3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Accountor Denmark A/S Dynamiske og servicemindede Økonomi trainees søges til Accountor Danmark A/S

Accountor Denmark A/S, Herlev

Der er stor efterspørgsel for Accountors ydelser, og vi vil gerne yde den allerbedste service til vores kunder. Vi har derfor brug for endnu flere friske og videbegærlige trainees som har stor lyst til at blive dygtige til økonomstyring.

Bliv Økonomi trainee i Accountor og tag dine første skridt mod en spændende karriere indenfor økonomi og regnskab. Hos Accountor får du sammen med vore dygtige økonomikonsulenter, stor mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale. Accountor hjælper dig til at yde dit bedste, og skabe værdi for både dig, kunder og kollegaer.

Vi har udviklet et struktureret og agilt uddannelsesforløb til at uddanne de dygtigste økonomi konsulenter.

Accountor Denmark A/S Ambitiøs Recruiter til nordens største regnskabshus

Accountor Denmark A/S, Herlev

Vil du være med til at finde de bedste kandidater indenfor økonomi, løn og HR til vores kunder? Vil du udvikle dine kompetencer indenfor Search og Selection med kolleger, som er blandt de bedste på området? Har du et højt drive, er åben og proaktiv, og samtidig nysgerrig og vedholdende? Så har vi stillingen til dig.

Som Rekrutteringskonsulent hos Accountor har du dine egne opgaver indenfor interim-bemanding og rekruttering, men arbejder tæt sammen med rekrutteringskonsulenterne i teamet. I hjælper hinanden, deler viden og arbejder sammen for at levere den bedste løsning til kunderne.

Dine arbejdsopgaver vil omfatte:

  • Bemandingsløsning af HR- og økonomiprofiler for Accountors kunder
  • Afdækning af stillingsprofiler med eksterne ledere
  • Search i interne og eksterne databaser
  • Afholdelse af interview og sparring med rekrutterende ledere
Accountor Denmark A/S Økonomikonsulent søges til Accountor Danmark´s kunder i Herlev og Storkøbenhavn

Accountor Denmark A/S, Herlev

Som økonomikonsulent hos Accountor er du fastansat og tilknyttet konsulentteamet på vores kontor i Herlev, hvor du jævnlig vil have kontakt med dine kolleger. Herudover vil du få en afvekslende og udviklende hverdag med interim-opgaver som udføres hos Accountor Danmarks’s kunder, typisk beliggende i Storkøbenhavn. Du kan også få tildelt opgaver for mindre kunder, som udføres hos Accountor i Herlev.

Vi lægger vægt på at skabe et godt match mellem vores konsulenter og virksomheden. Fælles for vores konsulenter er, at de har praktisk erfaring med en bred vifte af bogholderi- og regnskabsopgaver, og har erfaring med et eller flere af de gængse Økonomisystemer og selvfølgelig MS Office pakken.

Arbejdsopgaverne er af varierende karakter og vil typisk være:

  • Bogholderi fra A-Z, med forventning om stærke kompetencer inde for
  • både kreditor- og debitor og finansbogholderi
  • Daglig bogføring