6 job matcher din søgning 6 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Aleris
Er du Aleris’ nye dygtige og engagerede speciallæge i Reumatologi?

Aleris, Aalborg

Kunne du tænke dig at blive en del af en alsidig hverdag enten som konsulent eller fastansat, hvor du som speciallæge i reumatologi bidrager med dine faglige kompetencer til at gøre Aleris til danskernes førstevalg, når det gælder sundhed? Så har vi brug for dig.

Du kan se frem til en hverdag i et meget professionelt team af speciallæger, som understøttes af vores dygtige sygeplejersker og lægesekretærer, der alle har mange års erfaring. Vi forventer, at du, ligesom dine kommende kollegaer, er struktureret, fleksibel og tager medansvar for hele patientrejsen på tværs af faggrænser og afdelinger. Dine kommende kollegaer brænder for at være medansvarlige for afvikling af effektive patientforløb til en høj patientoplevet kvalitet, og det ser vi også, at du vil være.

Aleris
Aleris
Er du vores nye diætist hos Aleris?

Aleris, Søborg

Er du uddannet klinisk diætist, og har du lysten til at arbejde selvstændigt, men på en arbejdsplads hvor der altid er mulighed for sparring? Så har du nu en unik mulighed for at blive en del af landets største kæde af privathospitaler.

Vi oplever også i stigende grad, at private kunder henvender sig hos os for at få lagt kostplaner eller søger råd og vejledning i forbindelse med deres diæt. Der vil du som diætist også have dette som en arbejdsopgave.

Vi søger både en fast diætist til vores team (30-32 timer ugentligt) samt en timelønnet diætist, som kan komme hver eller hver anden uge.

Aleris
Aleris
Studentermedhjælper til Aleris IT i København

Aleris, Søborg

Brænder du for at levere gode IT-systemer og yde en service til dine kolleger af højeste kvalitet? Så er det måske dig, vi leder efter, og du har nu mulighed for at blive en del af vores IT-afdeling.

Du vil sammen med IT-chefen og 10 andre kollegaer udgøre vores IT-afdeling. Afdelingen har ansvar for driften af små 100 servere og 700 arbejdsstationer. Aleris’ net består af 1.000+ brugere fordelt på over 10 lokationer. Vores primære opgave er drift og support af IT på vores hospitaler.

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. være:

  • Telefon- og mailsupport til brugerne
  • Konfiguration af pc, printere, vpn og netværk
  • Vedligeholdelse af dokumentation af processer og forretningsgange
Aleris
Aleris
Bliv operationssygeplejerske hos Aleris!

Aleris, Søborg

Du har nu en sjælden mulighed for at skifte job til Danmarks største kæde af privathospitaler. Hos os vil du, sammen med dine ambitiøse og engagerede kolleger, hver dag arbejde for at skabe de bedste og mest professionelle forløb for vores patienter og kunder.

Kulturen i Aleris er kendetegnet ved at være professionel, innovativ og empatisk, og det er vigtigt for os, at vi skaber et trygt og tillidsfuldt miljø for både vores kunder og medarbejdere. Her er gode muligheder for personlig- og faglig udvikling.

Som vores kommende kollega kan du se frem til at blive en del af et stærkt operationsteam, der har mange års erfaring, og som udviser en professionel og serviceminded tilgang til vores kunder og patienter. Teamet sætter pris på at yde en god service, og vi hjælper og støtter hinanden, når der er brug for det.

Aleris
Aleris
Studentermedhjælper til Aleris IT Aarhus

Aleris

Aleris søger en studentermedhjælper, som brænder for at levere gode IT-systemer og service til deres kolleger. Du vil sammen med IT-chefen og 10 andre kollegaer udgøre vores IT-afdeling.

Opgaven vil primært bestå i aften- og weekendsupport af vores brugere. Opgaverne kan desuden bestå i udrulning af pc’ere. Der vil være en del governance-arbejde i form af opdatering af servere, arbejdsstationer.

Aleris
Aleris
Aleris søger radiograf til vores nye MR-skanner i Ringsted

Aleris, Ringsted

Er du uddannet radiograf med MR-erfaring, og har du lyst til at arbejde i et højt specialiseret miljø med et godt og tæt tværfagligt samarbejde?

Vi opnormerer fra én til to MR-skannere (Siemens Altea) og søger derfor en radiograf til en fast stilling i vores billeddiagnostiske afsnit i Ringsted.

Er du ikke interesseret i en fast stilling, har vi også mulighed for at tilbyde ansættelse på konsulentbasis, således at du har mulighed for at kombinere stillingen med øvrig ansættelse.

Aleris

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV