30 job matcher din søgning 30 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Nykredit
Seniorprivatrådgiver - ejerleder til Center København

Nykredit

Er du klar til at videreudvikle dit talent, og ønsker du at være en del af Nykredits ambitiøse vækststrategi? Vil du gøre drømme til virkelighed? Vær med til at sikre, at vores kunder får det optimale ud af deres økonomi, så de kan leve det liv, de drømmer om.

Som seniorprivatrådgiver - ejerleder får du mulighed for at arbejde selvstændigt med kundeporteføljer, hvor kunden er både privat- og erhvervskunde i Nykredit. Du udvikler gennem helhedsrådgivning den samlede forretning på bestående kunder i porteføljen, og med stærke akkvisitive evner identificerer du potentiale og mulige nye kunder. Kundetilfredshed, proaktivitet, tilgængelighed og fleksibilitet er væsentlige fokusområder, når du møder kunden.

Nykredit
Gem
Nykredit
Account Manager til International

Nykredit, København

Brænder du for skabe den helt unikke kundeoplevelse og løsning ? Så er jobbet som Account Manager i International i København måske noget for dig.

Vi er en specialistenhed, og vi tilbyder som det eneste finansielle institut i Danmark realkredit belåning til danskere, der køber sommer bolig i Sydspanien eller Sydfrankrig.

Du bliver en del af International København, som er vores kundevendte enhed placeret i København. Her rådgiver vi privatkunder, der køber bolig i Spanien eller Frankrig. Du bliver en aktiv del af gruppens udadvendte indsats, hvor vi opsøger kunder via samarbejde med eksterne partnere og indsatser sammen med centre og Private Banking i Nykredit.

Nykredit
Gem
Nykredit
Erhvervsrådgiver til Center Kolding

Nykredit

I et stort og spændende markedsområde er vi på en god og stærk vækstrejse. Med en ambition om yderligere vækst er vi på udkig efter den rette kandidat, som kan supplere vores stærke team af erhvervsrådgivere. Er du vores nye kollega?

I Nykredit vil vi være bedst til kunder. Som erhvervsrådgiver er det derfor din væsentligste opgave at skabe unikke kundeoplevelser i samarbejde med dine kolleger. Du får en afgørende rolle i at sætte det rigtige kundeteam, så du og vores specialister møder kunderne med den bedst mulige rådgivning – til gavn for både kunden og Nykredit.

Nykredit
Gem
Nykredit
Erhvervsrådgiver med fokus på kunder i sundhedssektoren til Center København

Nykredit

Er du klar til at videreudvikle dit talent, og ønsker du at være en del af Nykredits ambitiøse vækststrategi? Og vil du være med til at sikre, at vores kunder får det optimale ud af deres økonomi, så de kan leve det liv, de drømmer om?

Som erhvervsrådgiver i denne stilling arbejder du med en kundeportefølje bestående af kunder i ”hvide kitler”, hvor kunden er både privat- og erhvervskunde i Nykredit. Du udvikler din kundeportefølje gennem helhedsrådgivning og tilfører nye kunder gennem dit netværk og din lyst til at skabe nye relationer. Dit mål bliver at skabe høj kundetilfredshed og relation til kunden.

Nykredit
Gem
Nykredit
Afdelingsdirektør til Investment Products

Nykredit, København

Vil du have en central rolle i udviklingen af nye produkter og koncepter på investerings- og formueområdet til Nykredits kunder? Brænder du for at lede og udvikle mennesker?

Som afdelingsdirektør for Investment Products bliver du en del af Products & Offerings lederteam, som består af fire ledere. Du får ansvar for otte selvstændige og kompetente specialister, der understøtter produkter, faglige budskaber, governance, systemer og processer inden for investering og opsparing i hele Nykredit.

Som leder er det vigtigt, at du sætter en tydelig retning for medarbejderne og løbende følger op på de enkelte medarbejderes præstationer, så de via feedback får rammerne til at udvikle sig både fagligt og personligt.

Nykredit
Gem
Nykredit
Analytiker til Treasury Development i Funding & Kapital

Nykredit, København

Kunne du tænke dig, at få erfaring i den finansielle sektor, hvor du kan prøve dine analytiske kompetencer af med at forene store datamængder, høj datakvalitet samt regulatoriske og forretningsmæssige krav?

Likviditetsstrømmene udspringer fra alle dele af Nykredits bank- og realkreditforretning, herunder ind- og udlånsvirksomhed samt investering og derivathandel. I Treasury Development har vi ansvaret for at opgøre Nykredits likviditetsrisiko samt for at sikre at lovgivningen på området overholdes.

I afdelingen Treasury Development har vi ansvaret for at udvikle et nyt grundlag for beregningerne. Du vil indgå i udviklingen af det nye datagrundlag og beregninger til brug for rapportering af likviditetsrisici samt være med til at optimere datakvaliteten og dataprocesser.

Nykredit
Gem
Nykredit
Senior Account Manager til Real Estate

Nykredit, København

Vil du arbejde med rådgivning og udvikling af en portefølje med eksisterende ejendomskunder, hvor du kan bruge din viden på både bank- og realkreditområdet?

Vores ambition er at være ’Bedst til Ejendomskunder’ og dermed den foretrukne samarbejdspartner inden for ejendoms- og byggefinansiering. Som Senior Account Manager er din primære opgave at sørge for at give vores kunder den bedst mulige rådgivning og sparring og dermed understøtte deres forretning. Du får en afgørende rolle i at sætte det rigtige hold, når du og vores specialister møder kunden. Sammen gør vi en forskel. Potentialet er stort og ambitionerne høje.

Nykredit
Nykredit
Seniorspecialist til forretningssystemer i IT Capital Markets

Nykredit, København

Har du en interesse i skæringspunktet mellem forretning og IT i en IT Capital Markets organisation, og vil du have muligheder for at udvikle dine evner i en stor finansiel koncern?

Specialist med fokus på at udvikle og optimere vores Capital Markets-platform og interne processer Vi tilbyder dig et job i et spændende fagligt miljø, hvor du får mulighed for at arbejde på IT-siden af Nykredits Markets-platform. Du vil få et primært fokus på vores Summit Platform og de systemer og integrationer, der ligger herop af. Jobbet kræver god forretningsmæssig indsigt krydret med en teknisk forståelse. Du vil indgå i et team af specialister, hvor teamwork er i højsædet, og dagligdagen består af både projektopgaver og driftssupport af vores handels- og risikoplatform på tværs af koncernens forretningsenheder.

Nykredit
Nykredit
Seniorkreditspecialist til Kreditbevilling Ejendom

Nykredit, København

Vil du være med til at udvikle og påvirke Nykredits erhvervsportefølje? Og har du lyst til at være en del af og komme helt tæt på kreditbeslutningerne i Nykredit? Så er du måske vores nye kollega.

Som seniorkreditspecialist i Kreditbevilling Ejendom får du sammen med syv kolleger ansvaret for at kreditvurdere og bevillige lån og kreditter til Nykredit-koncernens erhvervskunder. En central del af din dagligdag bliver rådgivning af og sparring med dine kundevendte kolleger. Du får en væsentlig rolle i de vigtige beslutningsprocesser for kreditudøvelsen.

Nykredit
Nykredit
Senioranalytiker til Data Delivery

Nykredit, København eller Aalborg

Ser du data som et af virksomhedernes vigtigste aktiver, og vil du være med til sætte retningen for at aktivere data som værdi til glæde for både forretningen og kunderne? Så har vi jobbet til dig.

Du får en fagligt udfordrende hverdag, hvor du som senioranalytiker i vores forretningsvendte agile team kommer til at deltage i en række større projektopgaver. Teamet indgår i Digital, Change & IT (DCI) realkredit-strømmen. Teamet har fokus på leverancer inden for realkreditudlån og -tilbud samt ejendomsvurderinger. Teamet supporterer både Nykredit A/S og Totalkredit A/S. I øjeblikket arbejder teamet på flere større projekter, og i teamet vil der være andre erfarne analytikere, udviklere og forretningsfolk, så du vil få mulighed for tværfaglig sparring med høj læringskurve.

Nykredit
Nykredit
Senioranalytiker med ansvar for styring af modelrisiko til Modelvalidering

Nykredit, København

Nykredit bruger modeller som et centralt værktøj til at styre risiko og til at træffe beslutninger. Det er derfor afgørende, at modellerne lever op til både vores egne krav og omverdenens forventninger. Det skal bidrage til at mindske risikoen for, at vi træffer forkerte beslutninger eller vurderer risici forkert på baggrund af vores modeller. Denne risiko kaldes modelrisiko. Nykredits rammer for styring af modelrisiko skal sikre, at vi har de rigtige værktøjer til at styre modelrisikoen, og du skal hjælpe os med at bruge og udvikle værktøjerne.

Dit job vil have hovedfokus på at understøtte den løbende risikostyring af modelrisiko samt på at videreudvikle området i takt med udvikling i reguleringen, Nykredits overordnede risikostyring og på baggrund af input fra interne interessenter. Du vil få et bredt netværk i Nykredit og et unikt indblik i vores centrale modeller.

Nykredit
Nykredit
Specialist (eller graduate) til arbejdet med bæredygtighed og CO2-beregninger

Nykredit, København

Vil du sætte dit præg på Nykredits arbejde med bæredygtighed og den grønne omstilling? Vi søger en analytisk og talstærk profil, der kan styrke arbejdet med bæredygtig finansiering og beregning af klimapåvirkning fra låneporteføljen (herunder CO2).

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • arbejde med Nykredits Green Bond Framework, herunder udarbejdelse af Green Bond Investor Report og materiale til Nykredits Green Bond Committee
  • sikre at grønne realkreditlån- og tilbud lever op til Green Bond Framework
  • følge udviklingen i grønne realkreditlån og markedet og udarbejde konkurrentanalyser
Nykredit
Nykredit
Seniorkonsulent til HR Development

Nykredit, København

Drives du af udvikling? Så søger vi lige nu en seniorkonsulent med STOR passion for konceptudvikling og forretningsdrevet kompetenceudvikling. Hos os er en spændende mulighed for dig, der både kan og vil gøre en forskel.

Vi har mange bolde i luften, og vi arbejder oftest flere sammen på flere opgaver på samme tid. Eksempelvis skal du måske rådgive vores programkontor indenfor bæredygtighed omkring kompetenceudvikling og være ansvarlig for at designer de helt rigtige læringsoplevelser til vores medarbejdere. Alternativt skal du måske arbejde videre med, hvordan vi bedst muligt understøtter trivsel og udvikling for alle medarbejdere igennem vores performance management koncept.

Nykredit
Nykredit
Business Analyst til udvikling af fremtidens realkreditløsninger

Nykredit, København

Vi tilbyder dig muligheden for at blive en del af Nykredits største udviklingsprojekt. I Ny Realkredit Platform-programmet bygger vi fremtidens realkreditløsninger vha. agile udviklingsmetoder og API-udvikling. Vi søger en brobyggende analytiker, der kan samarbejde på tværs af forretning og IT. Er du vores nye kollega?

Du vil skulle bistå udvikling og vedligeholdelse af teamets API’er, herunder udarbejde begrebsmodeller, swagger-dokumentation, ekstern forretningsdokumentation og bistå kvalitetssikring af de samlede løsninger i teamet. Du vil desuden få en stor kontaktflade til relevante interessenter, fx løsningsarkitekter og fagpersoner fra forretningen. Teamet har ansvar for både design, udvikling, test og vedligeholdelse af de API’er, som teamet ejer.

Nykredit
Gem
Nykredit
Privatrådgiver til Center Kolding

Nykredit

Vil du gøre drømme til virkelighed og give flere kunder muligheden for at bidrage til et grønnere Danmark? Så har du nu muligheden i Nykredit i Kolding, hvor du får ansvaret for din egen kundeportefølje bestående af private boligejere.

Med et stærkt foreningsejerskab i ryggen sørger vi for at være til stede i hele landet både i gode og dårligere tider, da det er en del af det samfundsansvar, vi synes er naturligt at bidrage med. Derudover har vi taget et yderligere skridt og besluttet, at det skal være nemmere at være grøn end at være ligeglad. Derfor tilbyder vi en række nye grønne lån og løsninger, og du får mulighed for at bringe det i spil for de kunder, der ønsker at bo, køre, renovere og investere på en bæredygtig måde.

Nykredit
Gem
Nykredit
Specialist til Loan Management i C&I

Nykredit, København

Er du vores nye kollega og supportkræften, der kan få ting til at ske for vores største erhvervskunder og dine kolleger? Kender du til realkredit eller er meget interesseret i at tilegne dig yderligere erfaring og kompetencer inden for dette område?

Som specialist bliver du det naturlige omdrejningspunkt i forbindelse med store lånetransaktioner fortrinsvis i Danmark - men også i Norden og Tyskland. Dine kolleger i forretningsenhederne har det forretnings- og driftsmæssige ansvar for, at vores kunder får den optimale rådgivning, hvor din indsats er med til at styrke positionen.

Dit primære fokusområde er at understøtte låneprocessen, med alt hvad det indebærer. Du bliver ansvarlig for at samarbejde med og være kompetent sparringspartner for de kundeansvarlige.

Nykredit
Nykredit
Data Officer til implementering af data governance

Nykredit, København

Elsker du at arbejde med data, og vil du gerne være med til at implementere og videreudvikle Nykredits data governance-politik? Så er dette en unik mulighed for dig. Nykredit har sat data governance på landkortet som en strategisk vigtig grundsten i forretningsstrategien, og vi leder derfor efter landets bedste Data Governance-specialister.

Du vil spille en central rolle i at definere og implementere et struktureret og værdiskabende data governance-setup i Nykredit. Dette indebærer, at:

  • du vil træne og supportere dataansvarlige og dataspecialister i forretningen og sikre, at der fokuseres på dataforbrugernes behov i alle beslutninger og processer, således at forretningens behov imødekommes samtidig med at gældende lovgivning overholdes
  • du vil bidrage til at kommunikere den nye data governance politik og medvirke til en kulturel ændring i forhold til måden, vi tænker på data
Nykredit
Nykredit
Analytiker til Modelvalidering

Nykredit, København

Nykredit bruger modeller som et centralt værktøj til at styre risiko og til at træffe beslutninger. Det er derfor afgørende, at modellerne lever op til både vores egne krav og omverdenens forventninger. Vi har brug for dig til at hjælpe os med at sikre dette. I arbejdet med vurderingen (valideringen) af vores modeller får du en unik chance for at få indblik i risikomodellerne i en stor finansiel koncern.

Som analytiker vil du skulle beskæftige dig med overvågning og validering af vores interne kredit-, markeds- og likviditetsrisikomodeller.

Opgaverne består bl.a. af:

  • bearbejdning af datagrundlaget til vores analyser samt statistisk analyse, typisk i SAS eller Python
  • undersøgelse af modellernes virkemåde ud fra data og dokumentation
Nykredit
Nykredit
Investeringsrådgiver til Private Banking København

Nykredit, København

Brænder du for investeringsrådgivning på alle niveauer? Og kan du gøre investering forståeligt og relevant for dine kunder? Så er du den kollega, vi leder efter.

Du får ansvar for at yde investeringsrådgivning til Private Banking kunder og erhvervskunder med en investerbar formue på over 2 mio. kr. Du skal rådgive om både plejeprodukter og individuelle investeringsaftaler, hvor du tager udgangspunkt i Nykredits modelporteføljer. Du bliver en del af et kundeteam og deltager i kundemøder med centrene, Private Bankere og har samtidig en vigtig rolle i at føre kunder videre til henholdsvis Markets og Private Banking Elite, når der er en investerbar formue på over 7 mio. kr.

Nykredit
Nykredit
Specialist med stærke analytiske kompetencer til Trade Reporting

Nykredit, København

Investeringsbranchen er underlagt skrappe reguleringskrav, som er i konstant udvikling og forandring. Vil du være en vigtig del af det team, der sørger for, at Nykredits investeringsenheder altid overholder reglerne – og tillige er på forkant med den nyeste udvikling inden for området? Så er du måske vores nye kollega.

Som specialist hos os får du et udfordrende og udviklende job i en enhed, der er ansvarlig for regulatorisk transaktionskontrol- og indberetning inden for områder såsom EMIR, MiFIR og SFTR for investeringsområderne på tværs af hele Nykredit, herunder Nykredit Asset Management.

Nykredit