4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Sønderjysk Forsikring Jurist og DPO til Jura & Compliance

Sønderjysk Forsikring, Aabenraa

Kan du bidrage til at sætte de juridiske og regulatoriske rammer i en finansiel virksomhed? Brænder du for compliance, og kan du omsætte din viden til praktiske løsninger?

Så er det dine kompetencer, vi søger til at understøtte Sønderjysk Forsikrings voksende forretning, og den nye kollega vi søger til området for Jura & Compliance. Jura & Compliance er placeret i Sønderjysk Forsikrings hovedkontor i Aabenraa og er en mindre og uafhængig afdeling, der løser selskabets koncernjuridiske, persondataretlige og compliancemæssige opgaver. Hvad bliver dine arbejdsområder?

  • Sikre løbende opdatering og implementering af de finansielle lovgivninger og regelsæt og følge op herpå med kontroller og rapporteringer
  • Varetage rollen som DPO
  • Varetage rollen som klageansvarlig, alternativt deltage i arbejdet på området
Sønderjysk Forsikring Kreativ grafiker/marketingmedarbejder – der både kan tænke digitalt, offline og i sponsorater

Sønderjysk Forsikring, Aabenraa

Er du vant til at arbejde med grafiske materialer, billeder og video? Kan du koble den visuelle kommunikation til rette medie/kanal og målgruppe? Og vil du være med til at sætte dit eget præg på den visuelle identitet i et forsikringsselskab i vækst?

Vi mangler en grafiker/grafisk designer, der kan vedligeholde og udvikle materialer, og sikre en ensartet grafisk identitet på tværs af alle kanaler, men også en løbende udvikling af vores brand look&feel, så vi visuelt står skarpt og med et udtryk, der giver modtageren lyst til engagement og involvering.

Du bliver en del af et ambitiøs 4 mands team, der samlet leverer en koordineret national branding- og kommunikationsindsats med fokus på vores kundeløfte ”hos os er du aldrig alene” og den bedste kundeoplevelse.

Gem
Sønderjysk Forsikring Privatassurandør med stort vinderinstinkt

Sønderjysk Forsikring

Brænder du for at mødes med dine kunder og finde de rigtige løsninger for dem? Er du hjemmevant i forsikringsbranchen og kan du arbejde selvstændigt og skabe dine egne resultater? Så er du måske vores nye privatassurandør.

Vi søger 3 privatassurandør, som dels skal dække Fyn/Trekantsområdet samt Horsens og omegnsområdet, hvor vi ser et stort potentiale for at vækste yderligere.

Som privatassurandør hos Sønderjysk Forsikring træder du ind i en spændende rolle med en stor grad af frihed, indflydelse og fleksibel arbejdstid til at nå dine fastlagte mål. Du er skarp på at etablere relationer og skaffe nye privatkunder. Det gør du med grundig planlægning og research, før du tager ud på dine kundebesøg.

Samtidig bliver du del af et assurandørteam, hvor humøret, engagementet og ambitionerne er høje og hjælpsomheden er stor.

Gem
Sønderjysk Forsikring Erhvervsassurandør

Sønderjysk Forsikring

Er du drevet af at skabe salg til erhvervskunder og forstår du at afdække kundens behov gennem professionel rådgivning? Er du ambitiøs og kan lukke en ordre? Så søger vi lige nu 2 erhvervsassurandører til Fyn og Trekantsområdet, hvor du kan være med til at spille en afgørende rolle.

Som erhvervsassurandør hos Sønderjysk Forsikring træder du ind i en spændende rolle med stor grad af frihed. Dit fokus bliver at skaffe nye erhvervskunder samt styrke en eksisterende portefølje. Du forstår at etablere nye stærke relationer og derigennem nå ud til nye potentielle erhvervskunder.

Du bliver en del af et assurandørteam, hvor humøret, engagementet og ambitionerne er høje, hjælpsomheden stor.