2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

RSM Danmark Statsautoriseret Revisionspartnerselskab.Regnskabsassistent med erfaring

RSM Danmark Statsautoriseret Revisionspartnerselskab., Fredericia

Er bogføring, momsregnskab, lønadministration og meget mere lige noget for dig?

RSM i Fredericia søger regnskabsassistent med stærk erfaring inden for bogholderi og økonomi og med lyst til at være med til at præge udviklingen af de digitale muligheder både hos os selv og hos vores kunder.

Som vores nye kollega i RSM erhvervsservice får du selvstændigt ansvar for en række kunder hos hvem, du er tilknyttet som sparringspartner inden for bogholderi, moms, løn osv. Du vil opleve at have mange bolde i luften, samtidig med at du har stor frihed til at planlægge din hverdag.

RSM Danmark Statsautoriseret Revisionspartnerselskab.Regnskabsassistent med erfaring

RSM Danmark Statsautoriseret Revisionspartnerselskab., København

RSM i København søger en regnskabsassistent med overblik og erfaring inden for bogholderi og økonomi.

Som vores nye kollega i RSM erhvervsservice får du selvstændigt ansvar for en række kunder, hos hvem du er tilknyttet som regnskabsassistent. Du vil opleve, at du har stor indflydelse på at planlægge din hverdag.

På vores kontor ved Vesterport får du 22 dygtige kollegaer. Som medarbejder indenfor erhvervsservice er opgaverne mangeartede og omfatter blandt andet bogføring, momsregnskab, lønadministration og afstemningsarbejde.

Vi klæder dig på til opgaven gennem solid introduktion til kunderne, uddannelse og sparring med dine kolleger, som også har en høj faglighed og opgaver som dine.

Du er en erfaren bogholder, fagligt velfunderet og har arbejdet med diverse økonomisystemer.