoder? –Så læs videre her!

I Eurofins Steins kemiske afdeling, foretager vi alle former for analysekemiske metoder på foder og fødevarer, heriblandt analyser for protein (Kjeldahl/Dumas), fedt (Stoldt/RG/SBR), fedtsyreprofil, stivelse, fiber, m.fl. Vi tilbyder en fagligt spændende og udfordrende hverdag, hvor vi bl.a. arbejder med diverse vådkemiske metoder samt kromotografiske metoder så som LC-MS, IC og GC.

I jobbet får du udviklingsmuligheder på fagligt og personligt plan, i en velrenommeret organisation med stærke kompetencer og erfaring. Vi har en kort vej mellem ledelse og medarbejdere, hvilket er med til at sikre, at vi får det bedste ud af medarbejderenes viden og idéer.

Eurofins Steins Laboratorium A/S
Eurofins Steins Laboratorium A/S
Driftsorienteret kemiker til kemisk laboratorium

Eurofins Steins Laboratorium A/S, Vejen

Hvad siger du til at blive en del af et team hvor sparring, udvikling og trivsel er sat i højsædet? Som kemiker i vores kemiske laboratorium, kan du være med til at sikre vores kunder kvalitet og rettidige resultater på deres prøver.

I samarbejde med dine kolleger; kemikere, laboranter, labratorieassistenter og kunderådgivere, vil du være med til at bidrage til at produktionen i vores laboratorium sker effektivt og kvalitetsmæssigt korrekt.

Du vil med din erfaring og kompetencer få ansvaret for kvalitet og levering på en række analyseområder. I tæt sammenspil med dine kolleger vil dine opgaver blandt andet inkludere­:

  • Udvikling, validering og vedligehold af analysemetoder
  • Indkøring og vedligehold af analyseudstyr og instrumenter
Eurofins Steins Laboratorium A/S
Eurofins Steins Laboratorium A/S
Bliv praktikant i et forretningsdrevet HR-team i efteråret 2022

Eurofins Steins Laboratorium A/S, Vejen

Drømmer du om at arbejde med hele HR-paletten i en dynamisk og international virksomhed? Kunne du tænkte at indgå i et praktikforløb med en høj grad af indflydelse fra starten, samt bidrage med din viden i et fagligt stærkt og ambitiøst team? Så er dette praktikpladsen til dig!

Hos Eurofins vil du som praktikant i HR-afdelingen få en unik indsigt i, hvordan et forretningsdrevet HR-team arbejder og skaber værdi i en stor, international organisation. Din praktik vil være todelt. Dette betyder, at du vil bidrage til at løse almindelige driftsopgaver i forbindelse med rekruttering, samt iværksætte og udvikle et specifikt projekt. Alt sammen i tæt samarbejde med din nærmeste leder og kolleger i HR.

Eurofins Steins Laboratorium A/S
Eurofins Steins Laboratorium A/S
Ufaglært medarbejder til natholdet i vores mikrobiologiske produktionslaboratorium

Eurofins Steins Laboratorium A/S, Vejen

Til natholdet i vores mikrobiologiske afdeling i Vejen, søger vi lige nu en mødestabil medarbejder, til at indgå i vores produktion på natholdet, hvor vi analyserer foder, vand og fødevarer for forskellige mikroorganismer.

Så trives du i et produktionsmiljø med rutineprægede opgaver og et højt arbejdstempo, er dette måske den rette mulighed for dig.

Din baggrund er måske med erfaring fra produktion eller som laboratorieassistent - men uanset din baggrund, vil der finde en grundig oplæring sted. Derfor lægger vi mest vægt på at få fundet dig, som er en team player, der arbejder effektivt og kvalitetsbevidst, så vores kunder kan få korrekte analysesvar til aftalt tid.

Eurofins Steins Laboratorium A/S