4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

CRH Concrete A/S
Studiejob til den ingeniørstuderende

CRH Concrete A/S, Tilst

BETONELEMENT, DALTON, EXPAN, MONTAGE, MODULBAD og INDUSTRI. Sådan hedder vi udadtil. Indadtil er navnet CRH Concrete A/S – og det er vi bestemt stolte af. Tilsammen er vi Danmarks største leverandør af betonelementer og systemløsninger.

CRH Concrete A/S

Vi er ca. 1.400 engagerede kolleger fordelt på 10 lokationer, som alle bidrager til at sikre den fortsatte udvikling og vækst i byggebranchen. CRH Concrete er en økonomisk solid virksomhed, hvor der er gode muligheder for at få indflydelse på din egen udvikling.

Sammen med dine kolleger i projekteringsafdelingen har du ansvaret for at oprette standard statikdokumenter i vores projekter. Der kan også være andet forefaldende arbejde.

Som studiemedhjælper får du her en unik mulighed for at få indblik i processen med dokumentering af statiske beregninger.

CRH Concrete A/S
CRH Concrete A/S
Lagermand/kranfører

CRH Concrete A/S

Til vores udendørs betonelementlager i Viby Sj. søger vi en dygtig og engageret lagermand med krancertifikat.

CRH Concrete A/S

Sammen med dine kolleger har du ansvaret for følgende opgaver

  • Kørsel med Terminaltrækker - køre elementer fra produktionen til depot og til kranbanerne.
  • Flytte trailere til og fra kranbanerne.
  • Losse elementer fra produktionen med traverskran i kranbanen.
  • Kørsel med fejemaskine og andet forfaldent arbejde.

Det er vigtigt, at du er omhyggelig i dit arbejde, samtidigt med at der opretholdes et højt tempo - alt sammen uden at gå på kompromis med kvalitet og sikkerhed.

CRH Concrete A/S
CRH Concrete A/S
PRODUKTIONSMEDARBEJDER – BETONELEMENT

CRH Concrete A/S, Viby J.

Sammen med dine kolleger har du ansvaret for at støbe elementer, og sikre at dagens opgaver bliver løst til tiden. Du er omhyggelig i dit arbejde, samtidigt med at der opretholdes et højt tempo - alt sammen uden at gå på kompromis med vores høje kvalitetsniveau, produktivitet og sikkerhed. CRH Concrete A/S

Vi tilbyder et selvstændigt og ansvarsfuldt job blandt gode kollegaer i en spændende virksomhed. Arbejdsmiljøet er præget af en fri, humoristisk og uformel tone og du vil være omgivet af gode og erfarne kollegaer. Du vil naturligvis modtage en grunding oplæring. Der er tale om en fast stilling på timeløn.

CRH Concrete A/S
CRH Concrete A/S
Apteringsmedarbejder til Modulbad

CRH Concrete A/S, Ringsted

Til vores fabrik i Ringsted, hvor vi producerer præfabrikerede badekabiner til mange typer af byggerier, søger vi en dygtig medarbejder. Du vil komme til at arbejde med en bred vifte af apteringsarbejder indenfor maling, murerarbejder, elementsamling, membran, blødfugning, ventilation og sanitet opsætning. Vi ser gerne, du har erfaring med nogle af ovennævnte opgaver, men det er ikke et krav.

CRH Concrete A/S

Det er vigtigt, at du har en god tegningsforståelse og kan sætte dig ind i de enkelte sager. Desuden ser vi gerne, du har truckcertifikat, men det er ikke et krav.

Vi tilbyder:

  • Fast stilling og gode ansættelsesforhold
  • God løn og pension
  • Sundt arbejdsmiljø med fokus på ergonomi og sikkerhed
CRH Concrete A/S