3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

HANSENBERG
Underviser til tjeneruddannelsen

HANSENBERG, Kolding

Vil du være en del af et inspirerende læringsmiljø?
Har du lyst til at undervise og vejlede unge på en erhvervsuddannelse?
Er du udpræget teamplayer og trives i samarbejdet med kolleger?

Vi har brug for nye lærerkræfter til både grundforløb og hovedforløb på tjeneruddannelsen og søger derfor en kompetent faglærer til en fast stilling.

Du skal kunne undervise både grund- og hovedforløbselever i praktiske og teoretiske fag primært på tjeneruddannelsen, men er du uddannet gastronom, vil der også være undervisning på gastronomuddannelsen. Desuden vil der være opgaver i forbindelse med elever i ny mesterlære, undervisning på AMU-kurser og evt. foretagelse af realkompetencevurderinger.

HANSENBERG
HANSENBERG
Studiesekretær

HANSENBERG, Kolding

Har du lyst til at arbejde i et spændende skolemiljø?
Er du omhyggelig og ansvarsbevidst?

Vi søger 2 selvstændige, kvalitetsbevidste og engagerede kolleger, der har lyst til at arbejde med administration af uddannelser.

Jobbet består primært af opgaver inden for studieadministration, herunder ind- og udmeldelse af elever, oprettelse og ajourføring af hold, udsendelse af informationer til elever, registrering af uddannelsesaftaler mv.

Du trives i et travlt arbejdsmiljø og kan bevare overblikket, selvom tingene ikke går som planlagt. Du er en god organisator, arbejder struktureret og har fokus på detaljen.

HANSENBERG
HANSENBERG
Løncontroller med koordinatoropgaver

HANSENBERG, Kolding

Har du erfaring med løn- og personaleadministration inden for staten?
Er du god til at tilrettelægge og beskrive procedurer og digitale arbejdsgange?
Er du vant til at formidle faglig viden til både kolleger og ledere?

HANSENBERG søger en grundig og effektiv medarbejder med et glimt i øjet til skolens lønteam. Du kommer til at indgå i et selvstændigt team, hvor du sammen med 3 kolleger løser alle opgaver i forhold til løn- og personaleadministration på skolen. Sparring, samarbejde, videndeling og fleksibilitet er en selvfølge.

Har du lyst til at være vores nye kollega, kan vi tilbyde et job med udfordringer og indflydelse på jobindholdet – og med rig mulighed for personlig og faglig udvikling. Gode og erfarne kolleger vil stå klar til at hjælpe og støtte dig.

HANSENBERG