3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Dansk Folkehjælp Projektmedarbejder til ældreområdet

Dansk Folkehjælp, Nykøbing F.

Vil du have et meningsfuldt arbejde, hvor du gør en forskel for de mest udsatte i det danske samfund?

I forbindelse med vores aktiviteter og projekter medvirker du til at sikre finansieringsgrundlaget ved at søge offentlige/private pulje- og fondsmidler i samspil med ledelsen og vores fundraisere, ligesom du er med til at udarbejde aktivitetsorienterede handlingsplaner for organisationens ældreområde samt videreudvikle de nuværende aktiviteter og tilbud.

Du deltagere i eksterne møder og aktiviteter efter anvisning fra ledelsen, og du udarbejder månedsrapporter på de aktiviteter og projekter, du er knyttet til, herunder fører dokumentation og rapporterer effekten af dit arbejde. Udfordringen er at gennemføre flere aktiviteter og projekter sideløbende med hinanden. Du bliver en del af et miljø, som er præget af et oprigtigt ønske om at gøre en forskel.

Dansk Folkehjælp Bogholder

Dansk Folkehjælp, Nykøbing F.

Vil du have et meningsfuldt arbejde, hvor du gør en forskel for de mest udsatte i det danske samfund?

Som bogholder bliver du tilknyttet Dansk Folkehjælps hovedkontor og får ansvaret for vores bogholderi med reference til vores økonomi- og regnskabschef. I tæt samspil med organisationens ledelse får du ansvar for alle vores bogholderi- og faktureringsopgaver samt økonomistyring af vores genbrugsbutikker.

For at sikre implementeringen af aktiviteter og projekter supporterer du også Dansk Folkehjælps lokalafdelinger og frivillige i deres opgaver ved at supervisere dem, så de er rustet til at gennemføre vores aktiviteter og økonomistyring med tilknytning til vores bogholderi. Endelig varetager du i tilknytning til bogholderiet kontakten til samarbejdspartnere, leverandører m.m.

Gem
ODSHERRED KOMMUNE: KOORDINATOR og Frivillig Økonomisk Rådgivning i Odsherred
Borgere i Odsherred med Økonomiske Udfordringer mangler dig!
Dansk Folkehjælp, Asnæs, Nykøbing Sj
frivilligjob.dk
Indrykket: