3 job matcher din søgning 3 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Mercantec Maskinførere søges til Ulfborg Kjærgaard

Mercantec

Leder du efter nye udfordringer og fantastiske kolleger? Og vil du gøre en forskel både for vores kursister og for entreprenørbranchen?

Så er det måske dig, vi mangler i vores team på Ulfborg Kjærgaard.

Vi søger to kolleger til vores maskinfører-team, hvor vi primært underviser på kurser inden for entreprenørbranchen og på maskinføreruddannelsen. I øjeblikket kører vi også en del rørlægger-kurser. Du bliver en del af et mindre team, hvor I sammen fordeler opgaverne og planlægger undervisningen. Jeres engagement og faglige viden sikrer, at eleverne og kursisterne går herfra med ny viden og dermed er endnu bedre rustet til opgaverne i branchen.

Mercantec Underviser med passion for automatik og læring søges

Mercantec, Viborg

Går du med tanker om at bruge din tekniske baggrund på en ny måde?

Skinner din begejstring for dit fag så meget igennem, at du formår at inspirere og udvikle andre?

På automatikteknikeruddannelsen på Mercantec har vi igen fået et rekordstort elevoptag, og vi har derfor brug for endnu en kollega, så vi fortsat kan uddanne nogle af Danmarks bedste automatikteknikere. Vi er et team på 11 undervisere, og vi søger en kollega, som er lige så entusiastisk om faget, som vi er og som har lyst til at nørde sammen med os og vores elever og kursister.

Du bestemmer selv, hvor og hvornår du vil forberede din undervisning. Du får derfor en relativt fleksibel hverdag med mulighed for en fornuftig balance mellem arbejde og familieliv.

Mercantec Digital markedsføringsspecialist

Mercantec, Viborg

På Mercantec er vi i gang med at styrke vores digitale markedsføring. Derfor søger vi en digital markedsføringsspecialist, der også som webkoordinator får ansvar for at vedligeholde, kvalitetssikre og udvikle vores hjemmesider.

Sammen med dine kolleger sikrer du, at vores budskaber går rent igennem til vores målgrupper. Du udvikler, tilrettelægger, gennemfører og evaluerer på digitale markedsføringskampagner sideløbende med, at du sørger for, at vores hjemmesider fungerer optimalt.

Der er tale om en fast stilling på 32 timer pr. uge. På sigt kan arbejdstiden måske hæves til fuld tid.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV