6 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

6 jobannoncer

Gem
HANSENBERG

Underviser til elektrikeruddannelsen

Kolding

Har du lyst til at arbejde med unge mennesker, hvor undervisning og formidling af elektrikerfaget er omdrejningspunktet, er det netop dig, vi søger.

Vi uddanner fremtidens håndværkere i et fagligt udfordrende læringsmiljø med nyrenoverede og topmoderne værksteder. Vi har fokus på et godt socialt miljø og elevernes udvikling, og vi har en tæt relation til hele branchen.

HANSENBERG
Gem
HANSENBERG

Underviser til mekanikeruddannelsen

Kolding

Er du motiveret for at undervise kommende mekanikere – og videregive din viden om autobranchen?

Vi søger en kompetent faglærer til fastansættelse på mekanikeruddannelsen, hvor undervisningen gennemføres både som almindelig holdundervisning og som projektundervisning. Den praktiske del af undervisningen foregår i skolens værksteder.

Læringsmiljøet er fagligt udfordrende, og vores faciliteter er veludstyrede og opdaterede.

HANSENBERG
Gem
HANSENBERG

Gartner

Kolding

HANSENBERG søger en dygtig og stabil gartner/handyman til at indgå i Bygningstjenesten, som er et selvstændigt og velfungerende team på seks medarbejdere, der tager sig af service- og vedligeholdelsesopgaver samt pleje af udvendige arealer på skolens adresser.

Du skal kunne varetage den daglige pasning af de grønne områder omkring HANSENBERGs adresser. I vinterhalvåret vil der være snerydning og saltning, beskæring af buske og træer samt reparationer og vedligehold af Bygningstjenestens maskiner. Derudover må der forventes forefaldende arbejde indendørs.

HANSENBERG
Gem
HANSENBERG

Skolechef

Kolding

Vi søger en ambitiøs, motiverende og udadvendt skolechef til brancheskolen Teknia, som rummer skolens erhvervsuddannelser inden for teknologi, byggeri og transport.

HANSENBERG giver eleverne de kompetencer, som erhvervslivet efterspørger – både i dag og i fremtiden. Vores nye skolechef skal være klar til at understøtte og udbygge Teknias identitet som en stærk, faglig brancheskole.

HANSENBERG
Gem
HANSENBERG

Barselsvikar og timelærer til frisøruddannelsen

Kolding

Brænder du for frisørfaget, og er du en dygtig formidler?

Som faglærer vil du komme til at undervise på forskellige niveauer i både praktiske og teoretiske fag på frisør­uddannelsen. Sammen med de øvrige undervisere skal du være med til at udvikle teamets undervisningsmaterialer.

Du brænder for dit fag, og du har udpræget pædagogisk talent for at koble din teoretiske viden med det praktiske arbejde, så eleverne oplever undervisningen som motiverende og meningsfuld.

HANSENBERG
Gem
HANSENBERG

Underviser til VVS-uddannelserne

Kolding

Er du uddannet inden for VVS-området, og har du lyst til at arbejde med mennesker?

Vi har et velfungerende team, og vi søger to kompetente og engagerede undervisere til VVS-uddannelserne. Vi kan blandt andet tilbyde:

  • et nyindrettet undervisningsmiljø
  • et team, som brænder for unge menneskers læring
  • en inspirerende og proaktiv virksomhed.
HANSENBERG

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV