5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

DHL Freight
Terminalmedarbejder til nathold, Brøndby

DHL Freight

Vil du være med til ”at flytte verden” og sikre de bedste services til vores kunder og markedet? Grib muligheden og bliv en del af verdens førende logistikvirksomhed Deutsche Post DHL Group!

Vi søger en terminalmedarbejder til vores nathold på terminalen i Brøndby. Du får muligheden for at blive en del af et engageret team i et professionelt arbejdsmiljø, hvor vi har stor fokus på effektivitet og teamwork.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Varemodtagelse
  • Truckkørsel
  • Scanning af gods
DHL Freight
DHL Freight
Kørselsleder til natdistribution

DHL Freight, Brøndby

Vil du være med til ”at flytte verden” og til stadighed sikre de bedste services til vores kunder og markedet?

Til DHL Freight i Brøndby søger vi en kørselsleder, som har til opgave at varetage vores natdistribution på Sjælland. Du vil få ansvaret for disponeringen af 20-30 kompetente chauffører.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Natdisponering, planlægning og optimering af gods, primært Sjælland
  • Opfølgning og kommunikation med chauffører
  • Kontakt til kunder, leverandører og samarbejdspartnere i form af support og opfølgning på opgaver via telefon og mail
DHL Freight
DHL Freight
Terminalmedarbejder til nathold, Taulov

DHL Freight

Vil du være med til ”at flytte verden” og sikre de bedste services til vores kunder og markedet?

Grib muligheden og bliv en del af verdens førende logistikvirksomhed Deutsche Post DHL Group!

Vi søger en terminalmedarbejder til vores nathold på terminalen i Taulov. Du får muligheden for at blive en del af et engageret team i et professionelt arbejdsmiljø, hvor vi har stor fokus på effektivitet og teamwork.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Varemodtagelse
  • Truckkørsel
  • Scanning af gods
  • Håndtering af stykgods
DHL Freight
DHL Freight
Disponent til PuD

DHL Freight, Taulov

Har du erfaring med disponering kombineret med evnen til selvstændigt at strukturere din arbejdsdag? Trives du med udfordringer og ansvar for egen læring og udvikling?

Hvis ovenstående spørgsmål har fanget din interesse, kan du være den kollega, vi søger til vores PuD (Pick Up and Delivery)-afdeling i DHL Freight, Taulov. Vi tilbyder dig et spændende job, hvor du vil få ansvaret for at sikre, at vores disponering altid er varetaget mest effektivt – økonomisk som logistisk.

Du bliver en del af vores PuD-team bestående af 6 passionerede kollegaer, der har ansvaret for vores domestic distribution fra DHL Freight i Taulov. I afdelingen tager vi et fælles ansvar og løfter i flok.

DHL Freight
DHL Freight
Terminal Manager

DHL Freight, Fredericia

Brænder du for ledelse, kvalitet og logistik? Har du erfaring med ledelse og terminaldrift? Så kan du med stor sandsynlighed være vores nye Terminal Manager i DHL Freight!

Vi søger en handlingsorienteret og initiativrig Terminal Manager til vores Terminal i Taulov. Vi tilbyder en stilling, hvor du får det faglige og personalemæssige ansvar for 3 Teamleads fordelt på dag-, aften- og nathold inklusive administration. Dertil vil der, inden for dit ansvarsområde, være 30 passionerede terminal- og administrationsmedarbejdere.

Du vil opnå stor indsigt i en international virksomhed, og du bliver en vigtig del af en spændende og ambitiøs fremtid, hvor vi kigger ind i videreudvikling af vores aktiviteter. Vi ser gerne, at du har en analytisk tilgang til dine opgaver, og at du formår at tænke langsigtet både på et operationelt og et strategisk niveau.

DHL Freight