8 job matcher din søgning 8 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Kirkens Korshær
Studenterjob – Administration og økonomistyring

Kirkens Korshær, København

Studenterjobbet er på Kirkens Korshærs hovedkontor, der ligger i hjertet af København i et gammelt skævt hus. Tonen er uformel og engagementet er højt. Dette skaber en god base for at kunne fokusere på kvaliteten og effektiviteten af de mange leverancer der ydes i den afdeling, du komme til at blive en del af. Vi er i gang med at implementere en ny IT-platform og du vil derfor få muligheden for at indgå i arbejdet med at kortlægge og optimere de nuværende arbejdsprocesser.

Det er en stilling, hvor du vil få rig mulighed for at påvirke indholdet af dine arbejdsopgaver i takt med at du tilegner dig kompetencer. Vi har en palet af arbejdsopgaver, der relaterer sig til:

  • Deltagelse i kortlægning og optimering af butikkernes drift, herunder udarbejdelse af håndbøger
  • Opsætning af betalingsløsninger for butikkerne
  • Rådgivning/undervisning af butikkerne om regnskab- og økonomistyring
Kirkens Korshærs HerbergPedelmedhjælper til et travlt hus

Kirkens Korshærs Herberg, København

Kirkens Korshærs Herberg (KKH) i Hillerødgade 62-64 søger en energisk pedelmedhjælper, som kan assistere vores nuværende pedel i arbejdet med at sikre, at rammerne for vores bygninger og udenomsarealer fungerer optimalt for vores beboere og medarbejdere.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • Foretage reparations- og vedligeholdelsesopgaver af værelser, kontorer samt huset i øvrigt
  • Hjælpe ved til- og fraflytninger, herunder sikre at beboernes ejendele/bohave håndteres lovmæssigt korrekt
  • Opfylde varer til husets drift

KKH er en institution med kompetente og loyale medarbejdere, som er yderst dedikeret til arbejdet med hjemløse. Derudover har ledelsen et stærkt fokus på etik og trivsel. KKH er bl.a. derfor en god og spændende arbejdsplads.

Kirkens Korshær
IT-supporter (1st level) - Studiejob

Kirkens Korshær, København

Studenterjobbet er på Kirkens Korshærs hovedkontor, der ligger i hjertet af København i et gammelt skævt og historisk hus. Tonen er uformel og engagementet er højt. Dette skaber en god base for at kunne fokusere på kvaliteten og effektiviteten af de mange leverancer, der ydes i den afdeling, du kommer til at blive en del af. Vi er i gang med at implementere en række nye IT-platforme og systemer, og du vil derfor få mulighed for både blive en del af udviklingen og driften.

Det er en stilling, hvor du vil få rig mulighed for at påvirke indholdet af dine arbejdsopgaver i takt med, at du tilegner dig kompetencer og hvor din nysgerrighed bærer dig hen. Vi har en palet af arbejdsopgaver, der relaterer sig til:

  • Tage imod opkald fra medarbejdere og hjælpe dem med at løse IT-udfordringer
  • Behandling af IT-sager og spørgsmål i vores ticket-system
  • Opsætning af computere og mobiler
Kirkens Korshær
Leder af varmestue og bofællesskab i Helsingør

Kirkens Korshær

Har du lyst til at stå i spidsen for et meningsfuldt arbejde med stor betydning for mange mennesker, og hvor du med dine ideer og initiativer kan være med til at skabe en bedre tilværelse for socialt udsatte mennesker?

Kirkens Korshærs varmestue og bofællesskab, kaldet ’Stubben’, i Helsingør er en levende arbejdsplads med en årelang tradition for et stærkt socialt arbejde og et tæt samarbejde med kommunen, lokale forretningsdrivende og byens befolkning – alt sammen til gavn for udsatte borgere i Helsingør. Stubbens brugere er socialt udsatte, misbrugere, psykisk sårbare og ensomme.

Vi søger en engageret leder af Stubben, hvor du som leder vil være en del af en hjælpeorganisation med holdning og hjerte. Du vil i samarbejde med en kompetent medarbejdergruppe med 3 lønnede ansatte og en stor gruppe af dedikerede frivillige have det fulde og selvstændige ansvar for drift og udvikling af varmestuen og bofællesskab.

Kirkens Korshær
Kompasset Kirkens Korshær is looking for an intern - coordinator for our mentor program

Kirkens Korshær, Copenhagen

Kompasset is a house for unregistered homeless foreigners. We provide a variety of services such as a day shelter with counselling, a night shelter and outreach work. We are looking for an intern for our subproject The Extra Mile – an intern, who will also take part in the daily work in Kompasset. You will not be paid for the job, but you will get a lot of experience.

The Extra Mile is Kompasset’s employment program, that matches job seeking homeless EU citizens with volunteer mentors since 2014. The mentors coach, motivate and assist their mentees in the many challenging aspects of the job search and the transition from street life to settling in and in ordinary employment. We collaborate with companies to find internships and jobs for the mentees.

Kirkens Korshær
Intern for Outreach, counselling homeless migrants (autumn 2021)

Kirkens Korshær, Copenhagen

Kompasset is a house for unregistered, homeless migrants. We provide a variety of services, such as day shelter, counselling and night shelter. The Kompasset Outreach Team works in the centre of Copenhagen, reaching out to homeless migrants and linking them to Kompasset. Furthermore, we assist people in getting access to available health care through accompaniment and interpretation or helping people with fines due to restrictive homeless laws.

Most days, we hit the streets on a Christiania-bike, providing counselling, serving coffee, tea and soup and building relationships with migrants living on the streets of Copenhagen.

As an intern in Kompasset, you will be a part of a committed team that consists of 15 day staff members, other interns and volunteers. The Outreach Team consists of 2 staff members who will be your supervisors.

Tag på ”langfart” på Sjælland og nyd sommeren på de danske landeveje
Til vores hold af chauffører mangler vi en frivillig medarbejder, der har lyst til at tage sig af tjansen cirka fire gange om måneden at...
Kirkens Korshær, Glostrup
frivilligjob.dk
Indrykket: 
Vil du gøre en forskel for sårbare børn, unge og familier?
Kirkens Korshærs Børne- og familiearbejde i Brønderslev sørger nye unge frivillige som har lyst til at gøre en forskel i andres liv.
Kirkens Korshær, Brønderslev
frivilligjob.dk
Indrykket: