3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 3 af 3 resultater.
Aarstiderne
Planlægger (til Barritskov mellem Vejle og Juelsminde)

Aarstiderne, Barrit

Du er et grundlæggende systematisk menneske, som virkelig går op i planer og kan holde styr på store mængder information.

Vi søger en planlægger til Aarstiderne og til et særligt job, hvor resultatet af dit arbejde har direkte indflydelse på dagens madoplevelse hos mere end 50.000 familier, der er alle har høje forventninger til, at vi yder vores bedste og levere jordens bedste råvarer – både til tiden, i rette mængde, størrelse og kvalitet.

Dine vigtigste arbejdsredskaber er dit uovertrufne overblik og planlægningsevner – kombineret med et godt system og en række gode kollegaer i Aarstiderne. Hver uge holder du styr på, at vi får planlagt produktionen af mere end 60.000 frugt-, grønt og måltidskasser. Du holder styr på lagerbeholdningen og de mere end 250 paller frisk frugt og grønt, som hver uge lander direkte fra 30-40 forskellige økologiske danske og udenlandske avlere.

Aarstiderne
Aarstiderne
Fuldtid til distribution og kundeservice til terminalen i Avedøre

Aarstiderne

Vi søger en struktureret og selvstændig kundeservice- og distributionsmedarbejder til en afvekslende hverdag på vores distributionsterminal i Avedøre. Du kommer til at arbejde i feltet mellem vores kundeservice og de mange chauffører, der hver uge leverer Aarstidernes måltidskasser, frugt og kolonial til mere end 50.000 familier i Danmark og Sverige.

Hverdagen byder derfor på mange forskellige opgaver, når både vognmænd og kunder skal støttes og serviceres. Opgaverne omhandler blandt andet opfølgninger på dagens leveringer, efterleveringer, vareflytninger og meget mere. Derudover vil der være daglig kontakt med vores vognmænd og chauffører, samt tilbagemelding til kunder pr. mail og telefon. Du vil således ikke sidde i frontline kundeservice, men skal i stedet være med til at følge op på leveringer og hjælpe vognmændene til at sikre kunderne korrekte leveringer og genleveringer.

Aarstiderne
Deltid til distribution og kundeservice til terminalen i Avedøre

Aarstiderne

Vi har brug for en hjælpende hånd og smilende stemme til at koordinere leveringen af Aarstidernes måltidskasser, frugt og kolonial til mere end 50.000 familier hver uge.

Vi søger en struktureret og selvstændig deltidsmedarbejder til vores Kundeservice og Distributionsteam. Du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med resten af holdet og de mange chauffører, der hver uge leverer Aarstidernes måltidskasser, frugt og kolonial til mere end 50.000 familier i Danmark og Sverige.

Opgaverne er mange, og de er alle vigtige, for at Aarstiderne kan levere den bedste service til vores kunder. De består blandt andet i at løse konkrete leveringsudfordringer, kontakt med vores kunder pr. mail og telefon, lave ruteafmeldinger, oprette nøgler, koordinere afhentning af tomme kasser samt give assistance til de chauffører, der ringer ind til dig.