2 job matcher din søgning 2 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Julemærkefonden Samarbejdende og udviklingsfokuseret IT-konsulent

Julemærkefonden, Roskilde

Vil du understøtte Julemærkehjemmenes IT-drift? Og kan du bidrage til, at vi får udviklet vores IT-platforme og -værktøjer?

Du bliver ansvarlig for at sikre, at IT-driften fungerer optimalt i samarbejde med vores IT-leverandør JDM. Du kommer til at hjælpe dine kollegaer med opsætning af IT-arbejdsstationer. Du faciliterer udviklingen af vores tværgående IT-system til håndtering af børn på Julemærkehjem og sikrer en god implementering af nye IT-værktøjer og systemer.

De første projekter, du får ansvaret for, er en fælles digital kalender på tværs af Julemærkehjemmene samt udvælgelse og implementering af værktøjer til en ny filstruktur.

Opgaver

  • IT-driftsleverandør for Julemærkefonden samt ansvarlig for organisationens IT-politik
  • Brugeradministration samt bestilling og opsætning af IT-udstyr og telefoni
  • Forbedring af processer omkring brug af IT og udarbejdelse af relevante vejledninger
Genitor ApS Økonomi- og administrationschef

Genitor ApS søger for Julemærkefonden i Roskilde

Vil du stå i spidsen for økonomi, administration og HR i Julemærke­fonden? Og kan du bidrage værdifuldt til realiseringen af den helt nye strategi, der skal styrke udviklingen af Jule­mærke­fondens faglige mission?

Som økonomi- og administrationschef i Julemærkefonden bliver du en del af en helt unik organisation, der arbejder intenst med visionen om at gøre børns trivsel til en fælles hjertesag.

Du bliver overordnet ansvarlig for områderne økonomi, administration og HR med reference til Julemærkefondens vicedirektør. Du står i spidsen for en afdeling med en mangfoldig opgave­portefølje, herunder understøttelse af den tværgående drift og udvikling, økonomisk fremskrivning og optimering, fortsat udvikling og implementering af en projektorganisation samt optimering af de administrative processer og en øget digital automatisering.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV