7 job matcher din søgning 7 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

WhiteawayGroup
Product Information Student Assistant

Whiteaway Group A/S, Risskov

Har du blik for detaljen og overblik nok til at dele ud af? Har du samtidig lyst til at sætte fart på din udvikling? Og drømmer du om at blive en del af en virksomhed, hvor der ikke er langt fra tanke til handling? Så er her en unik mulighed for dig som studerende i Aarhus.

WhiteAway Group er til stede både på det danske, svenske og norske marked - og vi vokser. Med et stærkt online setup i alle tre lande og flere voksende butikskæder, er online content og masterdata i stigende grad vigtige komponenter i opskriften på vores succes.

Derfor søger vi nu en studerende, som bliver en del af Business Development-teamet i vores Supply Chain-afdeling. Du får medansvar for at sikre høj kvalitet af data på vores produkter – både de systemvendte og de kundevendte. Vi ved, at godt content giver glade kunder, og det er dem, vi lever af. Derfor er arbejdet med masterdata og produkt information yderst vigtigt.

Whiteaway Group A/S
WhiteawayGroup
Økonomielev

WhiteAway Group A/S, Risskov

Drømmer du om et elevforløb i en vækstvirksomhed, hvor fokus er på trygge rammer, så du kan sætte fart under din faglige udvikling? Og motiveres du af at få styr på tallene? Så bliv elev hos WhiteAway Group, hvor du vil blive klædt på til vores forskellige Finance-funktioner hos Skandinaviens største hvidevareforhandler. Er du en glad og smilende person, der går engageret til værks, så se med her.

Vi vokser som koncern, ikke mindst uden for Danmark. Med væksten følger et behov for yderligere kræfter til motoren bag, derfor tilbyder vi et to-årigt elevforløb i vores Accounting-team. Accounting-teamet er del af en større Finance-afdeling, så du vil opnå bred indsigt i alle mulige facetter af området.

I starten vil vi fokusere på de nære opgaver lige fra bogføring, afstemninger og til månedsafslutning. Du bliver del af et team, som gensidigt agerer serviceminded over for hinanden - og over for resten af organisationen.
WhiteAway Group A/S
WhiteawayGroup
Head of Retail Marketing

Whiteaway Group A/S, Risskov

Er du kommercielt tænkende og brænder for at sætte dit præg på Retail-universet? Kan du navigere og levere, når det går stærkt? Er du samtidig en motiverende leder, der udvikler dine medarbejdere, skaber engagement og top-performance? Så kan dette være jobbet for dig.

Hos WhiteAway Group har vi fortsat travlt med at udvikle vores position på hvidevaremarkedet i hele Skandinavien, og vores ambitioner for forretningen er høje.

I rollen som Head of Retail Marketing får du en bred kontaktflade på kontoret med henblik på samarbejde med specialister inden for Purchasing, Logistics, Finance og Tech. Derudover får du en essentiel rolle i udviklingen af Skousen-brandet samt sikre vækst på tværs af lande gennem diverse marketingaktiviteter.

Whiteaway Group A/S
WhiteawayGroup
E-commerce Student Assistant

Whiteaway Group A/S, Risskov

Er du strukturet, og får du noget fra hånden? Har du samtidig øje for detaljen og evnen til at have mange bolde i luften? Og drømmer du om et spændende studiejob i E-commerce-branchen? Så er muligheden der nu.

WhiteAway Group har stor succes med at sælge hvidevarer og køkkenmaskiner. Vi vokser som koncern både i og udenfor Danmark. Som E-commerce Student Assistant bliver du en del af vores Sales team i vores E-commerce-afdeling, hvor vi arbejder på tværs af sites og lande. Du kommer til at være en multikunstner og arbejde med lidt af hvert lige fra market research og databehandling til vedligeholdelse af site content og korrekturlæsning af samme.

Jobbet

  • Arbejdsopgaver inden for market- og competitor research
  • Klargøre data insights samt lettere analyse af samme
  • Vedligeholde og korrekturlæse content på vores forskellige kanaler
Whiteaway Group A/S
WhiteawayGroup
E-commerce Project and Sales Coordinator

WhiteAway Group A/S, Risskov

Finder du det helt naturligt at koordinere, og besidder du et kommercielt mindset? Har du øje for den mindste detalje? Og er du samtidig imødekommende og går engageret til værks? Hvis du kan genkende dig selv i dette, så tag et nærmere kig.

Vi søger en central medspiller til at skabe stærke resultater for vores E-commerce-forretning i Danmark. Du vil stå i spidsen for koordinering af store og små projekter. Samtidig vil du være tæt på driften i forretningen og være involveret i salget.

Jobbet

  • Projektorienterede opgaver, som alle relaterer sig til at udvikle den eksisterende E-commerce-forretning
  • Selvstændigt fungere som projektleder i egne projekter på tværs af afdelinger og/eller indgå i andre projekter
  • Evaluering og analysering af aktuel salgsperformance med henblik på at spotte, udvikle og implementere nye muligheder for vores online forretning
WhiteAway Group A/S
Hammer Andersen Sales Recruitment
Sales Specialist

Hammer Andersen Sales Recruitment søger for WhiteAway Group A/S i Risskov

Har du drive, og motiveres du af mål og resultater? Er du samtidig imødekommende og ønsker en central rolle i arbejdet med at give den bedste kundeoplevelse? Vi søger lige nu Sales Specialist til Skandinaviens største spiller inden for sit felt: WhiteAway Group.

Salgsafdelingen er kendetegnet ved højt humør i kombination med en meget stærk performancekultur, hvor resultater og mål er en naturlig del af hverdagen.

Jobbet indebærer blandt andet:

  • Telefonisk kontakt med kunder gennem både ud- og indgående kald samt chat og e-mails
  • Vejlede kunder og sikre den rette positive kundeoplevelse
  • Identificere den enkelte kundes behov
WhiteawayGroup
E-commerce Sales Specialist

WhiteAway Group A/S, Risskov

Er du af natur kommercielt tænkende? Motiveres du af salgsperformance samt udvikling og potentialer heraf? Og er du en glad og smilende person, der går engageret til værks? Så er du vores nye E-commerce Sales Specialist.

WhiteAway Group søger en central medspiller til at skabe stærke resultater for vores E-commerce-forretning. Vi søger en person, som kan koordinere, eksekvere, analysere og optimere vores salgsdrivende aktiviteter på tværs af flere webshops. Du vil arbejde tæt sammen med resten af et nationalt salgsteam og referere til Head of E-Commerce.

Vi skal sammen overgå salgsmål – og du vil dermed få indflydelse på online salgsstrategier på tværs af flere webshops i landet. Du vil derudover blive en del af et større skandinavisk E-commerce-team, hvor der er rig mulighed for sparring.

WhiteAway Group A/S