3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Bambora
Kan du give vores kunder den bedste support?

Bambora, Odense

Som Customer Service Agent ved Bambora skal du sidde klar til at give vores kunder den bedste support, uanset om det er på telefon, email eller chat. Customer Support-holdet er en af vores primære kundekontakt flader, og derfor er det vigtigt at du har stærke kommunikative evner og er en god relationsbygger. Du skal være god til at lytte, for at sikre du identificerer kundens behov og kan komme med den korrekte løsning.

Dine opgaver:

  • Finde løsninger på kundernes udfordringer
  • Hjælpe kunderne når der kommer nye indstillinger på terminalerne, i fysiske butikker eller webshops
  • Vejlede kunderne igennem installationer og funktioner
Bambora
Bambora
Partner Account Manager

Bambora, Odense

Vil du stå i spidsen for vores samarbejde med alle vores Instore-partnere? Kan du mærke energien, når vi siger “betalingsløsninger”? Og kan du se dig selv i en virksomhed, hvor der er fuld fart på? Lige nu leder vi efter en Partner Account Manager, som skal være ansvarlig for vores samarbejde med vores partnere i Danmark.

I din rolle som Partner Account Manager er dit overordnede ansvar, at sikre tilfredshed blandt vores eksisterende partnere samt drive mersalg og nysalg – til eksisterende samt nye partnere. Du vil være ansvarlig for vores partnerskaber, herunder at skabe nye forretningsmuligheder blandt potentielle detailhandlere i Danmark og Norden.

Bambora
Bambora
Vil du gøre karriere inden for salg? Så er det dig, vi står og mangler!

Bambora, Odense

Har du talegaverne i orden? Vil du tjene gode penge? Vil du trænes til at blive en super sælger? Så læs videre her!

Vi tilbyder bl.a.:

  • Fast høj grundløn + provision
  • Pensionsordning
  • Arbejdstid: mandag-torsdag fra 08:00-16:00 og fredag fra 08:00-15:30

Du bliver en del af et stærkt salgsteam, der kun kigger én vej, og det er fremad. Vi er en social virksomhed, som værdsætter sammenhold og det gode arbejdsmiljø på tværs af teams og funktioner, fordi vi tror på, at et godt arbejdsmiljø skaber stærke resultater.

Bambora