16 job matcher din søgning 16 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

NIRAS
Jurist til bygherrerådgivning

NIRAS, Allerød

Brænder du for juridisk rådgivning inden for bygge-, udbuds- og/eller aftaleret? Har du lyst til at arbejde både med egne kunder og rådgive interne projektledere og forretningsenheder? Vil du være med til at sætte dit præg på mål og processer i NIRAS juridiske rådgivning? – Så ring, og lad os tale om mulighederne.

I NIRAS´ team af bygherrerådgivere bliver du nøgleperson for forankring af faglighed og udvikling af NIRAS ydelser inden for juridisk rådgivning primært inden for bygge-, udbuds- og aftaleret og sekundært inden for ejer- og lejerrådgivning fx i forbindelse med ejendomstransaktioner. Du er sikkert ikke ekspert i alle disse fagområder, men du er komfortabel med at arbejde som rådgiver og du er villig til at lære nyt bl.a. gennem faglig sparring med juridiske kollegaer.

NIRAS
NIRAS
Rådgiver til teknisk due diligence og bygningsbesigtigelser

NIRAS, Allerød

Har du lyst til at arbejde med teknisk due diligence på spændende ejendomsprojekter? Kan du anslå rest levetiden på en tagflade og vurdere vedligeholdelsestilstanden på et ventilationsanlæg? Kan du lide at have mange bolde i luften ad gangen og udfordringen med at vurdere de væsentligste risici i eksisterende bygninger? – Ring, og lad os tale om mulighederne.

Vores kunder vælger os til igen og igen, og vi søger derfor en ny kollega til vores velkørende due diligence team i Allerød. Det er både udfordrende og samtidig meget givende at se nye og eksisterende byggerier blive skabt til diverse anvendelsesmuligheder. Du vil skulle navigere mellem byggelovgivning, byggespecifikationer, tekniske løsninger og driftsmæssige problemstillinger. Du har i særdeleshed erfaringer med bygningsinstallationer.

NIRAS
Unique Human Capital Senior Key Account Manager

Unique Human Capital søger for NIRAS i Allerød

Med ansvar for de største samarbejdspartnere inden for Life Science

NIRAS Life Science Consulting, en del af NIRAS Group, er et respekteret og videnstungt konsulenthus med fokus på Life Science industrien. De beskæftiger mere end 250 dygtige konsulenter, som alle yder support og strategisk rådgivning til virksomhedens danske og internationale kunder inden for Life Science.

Som Senior Key Account Manager hos NIRAS Life Science Consulting bliver din fornemmeste opgave at styrke og vedligeholde kunderelationen og yde den bedste strategiske, individuelle rådgivning i samarbejde med relevante konsulenter inden for de respektive discipliner. Du vil fungere som Lead Account for virksomhedens største samarbejdspartnere inden for Life Science, og derfor er det væsentligt at have fingeren på pulsen og indsigt i, hvad der rører sig på markedet.

NIRAS
Vejingeniør

NIRAS, Aalborg

Vi har brug for dig, der har lyst til at indgå i et tværfagligt miljø med tråde til projekter i hele virksomheden. Projekterne er mangeartede og af meget forskellig karakter og størrelse.

Din primære arbejdsopgave vil være projektering af vej- og anlægsprojekter. Du vil også få mulighed for en rolle i udførelsesfasen, hvor du vil komme til at føre tilsyn og udføre byggeledelse. Vigtigst er dog, at du har erfaring med projektering i både 2D og 3D.

Vi har en bred ydelsesprofil, og du vil meget hurtigt blive involveret i spændende og varierende opgaver med andre kolleger på tværs af fagligheder og geografi. Du får således en enestående chance for at udvikle dig fagligt og personligt!

NIRAS
NIRAS
Ingeniør til afløbs- og klimatilpasningsprojekter

NIRAS, Holbæk

Brænder du også for vand og miljø, og for at gøre en forskel for fremtidens samfund? Ønsker du at arbejde med udfordringer og muligheder indenfor håndtering af ekstremregn og klimatilpasning? Og har du lyst til at lære og udvikle dig sammen med vores erfarne projektingeniører?

På NIRAS´ lokalkontor i Holbæk har vi travlt med mange spændende projekter indenfor afløb og klimatilpasning, og søger derfor en ambitiøs ingeniør med lyst til at arbejde med projektering, tilsyn og byggeledelse.

Du vil blive ansat i vores forretningsenhed Vand & Forsyning, på NIRAS’ lokalkontor i Holbæk, hvor du vil blive tilknyttet et par faste erfarne ingeniører, som du skal samarbejde med og som elsker at lære fra sig.

Som afløbsingeniør får du mulighed for at arbejde med en bred vifte af projekttyper, herunder klimatilpasning, separering, klimasikring, LAR, byggemodninger, afvanding og renovering.

NIRAS
Gem
NIRAS
Rådgiver til industrimiljø

NIRAS

Brænder du også for at arbejde med miljø og virksomheder? Her er chancen for at komme med på holdet i en af Danmarks førende miljøafdelinger.

Du vil indgå i et dedikeret fagligt fællesskab, og vi løser vores opgaver på tværs af fagligheder og geografi.

Dine primære opgaver vil være:

  • at bistå kommuner med miljøtilsyn, miljøgodkendelser og spildevandstilladelser
  • at udarbejde myndighedsplaner og -ansøgninger for forskellige typer projekter
  • at planlægge og bistå virksomheder med at udarbejde miljøansøgninger og indberetninger til myndigheder
NIRAS
NIRAS
Konsulent – teknisk rådgivning inden for ejendomstransaktioner

NIRAS, Allerød

Har du en systematisk tilgang og forstår en investors behov for risikoafdækning? Har du lyst til at arbejde med teknisk due diligence med nogle af Danmarks førende aktører inden for fast ejendom? Kan du lide udfordringen med at formidle på tværs af fagene? – Ring, og lad os tale om mulighederne.

Det bliver både udfordrende og samtidig meget givende at arbejde i det dynamiske segment for ejendomstransaktioner.

Du vil skulle navigere i krydsfeltet mellem byggelovgivning, kravspecifikationer, tekniske detaljer og forretningsmæssig økonomisk terminologi. Du vil sikkert ikke være en ekspert i alle disse områder, men du er komfortabel med at arbejde som teknisk rådgiver i dette krydsfelt.

NIRAS
Gem
Erfaren IT-administrator med Office 365-erfaring til NIRAS Global IT
Har du erfaring med Office 365 sikkerhedsprodukter, og vil du være med til fortsat at flytte en af de store danske rådgivningsvirksomheder...
NIRAS, Allerød, Aalborg, Aarhus
Computerworld it-jobbank
Indrykket:
Gem
Erfaren el-ingeniør eller -installatør til NIRAS i Aarhus
NIRAS er en international rådgivningsvirksomhed med aktiviteter inden for blandt andet byggeri og infrastruktur, procesindustri, forsyning,...
NIRAS, Aarhus
NIRAS
Indrykket:
Gem
Geotekniker til gruppelederfunktion – Aalborg/Aarhus
NIRAS er en international rådgivningsvirksomhed med aktiviteter inden for blandt andet byggeri og infrastruktur, procesindustri, forsyning,...
NIRAS, Aarhus
NIRAS
Indrykket:
Gem
Erfaren HVAC-ingeniør, der brænder for fagledelse og projektering
Elsker du byggerier, hvor funktionen af bygningen er det vigtigste?
NIRAS A/S, Allerød
Nordiske Medier
Indrykket:
Gem
Fagleder og specialist inden for konstruktioner
Brænder du også for spændinger, vridningsmomenter og effektivitets-faktorer?
NIRAS A/S, Allerød
Nordiske Medier
Indrykket:
Gem
Giver det dig lys i øjnene at skabe nyt liv i eksisterende bygninger? - erfaren rådgiver søges
Og søger du udfordringer, hvor du kan bruge din alsidige bygningsforståelse og brede faglighed?
NIRAS A/S, Allerød
Nordiske Medier
Indrykket:
Gem
HVAC-ingeniør, der elsker projektering og faglige udfordringer
Elsker du at nørde med installationer i byggerier, hvor funktionen af bygningen er det vigtigste?
NIRAS A/S, Allerød
Nordiske Medier
Indrykket:
Gem
Projektleder til installationstungt byggeri
Vil du udfordres med fagligt komplekse projekter og udvikle din rådgivning?
NIRAS A/S, Allerød
Nordiske Medier
Indrykket:
Gem
Stærkstrømsingeniør med erfaring og skarp faglighed
Har du jordforbindelse og lyst til at arbejde med højspændingsprojekter, forsyningsopgaver og industriinstallationer inden for både traditionelle og vedvarende energianlæg?
NIRAS A/S, Allerød
Nordiske Medier
Indrykket: