3 job matcher din søgning 3 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Professionshøjskolen UCN

UCN Studiekontor søger fagligt stærk studieadministrativ medarbejder til ledelsesunderstøttelse

Aalborg SØ

Motiveres du af at levere en god service? Brænder du for at bistå en ledergruppe? Trives du med forskellige opgaver i en hverdag med fart på, hvor to dage ikke er ens? Så er det netop dig, vi gerne vil have som ny kollega på Studiekontoret CME, som blandt andet administrerer Lærer- og pædagoguddannelsen.

Dine opgaver vil primært være:

  • Administrativ bistand til pædagoguddannelses ledergruppe herunder udfærdigelse af dagsordner med sagsfremstilling og referater
  • Understøttelse af ledelsens sagsbehandling i forhold til mødekalender, arrangementer, ansættelser og dokumenthåndtering herunder korrekturlæsning
Professionshøjskolen UCN

Fundraiser med solidt EU-kendskab

Aalborg Ø

Motiveres du af tanken om, at dit arbejde hjælper andre med at skabe forandringer i samfundet? Og synes du, det er spændende at nørde ned i retningslinjer og formalia for EU's forsknings- og innovationspuljer?

Som fundraiser hos os skal du samarbejde med de faglige miljøer om udvikling af projekters potentialer og omsætte dette til konkurrencedygtige projektansøgninger.

Derudover skal du kunne se muligheder og idéer, og kunne koble forskningsmiljøernes interesser med bevillingsgivernes ønsker om værdiskabelse – et arbejde der skal ende i endnu flere succesfulde projektansøgninger.

Professionshøjskolen UCN

Digitaliseringskonsulent

Aalborg Ø

Har du lyst til at medvirke til at drive og koordinere nogle af UCN’s mest afgørende digitaliseringsløsninger? OG vil du være med til levere solide digitale løsninger, der gør en forskel for studerende og ansatte i UCN?

Professionshøjskolen UCN søger en digitaliseringskonsulent, der vil være med til at fremme digitaliseringsindsatsen i vores institution og bidrage til at levere de bedste digitale løsninger til vores studerende, ledere og medarbejdere.

Vi kan tilbyde ansættelse i en ambitiøs organisation i en stor udvikling, hvor du får gode muligheder for at påvirke din egen hverdag i løsningen af dine opgaver.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV