2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

CNH Industrial
Product Support & Brand Service - CNH Industrial søger medarbejder

CNH Industrial, Albertslund

Vil du kickstarte din karriere i landbrugsbranchen eller blive endnu dygtigere til at arbejde med de tekniske detaljer indenfor landbrugsmaskiner i en stor international virksomhed?

Hvis du har interesse i landbrugsbranchen og gerne vil vide mere om, hvordan moderne teknologi fungerer i nutidens landbrugsmaskiner, så leder CNH Industrial efter en Trainee til at være en del af vores fantastiske - Nordic & Baltic Product Support & Brand Serviceteam.

I dette trainee program, over en periode på 2 år, vil du blive trænet i at støtte vores forhandlere til at håndtere tekniske spørgsmål om vores landbrugsmaskiner.

Du kommer til at arbejde med mange forskellige opgaver, og du bliver en vigtig medarbejder i forhold til koordinering og kommunikation med både interne og eksterne kunder. Hos CNH Industrial vil du hurtigt bemærke, at du som Trainee er en vigtig ressource i dagligdagen.

CNH Industrial
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
CNH Industrial
Field Service-Tekniker til Norden og Baltikum

CNH Industrial

Til en stilling i vores tekniske support team søger vi en Field Service-Tekniker med fokus på den tekniske support på traktorer til vores forhandlere i Norden og Baltikum. Vores hovedkontor ligger i Albertslund hvor supportteamet også holder til. Det er ikke afgørende at du fysisk sidder i Albertslund, da en stor del af dit arbejde kan udføres online fra hjemmet eller ude i marken.

Som Field Service-Tekniker får du en nøgleposition, hvor du har ansvaret for at levere teknisk ekspertise fortrinsvis på de opgaver der ikke kan løses fra vores ASIST systems side. Derudover vil du i din dagligdag være en vigtig sparrings partner for vores tekniske træning til mærkerne New Holland og Case IH inden for traktorer.

CNH Industrial