5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 5 af 5 resultater.
Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S
Projektlederen som spiller bedre bold end de fleste

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S, Glostrup

Er det dig? Så har du en plads på vores hold! Lige nu scouter vi markedet for vores næste projektleder, som motiveres af en central og selvstændig rolle, hvor du får ansvaret for egne anlægsprojekter fra start til slut.

Du bringer dine erfaringer i spil, som spillende træner, hvor du fra start er med til at udvikle vores team og afdeling. Hvis vi har vækket din interesse, så læs med nedenfor, hvor vi har skitseret, hvordan det næste år af din karriere ser ud.

Du er formentlig uddannet ingeniør eller konstruktør. Èn ting er dog sikkert, du ved hvad der skal til for at drive og sikre gode projekter.

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S
Er du teamlederen, som ved hvad det vil sige at gribe anførerbindet og lede din (el-)afdeling til succes?

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S, Gilleleje eller Glostrup

I el-afdelingen hos Nordkysten får du en fremtrædende rolle som teamleder, hvor du ikke blot bliver leder af navn, men også af gavn. Og hvad betyder det så, tænker du måske?

Vi har kridtet banen op for, hvordan du bliver en succes i rollen og hvilke udviklingsmuligheder, der ligger for dig på den lange bane.

Afdelingen er nystartet og har et par enkelte projekter samt en større rammeaftale. El-afdelingen vil som udgangspunkt udføre kabel- og ledningsarbejder i fag-, hoved- og totalentrepriser for elforsyningsselskaber, vandværker og offentlige bygherrer.

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S
Sæt opmålingen og projektled din egen fremtidige udvikling som landmålingstekniker

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S, Gilleleje

Kan du mærke begejstringen ved udsigten til at tage det fulde ansvar for dine projekter, hvor du som landmålingstekniker er med fra start til slut?

Som landmålingstekniker hos Entreprenørfirmaet Nordkysten, får du fuldt ansvar for projekterne. Og her mener vi selvfølgelig fra planlægning af opmåling og registrering, indmåling, databehandling og aflevering af data til kunderne. Du har derfor en stor kontaktflade og håndterer dialogen med formænd, projektledere og bygherre.

Er din rygsæk endnu ikke spækket med praktisk erfaring, vil du bruge de første par år på at dygtiggøre dig i rollen som Landmålingstekniker.

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S
Ønsker du at kombinere din tekniske faglighed indenfor gadebelysning med ledererfaring - og samler du på gode kundeoplevelser?

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S, Gilleleje eller Glostrup

Netop det kan blive din hverdag hos Nordkysten A/S, hvor du som central teamleder vil være med til at fortsætte arbejdet med at udvide elafdelingen. Stillingen byder på et bredt ansvarsområde og mulighed for stor faglig og personlig udvikling i et innovativt miljø, hvor der ikke er langt fra tanke til handling.

Du får en selvstændig rolle og løfter ansvaret for projekternes økonomi og kvalitetsmål i tæt samarbejde med divisionschefen, kolleger på tværs af organisationen og eksterne samarbejdspartnere. Du slipper først kunden, når forventningerne er indfriet og alle er tilfredse.

Du er en succes i rollen som teamleder, når du lykkes med at:

  • Skabe gode kundeoplevelser baseret på optimale løsninger
  • Skaffe nyt arbejde til afdelingen (gennem opsøgende arbejde)
Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S
Rørsmed til renovering af fremtidens vandledninger

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S

Vi søger en erfaren rørsmed med hænderne skruet rigtigt på til nogle af vores mange projekter. Dine opgaver vil primært omhandle renovering af vandledninger og en længerevarende rammeaftale for HOFOR. Arbejdet foregår i hovedstadsområdet, men vi har projekter for vandselskaber over hele Sjælland.

Hvad bringer du med dig?

  • En uddannelse som smed (et plus, men ikke et krav)
  • Erfaring med renovering af vandledninger – gerne i Københavnsområdet
  • Et stort kendskab til bygge- og anlægsbranchen

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S er en familieejet virksomhed, der opererer regionalt og udfører små og store forsynings- og anlægsydelser for både offentlige og private bygherrer. Vores kompetencer spænder vidt, og vi går ikke på kompromis og leverer kvalitet og løsninger.