4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

AKVA group Land Based A/S
Finance Manager

AKVA group Land Based A/S, Fredericia

Vil du være have ansvaret for økonomistyring i Danmark og være med at videreudvikle forretningsgange og controlling-processer, så har vi her en spændende stilling til dig?

Der er gode muligheder for faglig og personlig videreudvikling, og vores arbejdsmiljø er præget af tillid og frihed under ansvar. Du vil få ansvaret for vores økonomifunktion i Danmark, herunder regnskabsafdelingen, som består af tre medarbejdere.

Stillingen indebærer ansvar for

  • Eksternt årsregnskab for det danske selskab
  • Månedsrapportering (efter IFRS) til moderselskabet i Norge
  • Likviditetsstyring og fakturering
AKVA group Land Based A/S
AKVA group Land Based A/S
Projektindkøber

AKVA group Land Based A/S, Fredericia

Er du en dygtig indkøber, som sætter en ære i at yde høj service, overholde deadlines og sikre det gode samarbejde med alle interessenter? Så er her et job til dig.

Din primære opgave vil være at sikre indkøb af komponenter i den ønskede kvalitet til rette pris og til aftalte deadlines. Du vil derudover blive direkte involveret i et eller flere projekter, hvor du udover ansvar for indkøb, også vil sikre at Supply Chain aktiviteter bliver integreret i planlægningen, i tæt samarbejde med projektlederen og øvrige kolleger i organisationen.

Opgaverne vil blandt andet være:

  • Afstemning og planlægning af indkøb i tæt samarbejde med dine kolleger fra Design- og Projektafdelingen i forhold til kvalitetskrav, detaljer, priser, m.v.
  • Afgivelse af indkøbsordrer og opfølgning på leverancer
  • Deltagelse i ugentlige statusmøder mellem Projektafdelingen og Supply Chain
AKVA group Land Based A/S
AKVA group Land Based A/S
El-ingeniør/El-installatør

AKVA group Land Based A/S, Fredericia

Er du uddannet el-ingeniør, el-installatør eller maskinmester med el-baggrund, og kunne du tænke dig at arbejde indenfor en spændende branche?

Som el-ingeniør i AKVA group Land Based har du ansvar for at udvikle kontrolbeskrivelser til vores anlæg, etablere procedurer for kvalitetskontrol af el-installationer på byggepladser samt sikre, at el-teknik er inden for specifikation, budget samt tidsplan.

Dine arbejds- og ansvarsområder vil blandt andet være:

  • Ansvar for optimerings- og udviklingsprojekter på el-området, herunder skabeloner i samarbejde med dine kolleger.
  • Udvikling af kontrolbeskrivelser og el-dokumentation for nye anlæg som del af et tværfunktionelt projektteam.
  • Koordinering af indkøb af el-materialer og værktøj til byggepladsinstallationer i forhold til eksterne leverandører.
AKVA group Land Based A/S
AKVA group Land Based A/S
Technical Writer

AKVA group Land Based A/S, Fredericia

AKVA group Land Based er en førende gruppe af selskaber inden for design, engineering, udvikling og servicering af faciliteter til landbaserede fiskeopdræt.

Vil du være med til at sikre fremtidens vigtige proteinkilde i en international virksomhed, som har fokus på det globale vandmiljø, bæredygtighed, og fiskevelfærd? Vil du være en del af et team med et godt sammenhold og arbejde med teknisk dokumentation af komplekse akvakultur-anlæg? Som Technical Writer bliver du en del af Technical Support, som består af fem kolleger, herunder en Technical Writer, så du får gode muligheder for sparring og vidensdeling.

Vi er i fuld gang med at revidere og udbygge vores eksisterende dokumentation og manualer samt sikre, at de lever op til kravene for CE-mærkning af vores anlæg. Du vil få gode muligheder for at være med til at effektivisere processen og sikre, at manualer og teknisk dokumentation integreres i projektfasen.

AKVA group Land Based A/S