2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hansen Toft A/S
Leder af internt salg og support

Hansen Toft A/S søger for EXHAUSTO i Langeskov

Spændende lederstilling i markedsledende koncern

Hvis du evner at være omdrejningspunktet i en tværorganisatorisk position, hvor opgaven er at levere kommerciel kvalitetsrådgivning og support til både interne og eksterne kunder, så kunne denne jobåbning være noget for dig.

Du bliver ansvarlig for et erfarent team af medarbejdere, som håndterer forespørgsler fra såvel eksterne kunder som kolleger for derigennem at understøtte salget. Din afdeling håndterer ligeledes tilbudsgivningen og sørger for at konvertere ordrerne og følge varen helt til dørs. Du får brug for dine samarbejdsevner og dit overblik, da afdelingen har snitflader til hele værdikæden, ligesom du naturligvis skal holde dit team motiveret og opdateret – både teknisk og kommercielt. Du refererer til den danske salgsdirektør og indgår i EXHAUSTO DK’s ledergruppe.

Hansen Toft A/S
Hansen Toft A/S
Produkt- og supportspecialist

Hansen Toft A/S søger for EXHAUSTO A/S i Langeskov

Ansvar for IT-værktøjer til understøttelse af salget

Brænder du for HVAC-området og har du lyst til at få afgørende indflydelse på de digitale snitflader imellem kunder, leverandører og salg, så har du nu en spændende mulighed for at byde ind på et alsidigt job i en international virksomhed. Stillingen refererer til Head of Product Management.

Det bliver din opgave at vedligeholde eksisterende IT-supportværktøjer samt definere nye, som eksempelvis produktvalgs- og beregningsprogrammer til understøttelse af salget og markedsføringen af ventilationsprodukter og -systemer, således at kundeoplevelsen og online rådgivningen er helt i top. I samarbejde med bl.a. salgsselskaberne, kunderne og eksterne software partnere bliver det dit ansvar at supportsystemerne er ”best-in-class”.

Hansen Toft A/S