4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Aarstiderne
Aarstiderne søger medarbejdere til Kundeservice

Aarstiderne, Humlebæk

Er du usædvanligt serviceminded og vil du arbejde i Aarstiderne sammen med en lang række fagligt dygtige og engagerede kollegaer?

Vi leder løbende efter dedikerede kollegaer til vores kundeservice – Samtalerne. I Samtalerne hjælper vi kunder, der har brug for en hånd, vi tryller problemer om til løsninger, og vi går gerne dén ekstra mil for at give en ekstraordinær service – faktisk vandt vi (bl.a.) prisen som Danmarks Bedste Kundeservice i 2020!

Hen over sommeren siger vi farvel til et par af vores kære kollegaer grundet studiestart, hvorfor vi søger nye kollegaer, som er flittige, hurtige og kompetente, når det kommer til kontorets mangfoldige discipliner, og særligt til at tale i telefon. Vi søger jer, der er berømte for at tage ansvar, og for at være de sødeste, rareste og mest holdspillende kollegaer. Stillingerne er tidsbegrænsede til 1 år, enten til 1. august eller 1. september 2022.

Aarstiderne
Aarstiderne søger terminalmedarbejdere til Avedøre (deltid)

Aarstiderne

Til vores terminaler på Avedøre søger vi hurtigst muligt flere nye medarbejdere, hvor du kommer til at indgå i et team på 28 kollegaer. Jobbet er en timelønnet deltidsstilling på 20-25 timer ugentligt og aflønning sker efter overenskomst mellem GLS-A og 3F.

Arbejdstiden vil fortrinsvis være i weekender samt mandag-tirsdag, - primært aften og nat.

Vores opgaver:

  • Varemodtagelse og registrering.
  • Opsætning og pakning af ordre.
  • Optælling og registrering af lager.
Aarstiderne
Aarstiderne søger terminalmedarbejder til Avedøre (fuldtid)

Aarstiderne

Til vores terminaler på Avedøre søger vi hurtigst muligt en ny medarbejder, hvor du kommer til at indgå i et team på 28 kollegaer. Jobbet er en timelønnet stilling på 37 timer ugentligt og aflønning sker efter overenskomst mellem GLS-A og 3F.

Arbejdstiden vil fortrinsvis være i weekender samt mandag-tirsdag, - primært aften og nat.

Vores opgaver:

  • Varemodtagelse og registrering.
  • Opsætning og pakning af ordre.
  • Optælling og registrering af lager.
Aarstiderne
Aarstiderne søger hurtigst muligt timelønnede deltidsmedarbejdere til Pakkeriet (Barrit) og til Pluk & Pak (Hedensted)

Aarstiderne

Er du vores næste dygtige kollega, der er klar til at tage fat?

Lige nu sender vi over 60.000 kasser ud om ugen, hvilket svarer til, at vi pakker én kasse hvert 3. sekund, når tempoet er højest. Vi har lige nu brug for flere nye dygtige kollegaer til at indgå i vores Pakkeri på Barritskov (Barrit) og til vores Pluk & Pak lager i Hedensted. Opstart er hurtigst muligt.

Vi søger deltidmedarbejdere, som kan arbejde omkring 10-20 timer om ugen især i weekender (fredag og lørdag), hvor vi har ekstra travlt.

Vi søger personer, som

  • Har erfaring med lagerarbejde
  • Har et godt overblik og kan arbejde struktureret
  • Er samvittighedsfuld og har gode samarbejdsevner