4 job matcher din søgning 4 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
LOXAM A/S
Serviceminded IT-superbruger til JM Trykluft A/S & Loxam A/S

LOXAM A/S, Viby J.

Brænder du for IT og motiveres du af en alsidig hverdag, hvor du får lov at hjælpe alle dine kollegaer?

Dit primære geografiske arbejdsområde vil være det jyske, med en fast ”flyver” plads på hovedkontoret for JM Trykluft A/S, som er beliggende i Aarhus (Viby) men ellers med rolle, der også er rundt og hjælpe i alle vores 38 Loxam/JMT-afdelinger.

Det er vigtigt, at du som person nyder at være den lokale problem knuser på IT fronten, og at du trives med at telefonen ringer om alt fra mistede passwords og printere der ikke virker, til rigtige systemnedbrud, udrulning af nye systemer eller installering af nye hardware.

LOXAM A/S
LOXAM A/S
Servicemedarbejder der også kan det med transport af maskiner søges til branchens mest attraktive arbejdsplads, LOXAM A/S, Rental i Glostrup

LOXAM A/S

Som servicemedarbejder bliver du en del af et stærkt og meget erfarent hold, med ”god” humor og plads til selvstændighed. Er du praktisk anlagt og sætter du en ære i at levere god kundeservice og holde orden – så er du måske den, vi søger?

Arbejdsopgaver omfatter:

  • Klargøring af maskiner, hvilket omfatter en proces, hvor du modtager materiellet, gennemgår for fejl og mangler, vasker og klargør til næste udlejning
  • Udkørsel og afhentning af udlejet materiel hos kunder
  • Pakning, registrering og udlevering af materiel inden udlejning
LOXAM A/S
Babels
Afdelingschef

Babels søger for LOXAM A/S i Aarhus

LOXAM Aarhus søger en forretningsorienteret leder, som skal sikre forretningens fortsatte succes. Afdelingens målsætning er at være kundernes absolut foretrukne samarbejdspartner af materieludlejning i regionen. Vi søger derfor en leder, som skal være garant for at nå resultater gennem samarbejde, fællesskab, drift- og teamoptimering. Du skal som leder se værdien i forskelligheden – og skabe resultaterne sammen med – og gennem dit team.

Du får ”nøglerne til kontoret” og ledelsesansvaret for et kompetent team med en meget høj faglighed og stor erfaring i udlejningsbranchen. Derudover får du et virkelig stærkt koncept og et af branchens mest anerkendte brands i ryggen.

Babels
LOXAM A/S
Udlejningskonsulent søges til branchens mest attraktive arbejdsplads

LOXAM A/S, Rødby

Er du en dygtig og velkvalificeret udlejningskonsulent, eller en der er drevet af at give god service samt at arbejde med salg? Er du samtidigt vant til et højt aktivitetsniveau, og ønsker at være en del af et hold, der har kunden i centrum og strækker sig langt for at levere byens bedste kundeservice – så er du måske den nye udlejningskonsulent, vi søger.

Arbejdsopgaverne er:

  • Indgå som en integreret del af udlejningen i løsning af alle typer af opgaver i kundeservice og udlejning af materiel
  • Effektiv og professionel ordrebehandling af udlejningsaftaler
  • Daglig pakning af maskiner til kunder

Vi tilbyder tilbyder et job i en spændende international virksomhed i kraftig udvikling og gode udviklingsmuligheder. Vi lægger vægt på et uformelt arbejdsmiljø, hvor der er en positiv og humoristisk omgangstone.

LOXAM A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV