2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Kuben Management
Junior bygherrerådgiver til markedet for private investorer til vores kontor i København

Kuben Management

Vil du være med til at lede byggeprocesser? Har du lyst til nye udfordringer, og vil du gerne forsøge dig med rollen som bygherrerådgiver? Så er der her en enestående chance for at få dette opfyldt.

Som medarbejder hos os får du mulighed for at blive en del af en netværksorganisation, hvor det at være bygherrerådgiver er i højsædet. Du får mulighed for at sætte dit præg på fremtidens byggerier og gøre en forskel – både for din bygherre, for miljøet og for det byggede miljø.

Vi er en virksomhed med brede rammer, store ambitioner, fleksible arbejdstider og masser af kompetente kollegaer med forskellige baggrunde. Du vil blive en del af et fagligt stærkt og alsidigt arbejdsmiljø, hvor sparring og videndeling er en fast bestanddel af vores arbejde, da vi med vores fælles kompetencer står stærkest.

Kuben Management
Kuben Management
Skitserende arkitekt til vores kontor i København

Kuben Management

Har du stor interesse for projektudvikling, og kan du skitsere i de tidligere udviklingsfaser?

Kuben Management søger en bygherrerådgiver, der kan skitsere og dermed understøtte arbejdet med projektudvikling, der er målrettet private investorer.

Som bygherrerådgiver hos Kuben Management arbejder du for at skabe et bygget miljø, hvor mennesker trives og lykkes, og du er med til at sikre, at vores vision om at være den foretrukne samarbejdspartner bliver ført ud i livet. Du udvikler og leder byggeprojekter baseret på værdiskabende partnerskaber, viden og tværfaglighed og er drevet af en ambition om at sammentænke økonomisk, social og miljømæssig bæredygtighed fra den spæde idé til det færdige byggeri.

Kuben Management