6 jobannoncer matcher din søgning 6 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Kommunikationsstuderende til Forbruger Europa

Valby

Er det vigtigt for dig, at din arbejdsplads gør en forskel for andre? Vil du gerne have et studiejob, hvor du styrker dine kompetencer inden for både web og SoMe?

Forbruger Europa søger en kommunikationsstuderende, der elsker at eksperimentere med grafisk design, videoproduktion og tekster og ikke mindst har lyst til at gøre livet lettere for forbrugerne.

Dine opgaver

  • Producere visuelt indhold til vores digitale kanaler
  • Lave videoer til SoMe
  • Opsætte kampagner på SoMe og annoncere til de rigtige målgrupper
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Jurist til økonomisk regulering af monopoler

Valby

Du bliver en del af et engageret jurateam og et center, der i dag består af 25 kollegaer. Vi træffer afgørelser om vandselskabers økonomiske rammer og udarbejder økonomiske analyser og artikler. Vores opgaver har både politisk og erhvervsmæssig fokus, og arbejdet foregår derfor i tæt dialog med både sektoren, andre myndigheder og erhvervslivet.

Vi har en hverdag præget af fokus på resultater på et højt fagligt niveau, et stort engagement, godt humør, en stærk holdånd og gode muligheder for balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Konkurrenceretsjurist med lyst til at arbejde med retssager i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Valby

Trives du i et stærkt fagligt miljø, hvor du bliver udfordret? Så vælg en karriere i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen (KFST). Vi arbejder for velfungerende markeder, der skaber vækst og høj forbrugervelfærd. Vi er ca. 350 engagerede kollegaer, der ligesom du brænder for at gøre en forskel.

KEP er styrelsens interne ”advokatkontor” og betjener styrelsens ledelse og medarbejdere med juridisk sparring og rådgivning inden for alle dele af konkurrenceretten og forvaltningsretten – særligt i forbindelse med behandlingen af de sager, som skal forelægges Konkurrencerådet.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Kontorchef til Center for Vand

Valby

Trives du i et stærkt fagligt miljø, hvor du bliver udfordret, og hvor ledelse står højt på dagsordenen?

I tæt samarbejde med centerets anden kontorchef får du ansvar for at lede og prioritere centerets arbejde med økonomisk benchmarking, afgørelser om de økonomiske rammer for de danske vandselskaber og udarbejdelse af analyser af regulering af forsyningssektoren med henblik på ny politik.

Du får ledelsesansvar for 9 engagerede og dygtige medarbejdere.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Data science student

Valby

Vi søger en dygtig data science student til "Center for konkurrencejura, Efterforskning og Proces", som sammen med erfarne kollegaer har lyst til at arbejde for bedre konkurrence i Danmark.

Derudover vil du få mulighed for at komme med på kontrolundersøgelser. Det er en spændende og lærerig proces, hvor man bl.a. lærer at datasikre PC'er, mobiltelefoner, mailservere m.m.

Vi har en masse projekter i vores pipeline, men der er rig mulighed for selv at påvirke, hvilke projekter du skal arbejde på. Beslutninger om hvad der skal udvikles, er noget vi træffer i fællesskab med de øvrige IT-specialister og efterforskere.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Økonom til økonomisk regulering af monopoler

Valby

I Forsyningssekretariatet i Konkurrence- & Forbrugerstyrelsen arbejder vi for, at vandforsyning, spildevandshåndtering og klimatilpasning finansieres, drives og udvikles så effektivt som. Det er til gavn for samfundet, husholdningers økonomi og virksomheders konkurrenceevne.

Vi søger en økonom til én eller flere af disse opgaver:

  • Økonomiske analyser af forsyningssektoren med de nyeste teorier og metoder og med et skarpt, analytisk blik for både krydsfeltet mellem forretning og regulering og for bæredygtighedsdagsordenerne i samfundet
  • Fastsættelse af økonomiske rammer for monopoler i vandsektoren

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV