6 job matcher din søgning 6 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

HANSENBERG
Underviser til web og kommunikation på erhvervsskole

HANSENBERG, Kolding

Har du lyst til at undervise fremtidens webudviklere og Grundforløb 1-elever inden for web, it og kommunikation? Så læs med her.

Du bliver en del af et inspirerende læringsmiljø på brancheskolen Designia, som på nuværende tidspunkt udbyder Grundforløb 1 (medielinje og web/it-linje), Grundforløb 2 (webudvikler, mediegrafiker samt data- og kommunikationsuddannelsen) og hovedforløbet på mediegrafikeruddannelsen.

Vi varetager undervisning, planlægning, koordinering og udvikling af forløb på medieuddannelserne, lige fra eleverne kommer i brobygning, til de står med et svendebrev i hånden.

Både uddannelser og udbud er i konstant forandring, og derfor kan dine kompetencer komme i spil på relaterede forløb og kurser, hvor du også vil kunne bidrage med din viden.

HANSENBERG
HANSENBERG
Pædagogisk konsulent

HANSENBERG, Kolding

Har du stærke pædagogiske og didaktiske kompetencer, og er du interesseret i nye digitale teknologier og deres anvendelsesmuligheder til gavn for elevernes læring? Så læs med her.

Vi søger en pædagogisk konsulent, der kan medvirke til at styrke lærernes lyst og nysgerrighed med hensyn til at inddrage digitale teknologier i undervisningen. Du skal samtidig være med til at fastholde og videreudvikle HANSENBERGs høje faglige niveau og skabe vækst gennem fortsat fokus og opmærksomhed på igangværende udviklingsaktiviteter på områderne pædagogik, didaktik og digitalisering.

Du træder ind i et ungdomsuddannelsesmiljø, hvor både de fagfaglige og de pædagogiske vinkler fylder i hverdagen. Du kommer til at arbejde sammen med dygtige og passionerede medarbejdere, undervisere, vejledere, stabsfunktioner og ledere, som alle arbejder ud fra skolens værdigrundlag.

HANSENBERG
HANSENBERG
Faglærer til grundforløbet Transport og logistik

HANSENBERG, Kolding

Har du indsigt i og kendskab til transport og logistik-området, og har du lyst til at dele ud af din viden?

Så har du nu muligheden for at blive en del af udviklingen på HANSENBERG.

Du bliver en del af et team, som brænder for unge menneskers læring. Teamet har et godt samarbejde og støtter op om hinanden. Som udpræget teamplayer vil du gøre dit til, at teamet er velfungerende, målrettet og effektivt.

Vi forventer, at du kan varetage undervisning, planlægning og koordinering samt udvikle Transport og logistik-området på HANSENBERG. Eleverne afdækker deres interesser og evner gennem forskellige forløb inden for lageropgaver, truckkørsel, kørsel med last- og personvogn samt arbejde med mobilkran.

HANSENBERG
HANSENBERG
Faglærer til mekanikeruddannelsen

HANSENBERG, Kolding

Er du motiveret for at undervise kommende mekanikere og videregive din viden om autobranchen?

Uddannelsen foregår på HANSENBERGs brancheskole inden for håndværk og teknik, hvor vi bl.a. uddanner mekanikere, vvs'ere og tekniske designere.

Vi søger en kompetent faglærer til fastansættelse på mekanikeruddannelsen, hvor undervisningen gennemføres både som almindelig holdundervisning og som projektundervisning. Den praktiske del af undervisningen foregår i skolens værksteder.

Du er en tillidsvækkende person med et optimistisk livssyn, der kan lide at arbejde med unge mennesker og har stor rummelighed i forhold til forskellige elevtyper. Du sætter en ære i at få alle med og udvikle den enkelte elev optimalt – både fagligt og personligt. Du har en naturlig autoritet og kan træde i karakter, når det er nødvendigt.

HANSENBERG
HANSENBERG
Faglærer til tømreruddannelsen

HANSENBERG, Kolding

HANSENBERG leverer år efter år dygtige fagfolk til erhvervslivet. Vil du bidrage med din faglige viden og blive en del af et stærkt tømrerteam, så bør du kigge nærmere på denne stilling.

Vi tilbyder
Attraktive ansættelsesvilkår i et job, hvor du bliver udfordret på både din faglighed og menneske­lighed. Du vil indgå i et team bestående af kompetente og engagerede kolleger, som tilstræber et sundt og konstruktivt arbejdsklima. Teamet glæder sig til at hjælpe dig godt i gang.

Ud over at undervise skal du også kunne påtage dig planlægningsopgaver og koordinere undervisningsforløb.

HANSENBERG
HANSENBERG
Lærer til undervisning i dansk og engelsk

HANSENBERG, Kolding

Har du en lærer- eller meritlæreruddannelse og har lyst til at undervise unge i almene fag på en erhvervsskole? Så er det dig, vi gerne vil i kontakt med.

Vi søger lærere til undervisning i dansk og engelsk. Der er tale om 2 fuldtidsstillinger fra den 1. august til og med den 31. december 2022.

Du bliver en del af et lærerteam, der dækker undervisningen i grundfag inden for skolens forskellige erhvervsuddannelser. Ligeledes vil du indgå i tæt dialog med faglærerne på de forskellige hovedområder om i fællesskab at udvikle, forberede og gennemføre undervisningen, så eleverne oplever en meningsfuld dagligdag i et inspirerende og udviklende fagligt miljø.

Der etableres stærke netværk og relationer mellem elever, undervisere, forældre og eksterne interessenter. Vi arbejder ud fra tesen, at ”aktiviteter tiltrækker, og relationer fastholder”.

HANSENBERG