3 job matcher din søgning 3 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

NORDEX FOOD A/S
Dedikerede mejerister til støberi og UF på NØRAGER MEJERI

NORDEX FOOD A/S

Til vores produktion på NØRAGER MEJERI søger vi lige nu dygtige og kvalitetsbevidste mejerister eller procesteknologer, som er klar til at gøre en forskel sammen med de øvrige 140 kolleger på mejeriet. Vi er specialisten i hvid ost og det er vi stolte af.

Din arbejdsdag vil være præget af samarbejde og du vil indgå i forskellige teams på tværs af mejeriet og derfor er det vigtigt for os, at du er samarbejdsorienteret og selv bidrager positivt med idéer, energi, teknisk viden og optimisme.

NORDEX FOOD A/S
NORDEX FOOD A/S
Indkøber til vores tre mejerier

NORDEX FOOD A/S, Dronninglund

Maria, der er indkøbschef i NORDEX FOOD har oprettet en ny og meget interessant stilling. Vi søger en kollega, der ifølge Maria ”har orden i sit penalhus, har en sund arbejdsmoral og som er parat til at tage ansvar og dele indkøbslagkagen i to (næsten) lige store stykker”.

Indkøbsteamet vil bestå af Maria og dig. I vil dele kontor på vores hovedkontor i Dronninglund og jeres opgave vil, ”skåret ind til benet”, være at finde de rette leverandører, som kan efterleve vores høje krav i forhold til ensartet høj kvalitet, konkurrencedygtige priser, købsmængder og som kan levere til tiden.

NORDEX FOOD A/S
Hansen Toft A/S CFO til NORDEX FOOD

Hansen Toft A/S søger for NORDEX FOOD A/S i Dronninglund

Bred og udviklingsorienteret CFO-rolle i solid familieejet virksomhed med milliardomsætning og med stærke positioner på mange markeder.

Efter mere end 20 år i stillingen forlader den nuværende CFO sin rolle efter eget ønske for at gå på pension. Derfor søger vi nu en udviklings- og forretningsorienteret CFO, der med en forretningsforbedrende og proaktiv tilgang vil videreudvikle økonomifunktionen og løfte den til næste niveau.

Med reference til den administrerende direktør og som en del af den øverste ledergruppe får du det overordnede ansvar for en række selskaber i Danmark og udlandet samt for at sikre en effektivisering og automatisering af økonomifunktionen. Du har en organisation på hovedkontoret i Dronninglund på ca. 15 medarbejdere i økonomi og IT, som du leder gennem mellemledere. Derudover får du en række stiplede referencer fra mejerierne og datterselskaber i udlandet.

Hansen Toft A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV