5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Nobia Denmark A/S
HR Assistant

Nobia Denmark A/S, Tilst

Brænder du for at arbejde med HR? Trives du i en foranderlig og spændende hverdag, hvor du arbejder selvstændigt, tager ansvar og følger dine opgaver til dørs?

Som HR Assistant hos Nobia Danmark bliver du en del af den danske People & Culture-organisation, hvor du får 12 dygtige kollegaer, som arbejder med en bred palet af opgaver inden for HR – alt fra løn, rekruttering, employer branding, overenskomster, HR-processer, trivselundersøgelser, HR-system og masterdata, kontrakter mv.

Som HR Assistant vil du få en vigtig rolle i, at supportere vores 3 P&C Consultants og vores Talant Aquisition Partner i det daglige arbejde. Derfor vil du generelt have en stor koordinerende rolle, hvor du er i kontakt med mange mennesker både internt i organisationen og eksternt.

Nobia Denmark A/S
People Executive CI and LEAN Coordinator

People Executive søger for Nobia i Ølgod

Med fokus på at koordinere og drive forbedringsprojekter på tværs af hele værdikæden

Motiveres du i en rolle med fokus på optimeringer på tværs af værdikæden i en anerkendt produktionsvirksomhed? Har du arbejdet hands-on med LEAN, eller har du lysten til at dygtiggøre dig inden for området? Og er du en stærk koordinator, der formår at identificere indsatser til løbende forbedringer og drive projekterne fra start til slut? Så er du den CI and LEAN Coordinator, vi søger til Nobia Danmark A/S med base i Ølgod.

Du kommer til at referere til QHSE & LEAN Manager og bliver en del af en stærk kvalitetsafdeling, hvor dit ansvar er at drive og koordinere projekter i den danske Supply Chain-forretning med særligt fokus på forbedring af OEE, reduktion af emner med forskellige fejltyper samt kortlægning, dokumentation og implementering af nye arbejdsgange på tværs af afdelinger.

Nobia Denmark A/S
Projektleder til produktimplementering

Nobia Denmark A/S, Ølgod og Bjerringbro

Brænder du for at drive projekter inden for supply chain fra forundersøgelse til færdigt og lanceret produkt/løsning med fokus på implementeringsprocessen?

Nobia Danmark søger en projektleder til produktimplementering til vores produktion af køkken og badunivers med fabrikker i Bjerringbro (Implast), Farsø (Unoform) samt i Ølgod (Nobia).

En af de mest centrale opgaver er at lede projektet og skabe betingelser, så alle projektmedlemmer kan arbejde, samarbejde og kommunikere i øjenhøjde for effektivt at kunne produktteste og implementere produktet i produktion.

En anden central del af rollen omhandler at kunne anvende standard tegninger, definere og analysere problemstillinger på værdikæde og fabriksniveau for at muliggøre en effektiv produktionsproces.

Nobia Denmark A/S
Nobia Denmark A/S
Elever til indkøbsdisponering & komponentplanlægning

Nobia Denmark A/S, Ølgod

Er du klar til at tage et karrierespring og prøve dig selv af i et miljø, hvor du får ansvar fra dag et? Gennem et 2-årigt elevforløb opbygger du solide kompetencer inden for indkøbsdisponering og komponentplanlægning og træder ind i en hverdag med stor fleksibilitet og masser af læring gennem hands-on-opgaver.

Under din uddannelse vil der være to hovedområder - et år med fokus på indkøbsdisponering og et år med fokus på komponentplanlægning. Nogle af dine arbejdsopgaver bliver bl.a.

  • disponering af varer, f.eks. at bestille varer til den rigtige dag
  • daglig dialog med leverandører fra hele verden
  • lagerstyring efter kanban
Nobia Denmark A/S
Nobia Denmark A/S
Leder til Kundesupport

Nobia Denmark A/S, Tilst/Bjerringbro

Trives du i en koordinerende rolle, hvor du får enderne til at nå sammen i teamet? Formår du at arbejde i spændingsfeltet mellem produktionen, reklamationer og salg? Så glæder vi os til at høre fra netop dig.

Som leder for vores kundesupport vil dit hovedansvar være at lede og udvikle afdelingen, som består af funktionerne kundeservice, teknisk tegning, reklamationsbehandling mv.. Du får en meget bred kontaktflade i hele organisationen. Jobbet byder på en varierende arbejdsdag, hvor dine arbejdsopgaver bl.a. vil være:

  • ledelse, udvikling og koordinering af afdeling, medarbejdere og processer
  • forbedre vores processer for at minimere årsager til reklamationer i samarbejde med interne og eksterne samarbejdspartnere
  • deltage i og lede forbedringsprojekter
Nobia Denmark A/S