2 job matcher din søgning 2 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Eurofins Steins Laboratorium A/S
Vi søger en rådgiver til auditering af foderfabrikker og servicering af fødevarevirksomheder

Eurofins Steins Laboratorium A/S, Vejen

Drømmer du om et job med en afvekslende hverdag, hvor du på nogle dage vil være på audit hos vores kunder, og på andre dage vil løse administrative opgaver på kontoret og være sammen med dine kolleger i teamet? Så er det måske dig vi søger!

Du vil komme til at bruge ca. 50% af din tid på at foretage audits og inspektioner af foderfabrikker og restauranter og dertil hørende afrapportering. Derudover vil du bruge den resterende tid på at assistere med at modtage og ekspedere kundehenvendelser, samt hjælpe med faglig opgaveløsning i teamet.

Eurofins Steins Laboratorium A/S
Eurofins Steins Laboratorium A/S
Naturvidenskabelig kollega til kundeservice i Eurofins Steins Laboratorium A/S

Eurofins Steins Laboratorium A/S, Vejen

Som en del af Eurofins Steins Laboratorium A/S, arbejder vi med kemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser og konsulentydelser med fokus på fødevare-, foder-, agro- og mejeriindustrien. Her tester vi blandt andet for næringsindhold og kvalitative indholdsstoffer, samt for uønskede stoffer og mikrobiologiske organismer.

Som en del af kundeservice vil dit arbejde indebærer rådgivning og vejledning af kunder, sikre rettidig udstedelse af analysecertifikater, kommunikation mellem danske og udenlandske søsterselskaber, håndtering af kundereklamationer, opfølgning på leveringstider og medvirke til optimering af arbejdsprocesser.

Eurofins Steins Laboratorium A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV