6 job matcher din søgning 6 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 6 af 6 resultater.
WhiteawayGroup
Business Analyst Intern

Whiteaway Group A/S, Risskov

Har du mod på et lærerigt og udfordrende internship i en virksomhed med fuld fart på? Foretrækker du at arbejde fokuseret og nørde med data? Og brænder du for at få indsigt i storytelling og visualisering gennem Microsoft Power Platformen? Hvis vi har fanget din opmærksomhed, så se med her.

Som Business Analyst Intern bliver du en del af vores Supply Chain-organisation på vores hovedkontor i Aarhus. Du vil sidde side om side med vores indkøbere, Business Developers og Business Analysts – og du får direkte reference til vores COO. Vi søger en struktureret profil, der kan arbejde med udvikling og forbedring af vores set-up og særligt vores datarelaterede processer med udgangspunkt i de rette værktøjer og teorier.

Forløbet vil fokusere på en solid oplæring inden for diverse værktøjer og processer samt ét hovedprojekt omhandlende masterdata og performancemåling.

Whiteaway Group A/S
WhiteawayGroup
Marketing Intern

Whiteaway Group A/S, Risskov

Har du et kommercielt mindset, og kunne du tænke dig at skubbe til barren for den gode, digitale kundeoplevelse? Og har du mod på et udfordrende og lærerigt internship i en vækstvirksomhed?

Som Marketing Intern bliver du en del af et af vores e-commerce-team og har mulighed for at prøve kræfter med et af vores main brands, Tretti. Vores e-commerce-teams består af specialister inden for online salg, marketing, content, SoMe og grafik – og du kommer til at arbejde side om side med dem.

Vi ejer og har ansvaret for salg, performance og brandpositionering i Norden. Sammen arbejder vi strategisk med branding og marketing, men har altid fokus på effektiv eksekvering for at skabe resultater – i dag, i morgen og på at sikre langsigtede vækst gennem en dybere forståelse af forbrugerne.

Whiteaway Group A/S
WhiteawayGroup
UX Design Intern

Whiteaway Group A/S, Risskov

Brænder du for at få omsat din teoretiske viden om user research og design i praksis? Vil du være med til at skabe værdifulde digitale løsninger igennem brugerinddragelse? Og er du nysgerrig og har mod på at være en del af arbejdsplads, hvor der er højt til loftet? Så skal du være en af vores UX Design Interns i efteråret 2021.

Vi søger lige nu UX Design Interns, som brænder for at bidrage til værdiskabende løsninger på vores e-commerce-platforme og interne systemer igennem research og design – vi søger dig, der elsker design og brugervenlighed samt samspillet mellem de to ting. Som UX Design Intern bliver du en del af et ambitiøst Digital product-team med Product Managers, UX Designere og Data Scientists på vores kontor i Aarhus.

Som Intern vil du blive koblet til en UX Designer, som både vil være din karrierecoach og din mentor igennem forløbet.

Whiteaway Group A/S
WhiteawayGroup
People & Performance Student Assistant

Whiteaway Group A/S, Risskov

Er du selvkørende, kvalitetsbevidst og ser de helt små detaljer? Er du samtidig serviceminded af profil og god til at skabe relationer? Og kunne du tænke dig at kickstarte din karriere inden for HR i en succesfuld nordisk virksomhed?

Som People & Performance Student Assistant i WhiteAway Group bliver du en del af et ambitiøst People & Performance-team, som beskæftiger sig med strategiske beslutninger vedrørende organisationen, såvel som den interne kommunikation og opgaver inden for rekruttering, medarbejderudvikling, trivsel og ansættelsesret.

Jobbet

  • Sikre den daglige drift som eksempelvis udarbejdelse af kontrakter, tillæg og anden form for ansættelsesdokumentation i både Danmark, Norge og Sverige
  • Supportere på projektopgaver såsom årlige løn- og bonusprocesser, rekrutteringsprocesser, trivselsundersøgelser, onboarding-processer og tilbagevende opgaver i et medarbejderårshjul
Whiteaway Group A/S
WhiteawayGroup
Supply Chain Trainee

Whiteaway Group A/S, Risskov

Har du flair for tal og er struktur en del af dit DNA? Søger du et trainee-forløb, hvor læring og personlig udvikling er i fokus? Vi søger en medspiller til vores Supply Chain-afdeling, hvor du får dyb indsigt i både indkøb og logistik – og dermed bliver et centralt bindeled for det optimale flow af hvidevarer i vores nordiske forretning.

Vores ambitioner for forretningen er høje; både via vores talrige webshops og vores fysiske Skousen- og Tretti-butikker. Det stiller også større krav til musklerne bag processerne for varer ind og ud af vores lagre. Derfor søger vi en struktureret trainee til vores kontor i Aarhus.

Som trainee vil du blive en del af to ambitiøse teams inden for logistik og indkøb, hvor vi har gode erfaringer med et forløb imellem de to områder: Du vil starte dit første år som del af logistik, og så vil du senere hen blive en del af vores indkøbsteam.

Whiteaway Group A/S
WhiteawayGroup
Finance Trainee

Whiteaway Group A/S, Risskov

Er du ved at færdiggøre gymnasiet, handelsskolen eller lignende? Drømmer du om et trainee-forløb i en vækstvirksomhed, hvor fokus er på trygge rammer, så du kan sætte fart under din faglige udvikling?

Hos WhiteAway Group har vi stor succes med at sælge hvidevarer og køkkenmaskiner. Vi vokser som koncern, ikke mindst uden for Danmark. Med væksten følger et behov for yderligere kræfter til motoren bag, derfor tilbyder vi et trainee-forløb i vores Accounting-team.

Vi tilbyder et socialt og fagligt læringsmiljø, hvor du kan få luft under vingerne. Som trainee vil du i starten af dit forløb blive matchet med en buddy, som selv har været trainee hos os. Efter et par måneder vil vores CPPO (Chief People & Performance Officer) give dig feedback på din personprofil i en dialog om styrker og svagheder i dit arbejdsliv.

Whiteaway Group A/S