2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Eurowind Energy A/S
Lagerchef til grøn energivirksomhed

Eurowind Energy A/S, Hobro

Hos Eurowind Energy A/S vil du blive ansvarlig for opbygningen af et komplet lager for koncernen i Danmark og udlandet. Samtidig vil du forestå den daglige drift af lageret samt den daglige administration af ind- og udgående varer samt strategiske reservedele. Stillingen er nyoprettet, og du kan forvente en stor grad af frihed, hvor du selv har mulighed for at præge din rolle.

Eurowind Energy A/S

Som lagerchef bliver du drivkraften på at definere og implementere strategien for selskabets lager, og din kommende arbejdsdag vil bl.a. bestå af følgende opgaver:

  • Udvælgelse af lagersystem og opsætning heraf
  • Strukturering af strategisk indkøb
  • Opsætning af forsendelsescentral
Eurowind Energy A/S
Eurowind Energy A/S
Compliance Manager til grøn vækstvirksomhed

Eurowind Energy A/S

Er du systematisk og kan du holde overblikket over en stor portefølje af opgaver? Vil du være en del af en juridisk afdeling med en stor berøringsflade ud til forretningen og ved du noget om legal compliance? Så kan du være vores næste Compliance Manager.

Eurowind Energy A/S

Vi søger nu en medarbejder med relevant erfaring indenfor legal compliance til vores hovedkontor i Hobro med tiltrædelse snarest muligt. Din uddannelsesmæssige baggrund kan være f.eks. cand.merc.(-jur.) eller cand.jur. men andre uddannelsesmæssige baggrunde kan også være relevante. Det væsentligste er, at du har arbejdet med compliance i en årrække og har væsentlig erfaring med GDPR.

Eurowind Energy A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV