2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 2 af 2 resultater.
ZiboCare A/SMålrettet produktspecialist med fokus på at skabe resultater

ZiboCare A/S

Vil du være med til at gøre en forskel for borgere, patienter og sundhedspersonale i kommuner og på sygehuse, gennem salg og uddannelse? Ønsker du at kombinere din sundhedsfaglige uddannelse med salg af tryksårsforebyggende og sanses-timulerende hjælpemidler i en innovativ virksomhed? Så se her!

Vi søger en erfaren produktspecialist til salg af tryksårs-forebyggende og sansestimulerende produkter i Region Nordjylland og dele af Region Midtjylland. Som vores nye produktspecialist skal du stå for undervisning og uddannelsesprogrammer. Den uddannelsesansvarlige del af stillingen vægter lige så højt som produktspecialistrol-len. Stillingen vil bl.a. indbefatte:

  • Formulering af salgsstrategi
  • Opsøgende salgsarbejde
  • Vedligeholdelse af kundedatabase og salgsstyring i CRM
ZiboCare A/SErfaren sundhedsfaglig produktspecialist søges

ZiboCare A/S

Er du uddannet sårsygeplejerske og har du erfaring med kompressionsbehandling? Vil du være med til at implementere og sælge et helt nyt kompressionsprodukt i Danmark? Så se her! ZiboCare er en virksomhed med fart på. Lige nu står vi en spændende proces, hvor vi gør os klar til salg af et nyt produkt inden for kompression.

Vores kunder er primært regioner og kommuner. Tilgangen hertil er alsidig og kompleks. Som vores nye produktspecia-list får du rig mulighed for faglig og personlig udvikling. Du får en høj grad af frihed til selv at tilrettelægge din daglig-dag - under ansvar for salgsmål og -strategier. Stillingen vil bl.a. indbefatte:

  • Formulering af salgsstrategi
  • Opsøgende salgsarbejde
  • Vedligeholdelse af kundedatabase og salgsstyring i CRM