4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
PIECES

Senior Fotograf

Aarhus C

Er du en talentfuld fotograf med flere års erfaring som professionel fotograf – og drømmer du om at arbejde i fashion-branchen i BESTSELLER’s in-house fotostudier i Aarhus C?

Du arbejder for både PIECES og Y.A.S, som begge har hver deres DNA og visuelle udtryk, der skal tages hensyn til. PIECES henvender sig til alle, der elsker cool styles, som giver dem mulighed for at udtrykke sig selv. Y.A.S skaber sofistikerede og feminine designs i nutidige mønstre, farver og prints i højeste kvalitet.

Gem
PIECES

PIECES Silkeborg - Salgsassistent

Silkeborg

Er du serviceminded, kan du lide at tale med mennesker og vil du være med til at give vores kunder den bedste oplevelse? Så er du måske vores nye assistent.

Som assistent skal du være med til at sikre, at butikken altid er pæn, salgsklar og præsentabel. Dit job vil bestå i at servicere vores kunder med et smil på læben, opfyldning, rengøring samt andet forefaldende arbejde, som indgår i en hverdag i en butik som vores.

Gem
PIECES

PIECES Holstebro - Butikschef

Holstebro

Trives du ved at have fingeren på pulsen, og ønsker du at stå i spidsen for at give vores kunder den bedste oplevelse? Så er dette din mulighed for at blive vores nye butikschef!

Som butikschef får du ansvaret for butikkens daglige ledelse og butiksdrift. Det er derfor et krav, at du har uddannelse og erfaring fra butik, samt har en god forretningsforståelse, hvor du ikke er bange for at tage ansvar og beslutninger.

Gem

Store Assistance søges til PIECES (30 timer)

Rødovre

Til vores PIECES-butik søger vi en udadvendt og serviceminded STORE ASSISTANCE kan være med til at sikre en fortsat god udvikling af vores butik i Rødovre Centrum.

Indrykket:
Hentet fra Rødovre Centrum

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV