12 job matcher din søgning 12 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

REMA 1000
Lagermedarbejder

REMA 1000, Horsens

REMA 1000

Fra vores lager i Horsens, Marsalle 60, plukkes, pakkes og distribueres kampagnevarer til REMA 1000 butikker i hele Danmark. Vi er en dynamisk og engageret arbejdsplads med et højt arbejdstempo i en positiv og serviceminded holdånd.

Du skal som medarbejder hos os være ansvarlig, selvstændig, arbejdsom, mødestabil og møde ind med et højt humøret. Du skal kunne nikke genkendende til nedenstående:

  • kan lide at arbejde koncentreret og fokuseret med opgaver og deadlines
  • med høj kvalitet hjælper du kolleger til at nå fælles mål
  • du er lærenem, kvik og trives i et dynamisk arbejdsmiljø
  • du skal kunne lide at have travlt, med masser af gåpåmod og positiv indgang til opgaverne
REMA 1000
REMA 1000
Lønbogholder

REMA 1000, Horsens

Vi er løn-afdelingen på REMA 1000’s hovedkontor i Horsens og består af otte dygtige kollegaer. Vi administrerer løn for mere end 15.000 medarbejdere som er omfattet af forskellige overenskomster og vi sætter en ære i at hjælpe kollegaer og købmænd med hensyn til afklaring af spørgsmål omkring løn. Vi arbejder i et dynamisk, uformelt og behageligt miljø. Godt humør og stærkt samarbejde er nøglen til succes.

REMA 1000

Vi arbejder som et samlet team. Det betyder at arbejdsopgaverne vil blive delt mellem dig og dine kommende kollegaer og indeholder bl.a.:

  • Lønkørsel for ca. 15.000 medarbejdere – herunder funktionær-, præstations-, og timeløn i butik og bagland
  • Afklaring af alle forespørgsler omkring løn m.v. fra vores købmænd og kollegaer
  • Oprettelse af nye kollegaer, registreringer samt indberetninger (skat, pension, kompetence fonde, DA m.v.)
REMA 1000
REMA 1000
Souschef

REMA 1000, Kalundborg

Som souschef i REMA 1000 vil du blandt andet være købmandens stedfortræder, og derfor får du også et betydeligt og spændende ledelsesansvar. Dine arbejdsopgaver vil være både ledelsesorienterede og praktiske:

REMA 1000
  • Du skal motivere og lede vores dygtige medarbejdere, så I sammen kan give kunderne gode oplevelser, når de handler hos os
  • Du skal arbejde med vareopfyldning, disponering og sortimentspleje, så butikken altid fremstår indbydende og overskuelig

Vi tilbyder et selvstændigt og udviklende job i et koncept, hvor du bliver værdsat og får mulighed for at afprøve egne ideer. Du må gerne være ambitiøs og måske på sigt selv ønske at blive selvstændig købmand i REMA 1000.

REMA 1000
REMA 1000
Salgsleder

REMA 1000, Frederikshavn

Vi søger snarest muligt en offensiv og engageret salgsleder til vores REMA 1000 i Frederikshavn - er det dig?

Som salgsleder hos REMA 1000 i Gærum, Frederikshavn, bliver du tilbudt et selvstændigt og udviklende job i et forretningskoncept, hvor dit arbejde og din person vil blive værdsat, og hvor der vil være mulighed for at afprøve egne idéer i praksis.

REMA 1000

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af disponering og eksponering af varer, dine egne ansvarsområder, samt ledelse og motivation af vores dygtige medarbejdere. Derudover skal du også være med til at opretholde en god kundebetjening, bl.a. ved at sørge for at vores kunder altid føler sig velkomne, når de handler i vores butikker.

REMA 1000
REMA 1000
Souschef

REMA 1000, Frederikshavn

Vi søger lige nu en souschef til vores REMA 1000 Frederikshavn

REMA 1000

Som REMA 1000-souschef fungerer du som købmandens højre hånd og stedfortræder. Du får derfor en helt unik mulighed for at være medansvarlig for et salgs- og butikseventyr, hvor du bruger alle dine evner inden for købmandskab, butiksdrift og forretningsudvikling. Samtidig får du mulighed for at skabe en optimal indkøbsoplevelse for dine kunder og udvikle en butik, der er dit lokalområdes foretrukne dagligvarebutik.

En anden vigtig opgave som souschef i din REMA 1000 er at motivere og lede dine dygtige kolleger, så I sammen kan give kunderne en god oplevelse, når de handler hos os. Vi efterlever et stærkt værdisæt, som ikke bare hænger på døren.

REMA 1000
REMA 1000
Souschef

REMA 1000, Esbjerg

Vi søger lige nu en souschef til vores REMA 1000 i Esbjerg.

Det bedste er, at du får selvstændigt ansvar for at præge butikken, så der er masser af liv og glade kunder. Det ansvar får du ikke på samme måde i andre discountkæder.” fortæller 21-årige souschef Niklas Nielsen.

REMA 1000

Han startede som ungarbejder og benyttede sig af de mange muligheder i REMA 1000, så han i dag er souschef og har medansvar for sin egen butik.

REMA 1000
REMA 1000
Souschef

REMA 1000, Vanløse

REMA 1000

Vi søger lige nu en souschef til vores REMA 1000 Vanløse

Som REMA 1000-souschef er du som købmandens højre hånd og stedfortræder. Du får derfor en helt unik mulighed for at være medansvarlig for et salgs- og butikseventyr, hvor du bruger alle dine evner inden for købmandskab, butiksdrift og forretningsudvikling. Samtidig får du mulighed for at skabe en optimal indkøbsoplevelse for dine kunder og udvikle en butik, der er dit lokalområdes foretrukne dagligvarebutik.

En anden vigtig opgave som souschef i din REMA 1000 er at motivere og lede dine dygtige kolleger, så I sammen kan give kunderne en god oplevelse, når de handler hos os. Vi efterlever et stærkt værdisæt, som ikke bare hænger på døren. Blandt andet lyder tre af vores værdier, at vi skal have det morsomt og lønsomt, og at vi snakker med hinanden og ikke om hinanden. Og så er kunden vores øverste chef.

REMA 1000
Gem
REMA 1000 Aalborg søger lige nu en salgsassistentelev
Er du klar til en elevuddannelse, der gør dig fagligt stærk og styrker dine sociale og faglige kompetencer?
REMA 1000, Aalborg
Elevplads.dk
Indrykket:
Gem
REMA 1000 Sønderborg søger lige nu en salgsassistentelev
Er du klar til en elevuddannelse, der gør dig fagligt stærk og styrker dine sociale og faglige kompetencer?
REMA 1000, Sønderborg
Elevplads.dk
Indrykket:
Gem
REMA 1000 Hadsund søger salgsassistentelev
Vi søger lige nu en salgsassistentelev til vores REMA 1000 butik i Hadsund.
REMA 1000, Hadsund
Elevplads.dk
Indrykket:
Gem
Servicemedarbejder, under 18 år
Mangler du et fedt fritidsjob?
REMA 1000, Odense S
Ungarbejde.dk
Indrykket:
Gem
REMA 1000 i Nørre Aaby søger en salgsassistentelev
Er du klar til en elevuddannelse, der gør dig fagligt stærk og styrker dine sociale og faglige kompetencer?
REMA 1000, Nørre Aaby
Elevplads.dk
Indrykket: