2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Silkeborg Forsyning A/S Håndværker til montørarbejde i vandforsyningen

Silkeborg Forsyning A/S

Vil du være en del af et team, der arbejder med at sikre den fortsatte levering af drikkevand af høj kvalitet fra Silkeborg Forsyning? Motiveres du af praktisk ledningsarbejde udenfor i al slags vejr året rundt?

I Silkeborg Forsyning bliver du en del af et team, der sammen står for drift, renovering og udvidelse af vores vandledningsnet. Vi hører til på Hvinningdal Vandværk i Silkeborg, hvor vi starter ud om morgenen og kører derfra ud til de aktuelle opgaver, som kan være byggemodninger, renoveringer, reparationer eller andet.

Dine arbejdsområder vil primært være:

  • Plastsvejsning og montørarbejde
  • Føre tilsyn med anlægsarbejder
  • Projektkoordinering med samarbejdspartnere
Silkeborg Forsyning A/S Udbuds- og indkøbsansvarlig

Silkeborg Forsyning A/S

Vil du med på rejsen mod fremtidens forsyningsvirksomhed med fokus på bæredygtighed, effektivitet og forsyningssikkerhed? Brænder du for at arbejde med udbudsret samt sikre en helhedsorienteret tilgang til koncernens indkøb?

Silkeborg Forsyning søger til en nyoprettet funktion en udbuds- og indkøbsansvarlig. Med reference til økonomichefen får du det overordnede ansvar for koncernens udbud, indkøb og kontraktstyring.

Herudover vil du med din stærke faglige viden om udbudslovgivningen og forsyningsvirksomhedsdirektivet agere som juridisk sparringspartner internt i forsyningen i udbudsprocesser, kontraktindgåelse samt efterfølgende tolkning af kontrakter.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV