4 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

4 jobannoncer

Gem
RSM Danmark

Revisor til RSM Nykøbing M.

Du har nu muligheden for at blive en del af et fantastisk og engageret team på kontoret i Nykøbing M.

I RSM tilbyder vi en fleksibel hverdag med stor frihed til at planlægge din tid, opgaver samt skabe et arbejdsliv med plads til både karriere og familieliv.

Du bliver en del af et professionelt miljø, hvor vi betjener en lang række spændende kunder – i forskellige brancher og størrelse. Hos os kan du selv præge din karriere og være med til at sammensætte din kundeportefølje og dine mål for uddannelse og position efter dine ønsker.

RSM Danmark
Gem
RSM Danmark

Medarbejder til skoleområdet

Nykøbing M

Vil du have stor fleksibilitet i hverdagen, så du kan opfylde dine ambitioner både i fritids- og familielivet og som revisor for frie skoler og selvejende institutioner?

Du vil få opgaver inden for bl.a. de frie skoler. I fællesskab sammensætter vi din kundeportefølje, så den matcher dine ønsker og ambitioner.

Du vil opleve mange kunderbesøg, hvor du møder kunden og opbygger relationer.

RSM Danmark
Gem
RSM Danmark

Regnskabsassistent til RSM Fjerritslev

Fjerritslev

Har du erfaring med regnskab og bogholderi? Bliv en del af RSM Fjerritslev - vi søger en dygtig regnskabsassistent der sammen med vores fantastiske team servicerer virksomheder med hjælp og rådgivning indenfor bogholderiet

Som vores nye kollega i erhvervsservice får du selvstændigt ansvar for en fast gruppe af kunder hos hvem, du er tilknyttet som regnskabsassistent. Du bliver deres sparringspartner inden for bogholderi, løn, moms osv. Du vil opleve at have en række spændende og selvstændige opgaver inden for dit felt, samtidig med at du har stor frihed til at planlægge din hverdag.

RSM Danmark
Gem
RSM Danmark

Revisor

Holstebro

Hos os har du stor frihed til at planlægge din tid og opgaver. Vi vil gerne tage højde for dine ønsker og kompetencer, og vores kundeportefølje spænder bredt – så dine muligheder er mange.

Helt konkret får du et ansvar for egne kunder og opgaver, som du løser i tæt samspil med dine kollegaer. Og der er god plads til både karriere og familieliv hos os.

RSM Danmark

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV