9 job matcher din søgning 9 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

FIRMANAVN
Marketingkoordinator

Alm. Brand, København

Vil du være med til at skabe værdi gennem din proaktive og kommercielle tilgang til marketingdisciplinen, og brænder du for at arbejde med kampagner og projekter på tværs af både erhvervs- og privatsegmenter? Så har du nu chancen for at blive en del af en afdeling og en virksomhed, der står over for en spændende fremtid som den næststørste forsikringsudbyder på det danske marked.

Som Marketingkoordinator i Alm. Brand vil du arbejde tæt sammen med vores Senior Marketing Managers på både privat- og erhvervssegmentet. Her bliver din primære opgave at koordinere og bidrage til projekter og kampagner med fokus på aktiviteter der understøtter digitalt salg, lead-generering til distributionen samt brandkendskab – herunder større messer og events.

For at lykkes i rollen som Marketingkoordinator i Alm. Brand skal du kunne arbejde selvstændigt med dine egne projekter samtidig med, at du proaktivt bidrager til afdelings større projekter og kampagner.

Alm. Brand
Alm. Brand
Specialist til Market Risk

Alm. Brand, København

Vil du arbejde med behandling og levering af forretningskritiske data og tal?

Har du et solidt finansielt fundament, og leder du efter et job, hvor du kan få stort ansvar? Så har vi den helt rigtige mulighed for dig.

Som del af Market Risk i Investering bliver dit overordnede arbejdsområde at sikre høj kvalitet i afvikling, kontroller og rapportering, og du kan se frem til at arbejde med koncernens to primære forretningsben: forsikring og pension.

Dine primære opgaver bliver at:

 • Producere, optimere og kvalitetssikre den løbende rapportering
 • Kontrollere handler og afstemme depoter og konti
 • Indgå i udviklingsopgaver inden for investeringsafkast og performance
Alm. Brand
Alm. Brand
Er du vores nye skadebehandler i Bilskade special-team?

Alm. Brand, København

Har du et servicegen ud over det sædvanlige og god teknisk indsigt samt forståelse?

Formår du at løse kundens opgave effektivt, kombineret med den helt rigtige detaljegrad afhængig af opgavens kompleksitet?

Du giver tilsagn/afslag på dækning, rådgiver om processen i skadebehandlingen og sørger for, at kunden kommer videre. Du kommunikerer og samarbejder med andre afdelinger hos Alm brand, såvel som Alm brands samarbejdspartnere.

Dine primære arbejdsopgaver

 • Tæt samarbejde med vores kollegaer i skadeinspektionen
 • Samarbejde med eksterne taksatorer og værksteder
 • Håndtering og behandling af skader på en række forsikringsprodukter:
  • Forhandlerværkstedsforsikringer
  • Lastbil - og sværgods
  • Landbrug og entreprenørmaskiner
Alm. Brand
Alm. Brand
Mødekonsulent Odense

Alm. Brand

Det perfekte studiejob centralt i Odense

Er du i gang med en uddannelse, og leder du efter den helt rigtige mulighed for at supplere SU’en og samtidig lære noget, du kan bruge i din fremtidige karriere? Hvis ja, behøver du ikke lede videre. I Alm. Brand kan du få hele pakken. God løn, målrettet kompetenceudvikling og ikke mindst et super socialt miljø med masser af andre studerende som dig selv.

Dit job handler helt enkelt om at booke møder for vores assurandører. Opgaven er ikke at sælge forsikringerne. Det klarer assurandørerne. Du skal først og fremmest sælge ideen om, at det giver mening at tage et møde med en assurandør og her få Alm. Brands bud på den helt rigtige forsikringspakke.

Alm. Brand
Alm. Brand
Mødekonsulent (København)

Alm. Brand

3 gode grunde til at blive mødekonsulent:

 • Det sociale sammenhold
 • Du opbygger værdifulde kompetencer
 • God løn og fleksible arbejdstider

Dit job handler kort og godt om at booke møder for vores assurandører, der står for at sælge forsikringer. Kunderne er helt almindelige danskere, hvoraf mange kan drage fordel af at skifte til Alm. Brand.

Du får alle argumenterne af os, og så er det din opgave at fortælle kunden, hvorfor det giver mening for dem at tage et møde med en assurandør.

Alm. Brand
Alm. Brand
Studentermedhjælper CloudOps - Servicedesk

Alm. Brand, København

Vi er på en kæmpe ”Cloud Only” transformation, hvor vi skal gå fra 3 egne drevne datacentre til Azure Cloud. Dertil skal vi adoptere agile principper, hvor det giver værdi for teamet, hertil er tilknyttet nogle dygtige agile coaches, som skal hjælpe os på denne spændende rejse.

Vi er et team på 13 personer bestående af en Incident Manager, en Problem Manager, en Systemadministrator samt 6 supportmedarbejdere og 4 studentermedhjælpere, som står for den daglige 1. line support (SPOC) via mail, portal, telefon og ved fremmøde på vores kontor på Midtermolen.

Vi udarbejder vejledninger til brug for både vores kollegaer og internt i ServiceDesk, samt er den styrende del af kommunikation vedrørende driftssituationen. Vores opgave består også i at samle trends på gentagne hændelser og alarmer fra vores overvågningssystemer.

Alm. Brand
Gem
Alm. Brand
Erhvervskundechef – Sjælland

Alm. Brand

Kan du skabe salg og kundetilfredshed hos mellemstore og store erhvervskunder?

Har du forsikringsbaggrund suppleret med et par års erfaring, og er du klar til at tage det næste afgørende skridt i din karriere, så har vi den rigtige mulighed klar til dig.

Du kan se frem til stort markedspotentiale, de rigtige produkter, gode teknologier og super kolleger på en rigtig god arbejdsplads.

Som erhvervskundechef er din vigtigste opgave at indtegne nye kunder. Du får også en portefølje af eksisterende kunder, som du fastholder og videreudvikler, men dit primære fokus er at skaffe nye kunder i butikken. Du bruger derfor størstedelen af din tid på landevejen og ude hos kunderne.

Alm. Brand
Gem
Alm. Brand
Erhvervskundechef

Alm. Brand

Har du forsikringsviden via en uddannelse som assurandør eller fra en kundeservicefunktion, og er du klar til at sætte turbo på din karriere, så er dette job dit perfekte match.

I Alm. Brand er vi i fuld gang med at tage vores transport-team til næste niveau. Det giver dig virkelig gode muligheder for både indflydelse og karriereudvikling, uanset om transportområdet er nyt for dig, eller du allerede kender det. Lige nu mangler vi nye talenter til at dække henholdsvis Sjælland og Sønderjylland.

Som assurandør (og snart erhvervskundechef med transportspeciale) er dit fokus at sælge Alm. Brands produkter til danske godsvognmænd. Så længe du bare har grundlæggende forsikringsviden og motivation for salg, skal vi nok lære dig alt det nødvendige om transportsektoren.

Alm. Brand
Gem
Alm. Brand
Mødekonsulent (Fuldtid) - Aarhus

Alm. Brand

Leder du efter et job, du kan bruge som fundament til din videre karriere, så har du en super mulighed her. Her skal du og dine kolleger på kontoret i Aarhus spille en nøglerolle i arbejdet med at skabe en succes.

Dit job handler helt enkelt om at booke møder for vores assurandører. Opgaven er ikke at sælge forsikringerne. Det klarer assurandørerne. Du skal først og fremmest sælge ideen om, at det giver mening at tage et møde med en assurandør og her få Alm. Brands bud på den helt rigtige forsikringspakke.

Vi arrangerer fx teamaftener, tager ud og spiser eller lavet andre sociale ting sammen. Det er helt op til dig, hvor meget du vil deltage, men mulighederne er der, og dine nye kollegaer og venner vil helt sikkert gerne have dig med til vores torsdagsbar og firmafester. Du kan selvfølgelig også se frem til en rigtig god fast løn plus bonusordning.

Alm. Brand