28 job matcher din søgning 28 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Vejen Kommune Leder af myndighedsfunktionen på ældreområdet

Vejen Kommune, Rødding

Afdelingen er udviklingsorienteret og har stor fokus på kerneopgaven i relation til at understøtte borgernes ressourcer via en tidlig og forebyggende indsats i tæt samspil med ledere og medarbejdere i pleje- og sygeplejeenheder. Samtidig er vi optaget af at skabe sammenhæng i indsatser til den enkelt borger på tværs af kommunens afdelinger.

Der er i afdelingen stort fokus på udvikling og innovation indenfor bl.a. velfærdsteknologi, digitalisering samt udvikling af smidige og effektive arbejdsgange.

Til dækning af disse mange spændende og forskelligartede ansvarsområder og funktioner, søger vi en person, som har blik for såvel udvikling, som sikring af daglig drift med særlig fokus på faglig kvalitet og ressourcestyring.

Vejen Kommune Visitator til Myndighed Ældre og Rehabilitering

Vejen Kommune, Rødding

Ældre og Rehabilitering i Vejen kommune søger en visitator til en fast stilling på 37 timer ugentligt i visitationen fra 1. august 2022. Ønsker du lidt færre timer er dette også muligt.

Vi er et tværfagligt team bestående af ergoterapeuter, fysioterapeuter og sygeplejersker. For visitationsteamets faglige sammensætnings skyld vil det være dejligt at du er sygeplejerske, men er du fysio- eller ergoterapeut skal du ikke holde dig tilbage fra at søge stillingen.

Vi håber at finde en kollega der har erfaring som visitator/myndighedsperson og gerne med færdiggjort visitatoruddannelse. Vi ser gerne at du har indgående kendskab til lovgivningen på området. Uddannelsen som visitator tilbydes såfremt du ikke har den.

Vejen Kommune Klaverlærer til Vejen Musikskole

Vejen Kommune

Er du vores nye klaverlærer?

Vi søger pr. 1. september eller snarest muligt en dygtig og engageret klaverlærer til timer, som læses i Vejen. Stillingen er på ca. 8/37 timer (ca. 21% ansættelse).

Har du en afsluttet musikfaglig uddannelse med hovedfag på klaver? Har du evt. undervisningserfaring, kan du motivere, inspirere, engagere og tænke nyt? Kan du arbejde både selvstændigt og i team og være struktureret? Er du humoristisk og uhøjtidelig, men velovervejet i din didaktiske tilgang til eleverne, så er det måske dig, vi står og mangler her i Vejen.

Vi er en arbejdsplads, hvor medarbejderne arbejder godt sammen på tværs og for sig, hvor der er et godt sammenhold, og hvor fagligheden er høj. Hos os er vi sammen om at skabe og videreudvikle Vejen Musikskole, som skole og arbejdsplads, og derfor er vi engageret i både det faglige omkring undervisning samt skolens sammenhæng med omverdenen og de produkter, vi leverer ud af huset.

Vejen Kommune Centerleder Åstruplund plejecenter i Glejbjerg

Vejen Kommune

Ambitiøs leder med hjertet og fagligheden på rette sted – er det dig?

Ældrecenter Åstruplund i Glejbjerg er det hyggeligste plejecenter i Vejen kommune. Åstruplund ligger smukt i landskabet og er drevet af engagerede og dygtige medarbejdere der tror på, at livet skal leves hele livet.

På Åstruplund er der 16 lejligheder og 2 midlertidige boliger og et lille hjemmeplejeteam. Derudover er der tilknyttet et selvstændigt aktivitetscenter i Lindknud. Der er 35 medarbejdere på Åstruplund der alle har en sundhedsfaglig uddannelsesbaggrund. Den nuværende centerleder på Åstruplund har søgt nye udfordringer i området og vil være en god samarbejdspartner i opstartsfasen med respekt for, at en ny leder skal finde egne ben og egne veje at gå i lederrollen.

Vejen Kommune Leder til Infrastruktur & Ejendomme

Vejen Kommune

Området Infrastruktur & Ejendomme er meget udadvendt og har stor berøring med borgere og virksomheder samt med øvrige kollegaer i Vejen Kommune. Er du god til at bevare overblikket, sikre fremdrift og udvikling, og går du forrest, når der skal løses opgaver i fællesskab og på tværs af hele kommunen? Så har vi lederjobbet til dig.

Vores nye lederkollega bliver leder af Team Vej & Park samt Team Ejendomme, som er placeret i afdelingen Teknik & Miljø. Områdets opgaver spænder vidt på det tekniske område, blandt andet byggemodninger af bolig- og erhvervsområder, etablering af nye veje og cykelstier, trafiksikkerhed, gravetilladelser samt hele plan- og myndighedsområdet inden for veje og trafik.

Hertil kommer den daglige drift og vedligeholdelse af de kommunale ejendomme, hvor kerneopgaven er at understøtte kommunens institutioner og administrative bygninger. Området varetager også bygherrerådgivning på større byggeopgaver.

Dagplejer i Føvling
Storken kommer oftere til Vejen Kommune . derfor har vi brug for flere dagplejere i Føvling og nærområde!
Vejen Kommune, Brørup
Jobcenter
Indrykket:
Dansklærer og læringscenter - koordinator til Jels SKole
Dansklærer og læringscenter - koordinator til Jels Skole – er det dig?
Vejen Kommune, Rødding
Jobcenter
Indrykket:
Eventkoordinator for frivillige og sideaktiviteter ved VM i Jels 2023
Kunne du tænke dig at være med til at skabe en FANTASTISK event for borgere, turister og Vejen Kommune, når vi er vært for VM i Kano og Kajak Maraton i august 2023?
Vejen Kommune, Brørup
Jobcenter
Indrykket:
Administrativ medarbejder til Ældre & Rehabilitering
En medarbejder i Administration har valgt at søge nye udfordringer.
Vejen Kommune, Rødding
Jobcenter
Indrykket:
Jobrådgiver til Jobafklaringsforløb i Team Job & Sundhed (vikariat)
Du ønsker et alsidigt job, hvor du arbejder med myndighed, vejledning, tværfagligt arbejde og jobmatch mellem virksomheder og ledige borgere.
Vejen Kommune, Vejen
Jobcenter
Indrykket:
Pædagog til Naturbørnehaven Egebo
Vi søger en pædagog til Naturbørnehaven Egebo i Vejen Kommune på 37 timer med start 1. august 2022 eller hurtigst muligt derefter.
Vejen Kommune, Vejen
Jobcenter
Indrykket:
SFO-leder på Jels Skole
Som SFO-leder indgår du i dagligdagen med børnene og sikrer de overordnede rammer for den pædagogiske retning, så medarbejderne og børnene trives før og efter skole.
Vejen Kommune, Rødding
Jobcenter
Indrykket:
Læringsassistent
UngVejen søger en læringsassistent, der har kompetencer til at understøtte undervisningen af unge med faglige vanskeligheder, til vores heltidsundervisningstilbud Unikum.
Vejen Kommune, Vejen
Jobcenter
Indrykket:
Læringsleder
Vi har brug for en fantastisk og relationskompetent læringsleder til vores nye heltidsundervisning, Unikum, i UngVejen i Vejen Kommune.
Vejen Kommune, Vejen
Jobcenter
Indrykket:
Sygeplejerske til udekørende nattevagt med akutfunktion
Er du helt eller delvis natteravn og kan skabe tryghed for borgere og medarbejdere i aften og nattetimerne, så har vi en ledig stilling som...
Vejen Kommune, Brørup
Jobcenter
Indrykket:
Sygeplejersker til akutsygeplejen
Drømmer du om et arbejde, hvor du gør en forskel for andre, og hvor du får lov til at bruge dig selv?
Vejen Kommune, Brørup
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Medarbejder
Aviagen EPI Aps i Bække mangler en til at hjælpe os med at sikre kvaliteten af vores kyllinger Serviceteknikker søges til...
Vejen Kommune, Bække
Vejen Kommune
Indrykket:
Relationsstærk lærer til udskolingen på Østerbyskolen - barselsvikariat
Til udskolingen søger vi pr. 1. september 2022 til 30. juni 2023 en lærer i en fuldtidsstilling gerne med fagene dansk og kulturfagene.
Vejen Kommune, Vejen
Jobcenter
Indrykket:
Blomsterengens Ældrecenter søger en teamkoordinator
Inge Marie der er centerleder i Blomsterengen søger hjælp til implementeringsopgaver, formidlingsopgaver, disponere når den fast...
Vejen Kommune, Holsted
Jobcenter
Indrykket:
Kunne du tænke dig et job som pædagog hos os?
I Vejen Kommunes dagtilbud, Område 3 søger vi pr. 1. august 2022 en pædagog på 32 timer i ugen.
Vejen Kommune, Vejen
Jobcenter
Indrykket: