11 job matcher din søgning 11 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Aarstiderne
Aarstiderne søger mobil Social Media Specialist

Aarstiderne, Humlebæk

Kan du fortælle store og små historier fra en grøn verden af gastronomer, landmænd og andre madnørder? Har du styr på, hvordan du engagerer og inspirerer klimabevidste og købedygtige kunder på sociale medier? Og har du lyst til at arbejde hos et af Danmarks stærkeste fødevarebrands?

Vi har rigtig travlt hos Aarstiderne og søger derfor en Social Media Specialist, der altid har mobilen i hånden og grøntsager på hjernen. Du skal have et kvikt og kreativt hoved, samt et skarpt blik for, hvad der kan engagere brugerne på Facebook og Instagram. Og så skal du gerne befinde dig mindst lige så godt ude i marken, som du gør bag et skrivebord…

Som Social Media Specialist hos Aarstiderne bliver dine vigtigste opgaver at:

 • Udvælge og formidle de skæve, skønne og særlige historier fra Aarstidernes grønne verden
Aarstiderne
Vi søger supervisor/salgsleder til fysisk salg

Aarstiderne, Humlebæk

Vi leder efter en skarp salgsprofil til at lede salgsholdet til Aarstidernes messer, events, virksomhedsbesøg og markedsdage. Dem er der mange af – hvert år har vi flere end 200 begivenheder – så der er brug for dig med både drive, struktur, og som brænder for salg.

Du skal være med til at opstarte og udvikle et dygtigt team, hvor i sammen skal finde vejen til at få de næste mange tusinde madglade og forventningsfulde kunder med ombord i Aarstidernes grønne univers.

Du får det daglige ansvar for vores fysiske salgsteam, som på sigt er 10-15 deltidsansatte, og du skal sørge for, at vi har de bedste forudsætninger for at levere på højeste niveau. Du skal sørge for at booke lokationer, holde kalenderen fyldt samt sørge for, at vores medarbejdere har det bedste grundlag for et godt salg.

Aarstiderne
Vi søger nye medarbejdere til Aarstidernes Ringeteam

Aarstiderne, Humlebæk

Vi søger et nyt hold medarbejdere i Aarstidernes outboundafdeling, Ringeteamet (Krogerup Avlsgaard). Du vil skulle arbejde i vores marketingafdeling, hvor du kommer til at indgå i et stort team, på over 25 medarbejdere.

På Ringeteamet arbejder vi med salg, kommunikation og kundeloyalitet. Jobbet består i at ringe til Aarstidernes nuværende kunder og med forskellige formål.

Du vil få tildelt flere opgaver, hvor du både skal kunne genaktivere gamle kunder og foretaget ’i love you’ calls. Herudover skal du kunne hjælpe kunderne med praktiske spørgsmål omkring betaling, bestilling og levering. Til sidst skal du lære at guide kunderne i vores sortiment og stå for rådgivning, vejledning og mersalg.

Aarstiderne
7 medarbejdere til vores lager og produktion i Hedensted (deltid og fuldtid)

Aarstiderne

Vores lager i Hedensted har vokseværk, og vi har brug for 7 nye gode kollegaer. Vi pakker ordrer til vores erhvervskunder og Jordens Bedste Købmand – Aarstidernes Online supermarked.

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø, gode kolleger, grundig oplæring i jobbet samt et lager, hvor tempoet er højt, og der sker udvikling.

Vi søger medarbejdere til følgende:

 • Medarbejder til vores varelager (37 timer)
  • Opgaver: Pluk og pak med håndscanner, varemodtagelse og lagerstyring.
 • Medarbejdere til vores engroslager (Nat) (Min. 15 timer) – mulighed for flere timer på daghold
  • Opgaver: Pluk og pak med håndscanner, kørsel med truck, varemodtagelse og lager
 • Medarbejdere til vores engroslager (25-37 timer)
  • Opgaver: Pluk og Pak
Aarstiderne
2 assistenter til lager (åben- og lukkeansvarlig)

Aarstiderne, Hedensted

Vil du have et assistent-job med gode muligheder for udvikling indenfor supply-chain og ledelse?

Aarstiderne søger 2 dygtige assistenter, som skal hjælpe vores Lagerleder med pakning af engrosvarer, varemodtagelse og lagerstyring. Du arbejder med på gulvet og er stedfortræder, når vores Lagerleder ikke er der. Det betyder, du skal kunne åbne og lukke lageret samt tage ansvar for den daglige produktion.

Du får en god oplæring, og vi hjælper dig godt på vej i dit nye job. Det er et super spændende job, med masser af potentiale for at dygtiggøre sig indenfor ledelse eller blive specialiseret indenfor Aarstidernes komplekse supply-chain.

Aarstiderne
3 erfarne backend-udviklere til Aarstidernes udviklingsafdeling på Barritskov (ml. Vejle og Juelsminde)

Aarstiderne

Kom og vær med til at udvikle næste version af Aarstiderne. Du vil blive udfordret, og vi vil glæde os til, at du udfordrer vores forretning.

Vi har vokseværk og brug for flere gode kollegaer. Så kan du li’ at arbejde agilt, ha´ travlt, og vil du ha´ indflydelse på, hvordan løsningerne skal laves, så kigger du på det rette opslag.

Du brænder for at skabe kreative digitale løsninger, som skaber værdi for vores kunder og internt i forretningen. Du trives i en travl hverdag. Du tænker ud af boksen, når den bedste løsning skal findes og udfordrer gerne de mange ønsker, som forretningen kommer med. Du er erfaren og har lyst til at udvikle digitale løsninger til vores fantastiske kunder i både Danmark og Sverige.

Aarstiderne
Supervisor til Salg (Aarstidernes Ringeteam)

Aarstiderne, Humlebæk

Vi er et team på over 25 medarbejdere, og vi har vokseværk – da Aarstidernes grønne ide og forretning udvider. Vi har brug for dig til at lede dagligdagen i en forretning, som kræser og arbejder for en særlig nærværende kundeoplevelse.

Du skal lede den daglige drift og sørge for, at teamet er motiveret, kender dagens opgaver og leverer resultaterne. Du har en smittende personlighed og er en stor inspiration, når det kommer til salg og få andre med sig. Herudover vil der være administrative opgaver i form af vagtplaner, rapportering og kampagnehåndtering.

Med andre ord – du skal være med til at sætte retningen og bidrage positivt til vores udvikling.

Aarstiderne
Marketing Automation Manager til marketingteamet

Aarstiderne, Humlebæk

Aarstiderne er i rivende udvikling, og derfor søger vi nu en erfaren Marketing Automation Manager, der kan hjælpe os med at nå nye højder inden for CRM, email-marketing og marketing automation, mens vi fastholder et stærkt fokus på den gode kundeoplevelse, der er helt central for alt, hvad vi gør i Aarstiderne.

Vi ønsker at inspirere vores kunder til at spise de forandringer, som de gerne vil se i verden. Det er en både spændende og grøn opgave, som vores nye Marketing Automation Manager skal bidrage til og får stor indflydelse på.

Disse opgaver vil ligge på dit bord:

 • Udarbejdelse af CRM-strategi, kampagne- og aktivitetsplaner
 • Opsætning, eksekvering og optimering af email-kampagner, brugerrejser og automatiserede flows
 • Segmentering og personalisering af Aarstidernes email-kommunikation
Aarstiderne
Aarstiderne søger timelønnede (deltid) produktionsmedarbejdere til vores lager i Hedensted

Aarstiderne

Er du vores næste dygtige kollega, der er klar til at tage fat?

Lige nu sender vi over 60.000 kasser ud om ugen, hvilket svarer til, at vi pakker én kasse hvert 3. sekund, når tempoet er højest. Vi har derfor brug for flere nye dygtige kollegaer til at indgå i vores Varemodtagelse og Lager i Hedensted.

Vi har to ledige deltidsstillinger:

 • I den ene stilling ligger arbejdstiden i dagtimerne fordelt på vagter på alle ugens dage.
 • I den anden stilling ligger arbejdstiden onsdag og torsdag om natten i tidsrummet kl. 22.00-06.00.

Størstedelen af arbejdet foregår på gulvet, hvor opgaverne primært vil omfatte at tømme lastbil, split af paller, varemodtagelse med håndscanner og pak af kundeordrer.

Aarstiderne
Frontend udvikler til udviklingsafdeling

Aarstiderne, Humlebæk

Aarstiderne Skifter – og vi skruer (virkelig) op for udviklingsressourcerne.

Når vi selv skal sige det, så er det den største digitale forandring, som vi nogensinde har prøvet kræfter med. Derfor investerer vi massivt i vores udviklingsteam og leder efter dig, som kan bidrage positivt til det hold, som allerede tæller 7+ erfarne og fagligt dygtige kollegaer fordelt på Back-end, Front-end, Arkitektur, PO, Scrum master, UX og digitalt design.

Vi leder efter dig, som altid har taget din egen faglige udvikling alvorligt, – dig der vil og kan skabe de kreative digitale løsninger, som både er tænkt ud af boksen og gør en reel forskel for kunderne.

Vær med til at udvikle fremtidens version af Aarstiderne: Her taler vi vores mobil-apps og naturligvis vores salgsplatform Aarstiderne.com

Aarstiderne
Deltidsmedarbejdere til Kundeservice/Samtalerne

Aarstiderne, Humlebæk

Er du usædvanligt serviceminded, og elsker du at skrive eller tale i telefon med kunder? Brænder du for at skabe gode, langvarige relationer med kunderne? Vil du have et studiejob med stor grad af fleksibilitet, hvor du gennem mails, chat, telefon og de sociale medier tryller problemer om til løsninger for vores mange kunder? Så er du måske vores nye kollega i Samtalerne!

Her hjælper vi de kunder, der har brug for en hånd, og vi går gerne den ekstra mil for at give en ekstraordinær service. Vi brænder for de varer, vi har på hylderne, og vi kan slet ikke lade være med at fortælle kunderne om alle de spændende nye oste, rodknolde og måltidskasser, vi har fået på lager.

Vi søger lige nu kolleger til vores deltidsteam, der skal tilbyde den samme gode service om aftenen, i weekender og på helligdage, som vores kunder er vant til fra dagtimerne. Du vil få en arbejdstid på cirka 15 timer ugentligt.