3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Ekspres Bank A/S
Norsktalende studentmedhjelper til vår norske avdeling i Danmark

Ekspres Bank A/S, Taastrup

Du vil bli en del av et meget dyktig og engasjert team, hvor den viktigste oppgaven er å yte topp service for våre kunder. Som kundekonsulent er du Express Bank sitt ansikt utad. Du må besvare inngående og utgående henvendelser på telefonen fra kunder. Du vurderer kundens situasjon for å fortsette i prosessen. Målet er å oppnå en god løsning, med et tilfredsstillende resultat for både banken og kunden.

Vi kan tilby en utfordrende jobb i et engasjert og kundefokusert miljø, med en til tider hektisk men alltid god atmosfære med gjensidig respekt og godt humør. Vi står for et sterkt fellesskap og engasjerte kollegaer, som også gjerne møtes etter arbeidstid til forskjellige former for sosiale arrangement.

Ekspres Bank A/S
BNP Paribas Personal Finance
Nordic Opex Manager

BNP Paribas Personal Finance, Taastrup or Stockholm

Our Nordic Finance organization is looking for a new team member. When you work with us you become part of an international environment, and in this role, you will collaborate with colleagues primarily in Sweden and Copenhagen, but also in Norway and other countries in Europe.

The offices are located in Taastrup outside Copenhagen and in Kista Science Tower, just outside of Stockholm. This role can be based in either of the two locations.

Main duties include:

  • Analyze and deliver monthly numbers to management and owners
  • Take the lead in and coordinate with other departments in all budget and forecast cycles
  • Take the lead in or be part of preparing the budget and forecasts and ensuring timely submission to headquarters
BNP Paribas Personal Finance
BNP Paribas Personal Finance
Administrativ Business Support til vores HR afdeling

BNP Paribas Personal Finance, Tåstrup

Du bliver en del af et mindre HR-team med Nordisk fokus, ansvarsområder og med et tæt samarbejde med vores franske moderselskab BNP Paribas.

Det er klart en fordel, hvis du trives med varierende opgaver og er god til at danne dig et overblik med sans for detaljer, talforståelse og synes, det er sjovt at sikre, at administrationen bliver varetaget bedst muligt. Du tager over for vores dygtige kollega, mens hun er på barsel i minimum 12 måneder og gerne med start så hurtigt som muligt.

Din primære opgave vil være som nordisk ansvarlig for procedurer og kontroller. Din rolle som procedureansvarlig består i at sikre implementering og fornyelse af procedurer fra den centrale HR-afdeling i Paris samt interne specifikke procedurer for HR-området. Et vigtigt område er også analyse af vores medarbejderbarometer, hvorfra rapporter kommer hver anden uge.

BNP Paribas Personal Finance