4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jan Nygaard AS

Receptionist til succesfuld virksomhed i vækst

Hillerød

Kan du sørge for en velfungerende reception og ekstraordinær lounge, og vil du arbejde med to af verdens mest attraktive brands – BMW & MINI?

Du skal have lyst til at gøre en forskel for de kunder, som besøger os. Du bliver nemlig vores ansigt udadtil, og den, der sørger for, at der er styr på det hele i vores reception

fortæller Salgschef Jesper Frese.

Vi tilbyder en fuldtidsstilling med mulighed for at arbejde med to af verdens mest attraktive brands. Du bliver en vigtig del af vores team på en travl og nytænkende arbejdsplads. Du vil komme til at arbejde i et godt og aktivt arbejdsmiljø blandt topprofessionelle kolleger, der sætter en ære i at levere kvalitet både over for kunderne og dig.

Jan Nygaard AS

Salgskonsulent til Jan Nygaard AS – MINI

Lyngby

Hos Jan Nygaard AS tror vi ikke på, at den fødte sælger eksisterer. Vi mener, at det er en kunst at gøre de rigtige holdninger til daglig adfærd, og at en af de vigtigste kvaliteter hos en sælger er energi!

Vi ved, at vi har et godt produkt, en gennemtænkt strategi, en væsentlig mission og en god kultur. Vi lever af vores kunder og ved, at sandhedens øjeblik er repræsenteret ved det personlige salg, og hvis salget ikke fungerer, er resten dybest set ligegyldigt.

Derfor er supersælgere et vigtigt element hos Jan Nygaard AS, og det er netop en sådan sælger, vi leder efter.

Jan Nygaard AS

Automekaniker til Jan Nygaard AS Kastrup - BMW og MINI

Vi er en virksomhed i udvikling, og de kommende år bliver ingen undtagelse. Vi søger derfor en automekaniker til vores lokation i Kastrup.

Du bliver en vigtig del af vores serviceteam på en travl og nytænkende arbejdsplads. Vi klæder dig godt på fra start, giver dig mulighed for at udvikle dig inden for organisationen, og vi støtter op om videreuddannelse.

Du skal have et fornuftigt kendskab til IT, da BMW og MINI i høj grad anvender forskellige IT-systemer i forbindelse med arbejdet.

Jan Nygaard AS

Automekaniker

Hillerød

Jan Nygaard AS er Danmarks største eksklusive BMW- og MINI-forretning og servicerer årligt mere end 10.000 BMW- og MINI-ejere. Vores BMW- og MINI-værksteder leverer Danmarks bedste service, hvilket er medvirkende til, at BMW for 12 år i træk har Danmarks mest tilfredse bilejere.

Vi tilbyder mulighed for at arbejde med to af verdens mest attraktive brands. Du bliver en vigtig del af vores serviceteam på en travl og nytænkende arbejdsplads. Du vil komme til at arbejde i et godt og aktivt arbejdsmiljø blandt topprofessionelle kolleger, der sætter en ære i at levere kvalitet både over for kunderne og for dig. Vi klæder dig godt på fra start, giver dig mulighed for at udvikle dig inden for organisationen, og vi støtter op om videreuddannelse.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV