12 job matcher din søgning 12 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Alm. Brand Group
Produktansvarlig til Produkt & Konceptudvikling - på Midtermolen i København

Alm. Brand Group

Brænder du for at udvikle produkter, services og løsninger, der giver værdi for kunden?

Alm. Brand Group er en virksomhed i rivende udvikling efter opkøbet af Codan Forsikring og Privatsikring. Og vi søger nu en ny dygtig kollega, som kan styrke vores udviklingsafdeling indenfor produkt- og kundekoncepter til det private marked.

I denne stilling får du en vigtig rolle i Produkt- og Konceptudvikling i transformationen af Codan, hvor du vil få indflydelse på og medvirke til, at få vi får udviklet de helt rigtige processer og nye produkter der giver værdi for vores kunder, medarbejdere og Alm Brand Group ved at arbejde så smart, digitalt og systemunderstøttet som muligt.

Alm. Brand Group
Alm. Brand
IT ServiceDesk-medarbejder

Alm. Brand, København

Vi er et team på +10 personer bestående af forskellige roller bla. Incident Manager, en Problem Manager, en JIRA-platform ejer, studentermedhjælpere. Teamet står for den daglige 1. line support (SPOC) via mail, portal, telefon og ved fremmøde på vores kontor på Midtermolen.

Primære arbejdsopgaver:

 • 1st line support via telefon, mail/portal eller i vores service desk på Midtermolen/Gl. Kongevej.
 • Eksekvering af servicedesk sager i JIRA efter aftalte SLA tider (ITSM tool)
 • Forbedrings- og dokumentationsopgaver
Alm. Brand
Alm. Brand Group
Skadebehandler til retshjælp – barselsvikariat

Alm. Brand Group, København

Kan du behandle retshjælpssager på professionel vis og yde sublim kundeservice?

Du bliver en del af et team med 5 erfarne kolleger i en afdeling, hvor vi lægger vægt på godt humør, tillid og hjælpsomhed. Du får en hverdag med faglig alsidighed, fordi vi behandler sager af meget forskellig karakter.

På en almindelig dag veksler du mellem at have kontakt med kunder, deres rådgivere og kollegaer i organisationen via telefonen, og have tid til fordybelse i din sagsbehandling. Du får ansvar for egne sager, og skal selvstændigt kunne sætte dig ind i sagernes omfang og træffe beslutninger herudfra.

Alm. Brand Group
Alm. Brand Group
Forsikringskonsulenter til Outbound Aarhus og Odense

Alm. Brand Group

I Alm. Brand søger vi lige nu nye stjerner til at rådgive og sælge privatforsikringer i vores stærke Outbound salgsteams i både Aarhus og Odense. Vi er på en sjov og spændende rejse, hvor vi sammen skal vækste og sikre at danskerne er godt forsikret!

Dit job handler om at gennemgå folks private forsikringer, og derudfra tilpasse forsikringsløsningen så den passer til deres nuværende livssituation. Konsekvenser er store ved ikke at være korrekt forsikret når skaden er ude – dette forebygger du. Markedet udvikler sig og forsikringsbehovene følger med. Du skal snakke forsikringer i øjenhøjde med kunderne, og gøre det klart for kunderne hvordan deres behov løses hos os.

Alm. Brand Group
Alm. Brand Group
Segment porteføljemanager søges til Landbrug i Alm. Brand Group

Alm. Brand Group, København

Kan du forvandle indsigter til handling og skabe resultater gennem struktureret porteføljestyring i forsikring?

Du får ansvar for landbrugsporteføljen. Dit fokus vil være at sætte den strategiske retning for porteføljen på tværs af produkter samt identificere og drive tiltag, der supporterer strategien og sikrer, at vi når de fastsatte mål.

Derudover vil dine ansvarsområder omfatte at skulle sikre den langsigtede udvikling af porteføljen gennem aktiv styring af risikovillighed, prisstrategi og produktudvikling, baseret på indsigt i porteføljens performance, markedsinformation samt på overvågning af udviklingen af nye risici, segmenter m.v.

Alm. Brand Group
Alm. Brand Group
Skadebehandler til Motor Privat – vikariat med snarest mulig tiltrædelse og frem til den 31.08.2023

Alm. Brand Group, København

Brænder du for at hjælpe andre mennesker, når de er i knibe? Kan du smile i skrift og tale, og er du en teamplayer? Vil du være en del af et fantastisk skadeteam i Alm Brand Group? Så er du måske vores nye bilskadebehandler i afdelingen på Østerbro.

Som Skadebehandler i Alm. Brand Group er det dig, der tager telefonen eller ringer til kunden, når vores kunder anmelder en skade over telefonen eller digitalt. Det er dig, der har ansvaret for, at vores kunder får den bedste skadebehandling og kundeservice, når kunderne får brug for os.

Du vil skulle bruge dine faglige kompetencer på at tage hånd om kunden i alle aspekterne af skadebehandlingen. Vi er ambitiøse både i forhold til kunden og teamet. Vi vil give kunden den bedste kundeoplevelse hver gang – og vi vil have den bedste arbejdsglæde. Jeg kan ikke beskrive vores team – vi skal simpelthen opleves.

Alm. Brand Group
Gem
Alm. Brand Group
Sælger/privatassurandør Fyn

Alm. Brand Group

Er du klar til at sætte din karriere i højeste gear og indfri dit potentiale som sælger?

Vi giver dig chancen for at udnytte dit høje ambitionsniveau til at skabe din egen succes og ikke mindst gode kundeoplevelser.

Vi har nogle rigtig gode forsikringsløsninger, der gør, at vi rigtig ofte kan lukke vores salg. Det er en fed fornemmelse både at kunne hjælpe kunderne og hele tiden blive en dygtigere sælger.
Alessio, privatassurandør

Klik ind på annoncen, se videoen og find ud af, om jobbet er noget for dig.

Alm. Brand Group
Gem
Alm. Brand Group
Landbrugskundechef

Alm. Brand Group

Vil du have stor frihed, de rigtige produkter med i tasken og super kolleger? Vi har travlt i Alm. Brand Group - og derfor søger vi yderligere en landbrugskundechef til opsøgende salg på de større landbrug samt pleje af vore eksisterende kunder.

Dit fokus bliver de produktive landbrug, hvor du typisk har dialogen med landmanden. Du kommer til at fordele din tid ca. 80/20 ift. at opsøge nye kunder og styrke relationerne til de eksisterende kunder. Du skal:

 • Booke møder med nye potentielle kunder – også med brug af eget netværk
 • Vedligeholde og krydssælge til din portefølje af eksisterende kunder
 • Forhandle og sammensætte tilbud og lukke aftalerne
 • Se muligheder og opdyrke synergier i samspil med kollegerne og samarbejdspartnerne
Alm. Brand Group
Gem
Alm. Brand Group
Landbrugsassurandør

Alm. Brand Group

Hvad skal man som landbrugsassurandør?

 • Du kører ud til fritidslandbrug i dit område.
 • Du sælger løsninger og yder rådgivning, der gør kunderne trygge.
 • Du planlægger din arbejdsdag, som du ønsker.

Nysgerrig på mere?

Se, hvorfor Lars synes, det er verdens bedste job.

Alm. Brand Group
Alm. Brand Group
Risiko og Informationssikkerhedsspecialist

Alm. Brand Group, København

Forstår du informationssikkerhedsstyring, og kunne du tænke dig et job, hvor du har lige så stor mulighed for at påvirke tingene, som du har for at få kæmpe succes? Et job, hvor din personlige indsats har massiv og stadigt større betydning og derfor også tilsvarende opmærksomhed fra topledelsen?

Du er på den vis bindeleddet mellem forretningen og IT, når du tager dialogen med forretningen og stiller de nødvendige spørgsmål. Mere specifikt omfatter dine opgaver at:

 • Udarbejde IT-risikovurderinger for IT-indkøb og andre funktioner
 • Sikre at Cyber og informationssikkerhedstiltag implementeres
 • Udvikle nye informationssikkerhedstiltag og initiativer
Alm. Brand Group
Gem
Er du vores nye studentermedhjælper i Motor Privat - du har nu en sjælden mulighed for at blive en del af et fantastisk team
Har du et servicegen ud over det sædvanlige og vil du hjælpe vores kunder med behandlingen af anmeldelen via telefonen?
Alm. Brand Group, København S
Alm. Brand Group
Indrykket:
Gem
Sælger/Privatassurandør Fyn
Er du en top performer der elsker at arbejde med komplekst salg og mennesker?
Alm. Brand Group, Odense C
Alm. Brand Group
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV