3 job matcher din søgning 3 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

SDK Shipping A/S Shippingassistent

SDK Shipping A/S, Kalundborg

Brænder du for den maritime verden, og er du passioneret indenfor skibsfart? Er du samtidig stærk indenfor skibsteknik, og kan du begå dig i både havne/skibsmiljøet samt kontormiljøet, er dette lige en stilling for dig.

Det går stærkt i SDK Shipping, og vi søger derfor en selvstændig shippingassistent til vores afdeling i Kalundborg. Byen byder på naturskønne omgivelser samt en bred vifte af boligtyper i by, på land og ved vand.

Som vores nye shippingassistent vil du arbejde tæt sammen med vores engagerede agency medarbejdere på Sjælland og indgå i et ungt og energisk miljø. Du vil blive en del af vores vagthavende personale og skal rådgive og assistere, hvor du ser behovet.

Dine primære ansvarsområder vil være:

  • Key account support af arbejdsopgaver for vores kunder.
  • Klarering af container-, tank-, tørlast- og projektskibe.
  • Crewchange og mandskabsskifte.
  • Planlægning og supervising af komplekse opgaver.
SDK Shipping A/S
SDK Shipping A/S Engageret medarbejder til QHSE

SDK Shipping A/S, Fredericia

Bliv en del af et stærkt team, hvor arbejdsdagene sjældent er ens. Vi søger en medarbejder i QHSE med gode kommunikationsegenskaber, som trives i en omskiftelig hverdag.

SDK Shipping A/S er en del af SDK FREJA A/S, som er en af Skandinaviens førende shipping- og logistikvirksomheder med egne kontorer flere steder i Europa. Du vil opleve at blive en del af en koncern i rivende udvikling og med store vækstambitioner.

Som vores nye medarbejder i QHSE vil dine opgaver særligt centrere sig om emnerne arbejdsmiljø, sikkerhed samt kvalitet og miljø. Du vil blandt andet få til opgave at hjælpe med at udvikle kulturen og de værktøjer, der understøtter det lokale QHSE arbejde samt gennemføre interne sitebesøg/audits på vores lokationer. Har du en solid værktøjskasse og lyst til at bringe HSE til næste niveau?

SDK Shipping A/S
Gem
SDK Shipping søger shippingtrainee / voksenlærling Fredericia
Har du mod på en karriere i det Blå Danmark med masser af muligheder for ansættelse efter endt uddannelse, så er det nu, at du skal komme i gang.
SDK Shipping A/S, Fredericia, Fredericia
Elevportalen
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV