35 job matcher din søgning 35 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Syddjurs Kommune Teknisk servicemedarbejder til Ebeltoft og Hornslet distrikt

Syddjurs Kommune

Søger du et alsidigt job med en afvekslende arbejdsdag, er du servicemindet og har du teknisk snilde og flair for teknisk bygningsdrift? Så kan det være dig, vi mangler som vores nye tekniske servicemedarbejder.

Ejendomsservice står for Bygningsdrift, Energioptimering, Ejendomsservice og Vedligeholdelse m.m. af blandt andet Skoler, Daginstitutioner, Botilbud, Plejehjem, Kultur- og Idrætsfaciliteter, og Administrationsejendomme.

Arbejdsopgaverne vil f.eks. være:

  • Indvendigt vedligehold og ejendomsservice.
  • Tilse bygninger og legepladser.
  • Foretage nødvendige reparationer og istandsættelser på bygningerne - både som planlagte og som akut opståede opgaver.

Syddjurs Kommune Erfaren HR-udviklingskonsulent

Syddjurs Kommune

Kan du sikre fremdrift i strategiske HR-projekter og har du indsigt i ledelsesopgaven i en kompleks politisk styret organisation med en vigtig samfundsmæssig funktion? Vil du, sammen med kompetente kollegaer løse mange forskellige opgavetyper inden for HR? Og har du lyst til at arbejde i en afdeling med stor frihed til at strukturere og planlægge dit arbejde? Så har du netop nu muligheden.

Syddjurs Kommune er arbejdsplads for ca. 3200 medarbejdere og 150 ledere fordelt på otte fagområder. HR har fokus på at understøtte lederne og vores MED-organisation i det strategiske arbejde med arbejdsmiljø, ledelses- og organisations udvikling samt med konkrete HR-indsatser og daglig sparring. Vi løser vores opgaver i tæt samarbejde med topledelsen, andre stabsfunktioner samt eksterne samarbejdspartnere.

Syddjurs Kommune Faglig stærk økonomikonsulent til Finans

Syddjurs Kommune, Ebeltoft

I Finansteamet i Syddjurs Kommune søger vi en ny kollega, der kan fungere, som kommunens regnskabsekspert. Du vil blive afdelingens faglige nøgleperson og være med til at sikre overblik, struktur og gennemsigtighed i kommunens økonomi.

Finansteamets primære opgave er at sikre, at de tal og data, der ligger til baggrund for de politiske beslutninger er korrekte. Det sikres dels ved monitorering af kommunens bogføringsprocesser og gennem kommunikation af korrekte metoder ud i organisationen.

Du skal derfor både kunne fungere, som kontrollant og konsulent. Du skal være eller blive faglig stærk, og samtidigt kunne formidle det på en måde, der er omsættelig for personer uden samme faglighed.

Syddjurs Kommune Sekretariatsleder til Kultur og Borger

Syddjurs Kommune, Ebeltoft

Syddjurs Kommune har store ambitioner, når det gælder kultur, fritid, idræt og landdistrikter. Samtidig har vi fokus på at styrke betjeningen af det politiske niveau og styringen af vores økonomi. Derfor deler vi stillingen som leder af Kultursekretariatet i to stillinger, en som leder af Kultur og Fritidsafdelingen og en som sekretariatsleder.

Den politiske opgave er centreret omkring Kultur-, fritids- og landdistriktsudvalget. Sekretariatslederen skal indgå i tilrettelæggelsen af udvalgets dagsordener og de langsigtede strategiske overvejelser på udvalgets arbejdsområde.

Sekretariatslederen vil få ansvaret for at sejle store og små strategisk vigtige projekter helt i mål. Samskabelse er en del af vores DNA, og sekretariatslederen skal kunne skabe succesfulde processer med mange interessenter og dagsordener.

Syddjurs Kommune Leder af Kultur- og Fritidsafdelingen

Syddjurs Kommune, Ebeltoft

I Syddjurs Kommune har vi store ambitioner, når det gælder kultur, fritid, idræt og landdistrikter. Samtidig har vi fokus på at styrke betjeningen af det politiske niveau og styringen af vores økonomi.

Vi deler derfor den nuværende stilling, som leder af Kultursekretariatet i to stillinger, en som leder af Kultur- og Fritidsafdelingen og en som sekretariatsleder.

Som leder af Kultur- og Fritidsafdeling bliver hovedopgaven at føre Syddjurs Kommunes nye strategier for kultur, fritid, idræt og landdistrikter ud i livet. Du vil få en central rolle i løfte kommunens kulturopgaver, der spænder fra kulturelle tilskud over egne kulturelle arrangementer og begivenheder til understøttelse af eksterne kulturaktører.

Sekretariatslederen vil skulle arbejde med betjening af det politiske niveau, samt strategiske opgaver og følge områdets samlede økonomi.

Syddjurs Kommune Udepædagog til skovgruppe søges til Kolind Børnehus

Syddjurs Kommune

Er du næsten færdiguddannet som pædagog, er du også velkommen til at søge.

Stillingen er i vores skovgruppe på Frellingvej 8, Kolind, hvor der pt. er 32 kommende skolebørn og 5-6 medarbejdere.

Er du én, som tænker ”dårligt vejr findes ikke, men det gør dårlig beklædning” – så er det dig, vi står og mangler.

Du skal elske at være ude hele dagen, kunne tåle at børnene er højt oppe i træerne og være klar på, at bevægelse er en vigtig del i børnenes trivsel og udvikling.

I Kolind Børnehus skal hver dag skabe glæde og positive oplevelser. Det skal være rart at være barn – og voksen. Det kræver, at de voksne sammen skaber de rette læringsmiljøer for børnene. Det vil vi gerne sammen med dig.

Syddjurs Kommune Vi søger pr. 1 august 2022 en ambitiøs Centerleder til Socialcentret, hvor faglighed og samarbejde er i centrum

Syddjurs Kommune, Ebeltoft

Syddjurs Kommune søger en engageret centerleder, der skal understøtte faglighed og samarbejde i myndighedsarbejdet, sætte fokus på den gode borgerdialog og skabe stærke bæredygtige relationer på tværs i organisationen i en afdeling bestående af dygtige og motiverede medarbejdere.

Socialcentret står nu og i de kommende år overfor nogle utroligt spændende udviklingsopgaver, som skal medvirke til at faglighed, økonomi, koordinerende indsatser og tværfagligt samarbejde smelter sammen til en meningsfuld indsats for vores borgere. I fællesskab med dine lederkollegaer og medarbejderne i socialcentret, kommer du til at stå i spidsen for denne ambitiøse udvikling. Du vil blive leder for medarbejdere, der alle har et højt fagligt niveau, og hvor selvstændighed og ansvarlighed er fundamentet for at skabe en arbejdsdag, hvor man lykkedes med opgaverne.

Syddjurs Kommune Medarbejder til brolægning, vejdrift og mindre anlæg

Syddjurs Kommune, Rønde

Vi søger en dygtig, pålidelig og selvstændig medarbejder indenfor vejområdet, der har et bredt kendskab til brolægning, samt er omhyggelig i sit arbejde.

Stillingen kan besættes af en faglært inden for området, eller en specialarbejder med relevant erfaring.

Du vil blive ansat i et team der varetager brolægning og mindre anlægsopgaver og hvor dine hovedarbejdsopgaver vil være belægningsarbejder såsom fortovsbelægning, granitbelægninger, opretning af fortove, renovering af eksisterende belægning, sætning af kantsten, renovering og vedligeholdelse af torve, flisebelægning, renovering af eksisterende belægninger samt mindre anlægsarbejder. Du skal derudover være indstillet på at deltage i alt forefaldende arbejde indenfor Vej og Ejendomsservice.

Syddjurs Kommune Processtærk konsulent til barselsvikariat i Social- og Familiesekretariatet

Syddjurs Kommune, Ebeltoft

Har du et fast greb om processer og tidsplaner, motiveres du af at levere service på et højt niveau både til det politiske niveau og til vores fagområder? Så har vi lige nu et barselsvikariat, der er interessant for dig.

Social- og Familiesekretariatet varetager en række tværgående opgaver for de to fagområder Social og Familie.

Som konsulent vil du få en bred kontaktflade til de forskellige faggrupper særligt på social- og familieområdet. Det er derfor en fordel, at du er udadvendt og har situationsfornemmelse, da du vil skulle opbygge og fastholde gode relationer til samarbejdspartnere i fagområderne, men også i andre afdelinger i kommunen.

Du vil få en nøglerolle i at understøtte både familiechefen og socialchefen i forhold til betjening af udvalg, håndtering af politikerhenvendelser og deltagelse i projekter både på projektlederniveau og som projektdeltager.

Syddjurs Kommune Kvalitetsansvarlig sygeplejerske til Plejecenter Lillerupparken

Syddjurs Kommune, Rønde

– Drømmer du om at arbejde med kvalitet, læring og udvikling - og samtidig have fri i weekenderne og på helligdag, så har vi drømmestillingen til dig.

Vi søger pr. 1. juli 2022 eller efter aftale en sygeplejerske, som har lyst til udfordringen med ansvar for kvalitet, udvikling og læring sammen med 3 andre kvalitetsansvarlige sygeplejersker.

Stillingen er på 30-37 timer pr. uge fordelt på hverdage.

Lillerupparken ligger midt i Rønde. Vi har 83 boliger, hvoraf halvdelen er nybygget. Boligerne er fordelt i 8 teams. Vi har eget køkkenpersonale, som tilbereder måltiderne til stor glæde og gavn for beboerne. Det er vigtigt for os, at beboerne genkender sig selv i hverdagslivet, og at både beboere og pårørende føler sig inddraget i hverdagslivet.

Syddjurs Kommune Direktør for Sundhed og Dannelse

Syddjurs Kommune, Ebeltoft

Syddjurs Kommune søger en ny direktør til de store velfærdsområder, Dagtilbud, Skoler, Sundhed og Omsorg/Ældre. Direktørstillingen er nyoprettet.

Syddjurs Kommune har besluttet at udvide Direktionen, bl.a. med henblik på at sikre en stabil understøttelse af drift og styring samt styrke ledelsens mulighed for opfølgning på både driften og den strategiske udvikling.

Som ny direktør for Sundhed og Dannelse, kommer du med på holdet i en spændende fase, hvor direktionen skal finde sammen om nye ambitioner og samspilsformer i lyset af de muligheder, som udvidelsen giver, ikke mindst mulighederne for at styrke det tværfaglige samspil.

Det bliver også en væsentlig opgave for den nye direktør at sikre sammenhæng og synergi på tværs af de store, i vidt omfang decentralt organiserede velfærdsområder.

Syddjurs Kommune Plejecenter Lillerupparken søger 1 social- og sundhedsassistent eller basis sygeplejeske til fast aftenvagt

Syddjurs Kommune, Rønde

Vi søger pr. 1 juli eller gerne før en engageret 1 social- og sundhedsassistent eller basis sygeplejerske med hjertet på rette sted til aftenvagt på Plejecenter Lillerupparken.

Begge stillinger er på 30 timer og man arbejder 5/2.

Vi har 83 plejeboliger, der er fordelt på 8 enheder, hvor du er primært er tilknyttet en enhed med 8 beboere. Man skal være indstillet på, at ved ferie/sygdom/anden fravær, skal kunne bruge sine kompetencer i anden enhed.

Vi er en stor tværfaglig personalegruppe, der består af social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter, ernæringsassistenter, fysio- og ergoterapeuter samt sygeplejersker, der sætter beboerne i centrum og arbejder ud fra Syddjurs Kommunes værdier om åbenhed, kvalitet, udvikling og respekt.

Syddjurs Kommune Social- og sundhedshjælper til Plejecenter Lillerupparken

Syddjurs Kommune, Rønde

Vi søger pr. 1. juli eller gerne før en engageret social- og sundhedshjælper med hjertet på rette sted til fast aftenvagt på Plejecenter Lillerupparken.

Stillingen er på 30 timer i 5/2-ordning.

Vi har 83 plejeboliger, der er fordelt på 8 enheder, hvor du er primært er tilknyttet en enhed med 8 beboere. Man skal være indstillet på, at ved ferie/sygdom/anden fravær, skal kunne bruge sine kompetencer i anden enhed.

Vi er en stor tværfaglig personalegruppe, der består af social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter, ernæringsassistenter, fysio- og ergoterapeuter samt sygeplejersker, der sætter beboerne i centrum og arbejder ud fra Syddjurs Kommunes værdier om åbenhed, kvalitet, udvikling og respekt.

Syddjurs Kommune Er du én af vores nye kontorelever?

Syddjurs Kommune, Ebeltoft

Fra september 2022 skal vi bruge fire kontorelever, der er klar til en 2-årig, alsidig uddannelse.

Som kontorelev hos Syddjurs Kommune er der mulighed for at få indblik i mange forskellige områder som fx sagsbehandling, kommunikation, IT, borgerservice, regnskab, økonomi og sekretariatsfunktioner.

Hos Syddjurs Kommune har vi fokus på din læring, og du får lov til at varetage mange forskellige opgaver i løbet af din elevtid. Sammen laver vi en uddannelsesplan, der passer med det, du lærer under skoleforløbene. På den måde får du mulighed for at prøve kræfter med teorien i praksis.

Der er tale om fire elevpladser som kontorassistent med speciale i offentlig administration, hvor du får mulighed for at komme rundt i vores organisation. Arbejdsopgaverne vil være mange og varierede – og bliver tilpasset dine interesser og kompetencer.

Pædagoger, pædagogiske assistenter og social- og sundhedshjælpere søges
Plejeboligerne Søhusparken søger personale til at varetage den daglige pleje og omsorg, af vores skønne beboere.
Syddjurs Kommune, Ebeltoft
Jobcenter
Indrykket:
Syddjurs Kommunale dagpleje søger 2 medarbejder til storbørns dagpleje i Ebeltoft pr. 1. august 2022
Vi søger 2 omsorgsfulde og engagerede personer til vores nyoprettede storbørns-dagplejen.
Syddjurs Kommune, Hornslet
Jobcenter
Indrykket:
Faglig koordinator for sygedagpengeområdet
Motiveres du af at være den som medarbejderne søger vejledning og sparring hos, og trives du med at balancere mellem lovgivning, drift og udvikling?
Syddjurs Kommune, Ebeltoft
Jobcenter
Indrykket:
Sjældent udbudt aftenvagts stilling, nu åben for ansøgere
Så se her erfarne social- og sundhedsassistenter eller sygeplejersker.
Syddjurs Kommune, Ebeltoft
Jobcenter
Indrykket:
Sosu-assistent til meningsfuldt job med mulighed for drømmevagtplan og weekendfri!
Vi ved, det næsten lyder for godt til at være sandt, men det er faktisk det, vi vil forsøge at give dig i Plejeboligerne Søhusparken i Ebeltoft.
Syddjurs Kommune, Ebeltoft
Jobcenter
Indrykket:
Afløser til et meningsfyldt job i Hornslet
Ønsker du et studiejob, der giver mening, så er det måske lige dig vi mangler i vores gode hjemmeplejegruppe.
Syddjurs Kommune, Hornslet
Jobcenter
Indrykket: