3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Ældre Sagen To studentermedarbejdere til frivilligområdet

Ældre Sagen, København

Frivilligafdelingen i Ældre Sagen søger to studentermedarbejdere. I bliver en del af et studenterteam i en engageret afdeling, hvor vi alle brænder for arbejdet. Vores studenterteam understøtter afdelingens konsulenter og sekretærer i deres arbejdsopgaver.

Som studentermedarbejder kommer du til at bidrage til det daglige arbejde i afdelingen og dine opgaver bliver at:

  • hjælpe med administrative og forefaldende opgaver såsom tasteopgaver, tage imod henvendelser fra frivillige telefonisk og skriftligt samt diverse pakkeopgaver
  • at hjælpe frivillige med digitale spørgsmål til Ældre Sagens systemer
  • hjælpe afdelingens konsulenter med at finde data og bearbejde tal i fx excel
  • bistå afdelingen i forbindelse med forskellige typer af analyser, lige fra konstruktion af analysens spørgsmål til databehandling af resultaterne
  • formidlingsopgaver til frivillige via informationsmaterialer og hjemmesiden
Ældre Sagen Spændende juriststilling til Ældre Sagens rådgivningsteam

Ældre Sagen, København

Har du erfaring med juridisk rådgivning om sociale, juridiske og økonomiske problemstillinger, og motiveres du af at hjælpe, som jurist indenfor dette felt — så læs videre her.

Vi søger en jurist, der kan hjælpe os med telefonisk rådgivning af ældre og pårørende. Vi yder rådgivning til ca. 45.000 mennesker om året og vi har brug for dig til at hjælpe os med opgaven.

Du bliver en del af vores dygtige rådgivningsteam med ca. 27 kollegaer, der består af engagerede jurister, socialrådgivere, økonomiske rådgivere og en demensfaglig rådgiver.

Du er uddannet jurist og har bred viden på det civilretlige område. Du har arbejdet med helhedsorienteret rådgivning og formidling på højt fagligt niveau. Du kan identificere aktuelle trends i rådgivningsarbejdet med henblik på at få dem integreret i Ældre Sagens generelle arbejde, med at påvirke samfundsdebatten og holdningsbearbejdelse.

Gem
Frivillig i Besøgstjenesten, Ældre Sagen Aarhus
Ønsker du at hjælpe et ældre menneske?
Ældre Sagen, Aarhus C
frivilligjob.dk
Indrykket: