3 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

3 jobannoncer

Gem
NIRAS

Afdelingschef til miljøvurderingsområdet i Miljø Vest

Aarhus C og Aalborg

Brænder du for ledelse af faglige specialister, og motiveres du af at skabe høj medarbejdertrivsel i en solid og dynamisk forretning inden for miljøvurdering?

Du vil få en unik position, som vil give dig mulighed for at sætte dit præg på afdelingens udvikling i samspil med et dedikeret lederteam, hvor nogle af dine nærmeste samarbejdspartnere vil blive vores ekspertisechefer indenfor miljøvurdering henholdsvis havvind og vores markedschef indenfor natur.

NIRAS
Gem
NIRAS

Afdelingschef til nyoprettet naturafdeling i Miljø Vest

Aarhus C og Aalborg

Brænder du for ledelse af faglige specialister og motiveres du af at skabe høj medarbejdertrivsel i en solid og dynamisk forretning inden for miljøvurdering?

Vi har stærke fagligheder inden for både marin og terrestrisk natur, og vi arbejder både i felten samt ved skrivebordene. Vores opgaver udgør en bred vifte af naturopgaver, eksempelvis har vi specialister inden for flagermus, havpattedyr, fisk, padder og fugle.

Du vil få en unik position, som giver dig mulighed for at sætte dit præg på udviklingen af den nye afdeling i tæt samspil med det øvrige lederteam.

NIRAS
Gem
NIRAS

Projektleder til Miljø Vest for forurenet jord og grundvand

Esbjerg, Kolding, Odense SØ, Aarhus C eller Aalborg

Som projektleder hos Miljø Vest vil dine primære opgaver bl.a. omfatte:

  • Indledende og videregående jord- og grundvandsundersøgelser
  • Monitering og afværgeindsatser
  • Håndtering af jord og EDD’er

Vores ledelsesstruktur er flad – vi lægger vægt på engagement og frihed under ansvar. Vi arbejder tværfagligt også med kollegaer i andre lande, og du får god mulighed for selv at præge din arbejdsdag samt din faglige og personlige udvikling.

NIRAS

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV