19 job matcher din søgning 19 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

ONLY
Buying Responsible

ONLY, Brande

Kan du sikre pris, kvalitet og leveringer på vores Jersey/Sweat-kategori igennem tæt samarbejde med vores leverandører? Kan du vedligeholde og optimere vores leverandørportefølje?

Som Buying Responsible hos ONLY bliver du ansvarlig for i samarbejde med dine dygtige indkøbskollegaer at sikre vores kollektioners levering og pris. Dit ansvar kommer til at ligge inden for Jersey/Sweat-kategorien hvor du i samarbejde med teamet skal sikre overblik over metervarer- og kapacitetsbookninger, logistik og produktion.

Du bliver involveret i etablering, optimering og udvidelse af vores leverandørbase, og du sikrer, at alt bliver gjort med godt købmandsskab for øje. Du tager aktivt del i kollektionsudvikling og er god til at give og modtage feedback. Du har mod på at rejse, skaber stærke bånd til nye og stabile leverandører og du finder det naturligt at holde dig opdateret på en evigt skiftende og udfordrende situation i tekstil verdenen.

ONLY
Salgsassistent, ONLY STORES, Rødovre

ONLY

Til vores ONLY-butik i Rødovre søger vi en udadvendt og serviceminded salgsassistent

Har du passion for fashion, og er du udadvendt og serviceminded? Så er du måske vores nye salgsassistent.

Som salgsassistent er din fornemmeste opgave at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved at give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis.

Det er vigtigt, at du er udadvendt og imødekommende, og at du nyder at have med mange forskellige mennesker at gøre. Du forstår at bruge de nyeste trends og sætter en ære i at inspirere vores kunder gennem din egen stil og måde at sætte vores styles sammen på.

ONLY
Business Analyst

ONLY, Brande

Er du en stærk analytiker, og har du lyst til at arbejde med analyser og drift i en succesfuld modevirksomhed?

Til vores tyske indkøbsafdeling søger vi en handlekraftig Business Analyst, hvis vigtigste ansvarsområder bliver at analysere og planlægge indkøb samt identificere indsatsområder via benchmarking og performancemåling, der samlet kan medvirke til at optimere indkøb, salg og lagerniveau på vores tyske marked som tæller 250 fysiske butikker i dag, og markedet er under fortsat ekspansion.

I samarbejde med vores indkøbere på Tyskland bliver du ansvarlig for at sikre driften og udviklingen af indkøb til vores butikker i Tyskland. Du får en central rolle i at koordinere budgetter og kategoristyring, og du skal til enhver tid kunne give et retvisende billede af indkøbssituationen i organisationen.

ONLY
Designassistent

ONLY, Brande

Er du en mode- og trendstærk designassistent, der elsker at omsætte dine kreative ideer til stærke kommercielle styles?

Som designassistent får du mulighed for at bruge dine kreative evner til at deltage i udviklingen af trenden på JDY's hovedkollektioner. Du vil arbejde på tværs af mange forskellige afdelinger i forbindelse med research og opbygning af trenden, og helt konkret vil du i tæt samarbejde med det øvrige designteam få en central rolle i udarbejdelsen af trend materiale og præsentationer til både interne kolleger og eksterne samarbejdspartnere.

Sammen med designteamet vil du fungere som sparringspartner for vores indkøbere og øvrige kolleger, hvor du er med til at sikre, at vores kollektioner konstant optimeres i henhold til udtryk, hurtighed, pasform og kvalitet. Du får således til opgave sammen med teamet at sikre et stærkt udtryk samt en rød tråd på tværs af kategorier.

ONLY
Fotograf

ONLY, Brande

Har du sabbatår og brænder du får at fotografere? Kan du sikre høj kvalitet, og det rigtige udtryk i ONLYs billedmateriale? Vi søger en fotograf til ONLY, som kan varetage den daglige produktion af packshots til relevante medier både internt og eksternt.

I ONLY løser vi alle marketingrelaterede opgaver in-house, herunder også produktionen af billeder og video. Udover dine fotografkolleger vil du derfor også møde koordinatorer, grafikere, stylister og social media-specialister. Vi er et dedikeret og ambitiøst team, som hver dag arbejder med at sikre ONLYs samlede udtryk på tværs af landegrænser.

Som fotograf hos ONLY Marketing arbejder du med den daglige produktion af packshots i vores professionelle fotostudie i Brande. Packshots er begge vigtige elementer i vores salgsmateriale, både i tryk og online, og du er med til at sikre kvalitet såvel som workflow. Din rolle omfatter alle aspekter af arbejdsgangen:

 • Lyslægning
 • Fotografering af packshots
 • Redigering
ONLY
Erfaren fotograf

ONLY, Brande

Brænder du for at levere fotos af høj kvalitet, og kan du sikre det rigtige udtryk i ONLYs billedmateriale? Vi søger en erfaren fotograf til ONLY Marketing, som kan varetage den daglige produktion af modelbilleder og video til ONLY og andre relevante medier.

I ONLY løser vi alle marketingrelaterede opgaver in-house, herunder også produktionen af billeder og video. Udover dine fotografkollegaer vil du derfor også møde koordinatorer, grafikere, stylister og social media-specialister.

Som fotograf hos ONLY Marketing arbejder du med den daglige produktion af modelbilleder, videomateriale og de packshots i vores professionelle fotostudie i Brande. Modelbilleder og packshots er begge vigtige elementer i vores salgsmateriale, både i tryk og online, og du er med til at sikre kvalitet såvel som workflow. Din rolle omfatter alle aspekter af arbejdsgangen:

 • Lyslægning
 • Modelbilleder til ONLY E-com
 • Videoproduktion
ONLY
CBO SALES RESPONSIBLE

ONLY, Brande

Er du drevet af at skabe resultater, motiveres du af ambitiøse målsætninger, og er du kompetent i alt lige fra udvikling til eksekvering af salgsstrategier?

Som Sales Responsible for ONLY på vores Key Accounts får du stor mulighed for at præge den fremtidige udvikling. Du får en vigtig rolle i et energisk og dynamisk salgsteam, og du får helt konkret ansvaret for at udvikle NOOS-forretningen og udbygge vores position som markedsleder.

Det er dit ansvar, at ONLY er kundernes foretrukne samarbejdspartner, og i den forbindelse kommer der rejsedage i spil, da din tilstedeværelse ved salgsmøder med Key Accounts bliver essentielt, og større strategi workshops med sælgere skal gennemføres med dig for bordenden.

ONLY
Sales Coordinator

ONLY, Brande

Er du en selvstændig og energisk Sales Coordinator, der kan hjælpe vores salgsafdeling med at realisere Kids ONLYs enorme potentiale?

Hos Kids ONLY har vi sat os for at lave de sejeste børnetøjskollektioner til piger i alderen 0-14 år. Vi laver otte årlige kollektioner, som tager udgangspunkt i det DNA, du kender fra ONLYs kollektioner. Vi er et lille team, men vores ambitioner er store! Derfor er det afgørende for os, at du ligesom resten af teamet er en ildsjæl med masser af engagement og drive, og at din største motivationsfaktor er at hjælpe afdelingen til at nå deres mål.

Du vil få en nøglerolle som tovholder på alle aktiviteter indenfor salg, og du vil få stor selvstændighed samt en omskiftelig hverdag, hvor der er fart på, og hvor der er mange opgaver der konstant skal prioriteres. Du vil få en bred kontaktflade både internt og eksternt, hvor du sikrer et altid højt serviceniveau.

ONLY
Hair and Make Up Artist

ONLY, Brande

Har du styr på styling af hår og make up, og har du lyst til at være en central del af alle fotoskydninger i ONLY Brand House?

Du bliver en del af ONLYs marketingafdeling med 30 engagerede og ambitiøse kolleger, som alle arbejder med at brande og præsentere ONLY og vores subbrands på stærkeste vis. Du vil opleve en hverdag, hvor fashion is everything, og du får en bred rolle, hvor du både skal style hår & make up på alle interne fotoskydninger samt style dagens key looks til vores online udtryk.

Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte:

 • Deltagelse på interne fotoskydninger som assisterende hår & make up artist
 • Styling af modeller på interne fotoskydninger
 • Tæt sparring og samarbejde med Photo Manager og stylist omkring udtryk og styling til ONLYs online forretning.
ONLY
Konstruktør - Essentials

ONLY, Brande

Er du teknisk dygtig til fitting og modelkonstruktion? Har du erfaring med Essentials og Swimwear?

Du bliver en del af ONLYs nye afdeling – ONLY AHEAD – som er en ny forretningsenhed bestående af ONLY SHOES, TRAINING, ACCESSORIES, SWIMWEAR, ESSENTIALS samt LIVING & BEAUTY. Vi arbejder tæt sammen for at kunne levere de fedeste styles samt sikre den fortsatte vækst af ONLY AHEAD.

Dit primære ansvarsområde er at træffe beslutninger i forhold til snit, pasform og mål. Gennem din produktforståelse og din erfaring som konstruktør udarbejder du måleskemaer og gradueringer, ligesom det er dit ansvar at godkende prøverne til produktionen. Det er nødvendigt at være struktureret, da det er store mængder, der skal koordineres. Det er en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med kollektionsprocesser og forstår flowet i kollektionerne.

ONLY
Controller

ONLY, Brande

Har du stærke analytiske evner, og motiveres du af at optimere forretningen og skabe transparens? Nu har du mulighed for at blive en del af en spændende international modevirksomhed, hvor din indsats er afgørende for vores videre succes!

Med reference til ledelsen får du ansvaret for business og financial controlling af vores 82 butikker i Danmark. Du får et centralt placeret job med en bred berøringsflade, hvor du vil indgå i et tæt samarbejde med ledelsen i BESTSELLER Retail Europe i Danmark, men du vil også fungere som en aktiv sparringspartner for vores landechef og distriktschefer.

Arbejdsopgaver:

 • Udarbejde budgetter og opfølgning på regnskaber
 • Analysere regnskaber og nøgletal
 • Fungere som finansiel sparringspartner for ledergruppen
ONLY
Butikschef, ONLY STORES, Ro's Torv

ONLY

Til vores ONLY-butik i Ro's Torv søger vi en udadvendt og serviceminded butikschef

Har du fingeren på pulsen, og kan du stå i spidsen for at give vores kunder den bedste oplevelse, når de shopper vores produkter? Så er du måske vores nye butikschef!

Som butikschef er det dit ansvar at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved at sikre, at dit team altid er klar til give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis. Du coacher og sparrer med dit team på daglig basis for at sikre, at de har værktøjerne i orden, og du går selv forrest, både når det gælder kundeservice og optimering af basket size.

ONLY
Grafiker

ONLY, Brande

Har du et kreativt mindset og er din grafiske værktøjskasse i orden? Har du fingeren på modepulsen, og kan du designe et lækkert layout til vores internationale retail kampagner, lookbooks og online materialer? Så er det dig, vi leder efter!

Lige nu søger vi en grafiker, der har flair for udarbejdelse af både online og offline marketingmateriale. Du bliver en del af et grafisk team i en kreativ og ambitiøs marketingafdeling på omkring 30 personer.

Du kommer til at arbejde tæt med vores team af dygtige grafikere, hvis fornemmeste opgave er at skabe sammenhæng og gennemslagskraft i ONLYs visuelle udtryk - globalt og lokalt. I afdelingen arbejder vi med design og grafisk opsætning af lookbooks, vindueskampagner, salgsmateriale og annoncer. Derudover laver vi også diverse online opgaver, såsom videoredigering, spots, stories og content til sociale medier.

ONLY
Designer - Woven

ONLY, Brande

Er du en erfaren designer og drømmer du at kunne bruge dine faglige og personlige kompetencer fuldt ud hver dag? Har du lyst til at stå i spidsen for det kreative udtryk på en bærende produktkategori, hvor der er plads til at lege med detaljer, farver og kvaliteter?

Som designer hos ONLY vil du, sammen med dine passionerede og energiske kolleger i produktudviklingsteamet, få ansvaret for udarbejdelsen af vores kollektioner med fokus på Woven. Vi arbejder med mange styles og koncepter, og med otte årlige kollektioner vil du altid have mange bolde i luften. Vores afdeling er kendetegnet ved et dynamisk og kreativt arbejdsmiljø, hvor samarbejde, faglighed og nytænkning er nøgleord.

Arbejdsområder:

 • Ansvar for udviklingen af styles inden for produktkategorien Woven
 • Trend-research på online platforme såvel som fra inspirationsture i ind-og udland
 • Sourcing af spændende kvaliteter og trim
ONLY
Indkøbsassistent

ONLY, Brande

Er du klar til at gøre karriere inden for fashion? Kan du sikre struktur og kvalitet i vores indkøbsprocesser? Motiveres du af at være en del af en international indkøbsafdeling, hvor vi arbejder tæt sammen med leverandører, design og salg om at skabe de bedste produkter?

Vi har travlt hos JDY og leder derfor efter en struktureret indkøbsassistent, der motiveres af at arbejde i et dynamisk og kreativt miljø. Med den rigtige indsats og indstilling vil dette være et vigtigt skridt i din karriere som kan fører dig præcis derhen hvor du vil tage den.

Hos JDY er vi i alt 50 medarbejdere, og du bliver en del af en alsidig og dynamisk hverdag i en international modevirksomhed. Vi har alle en passion for at lave stærke produkter med masser af salgspotentiale, og du vil opleve et ambitiøst miljø, der emmer af energi og engagement. Trivsel står højt på agendaen sammen med en altid tilstedeværende vilje til at fortsætte vores kontinuerlige fremgang.

ONLY
International Sales Manager - ONLY CBO

ONLY, Brande

Kan du varetage det overordnede salgsansvar til vores store onlinekunder på det globale marked?

Du bliver en del af et salgsteam og en afdeling fyldt med ambitiøse og dedikerede kolleger, som alle deler en fælles passion for salg og mode. Vi arbejder udelukkende med salg til de største online kunder (Zalando, ASOS, AMAZON, About You etc.), og en naturlig del af din hverdag vil indebære strategisk sparring med kunder, design og indkøb samt deltagelse i direkte salgsaktiviteter for at sikre den fortsatte vækst af ONLY CBO.

Det er afgørende for din succes, at du er målrettet og evner at skabe resultater. Du har de rette kompetencer til at skabe partnerskaber med nye såvel som eksisterende kunder og samarbejdspartnere. Med din proaktive indstilling har du konstant fokus på salgsindsatser, og du sikrer, at alle i teamet kender forventningerne og ved, hvad der skal til for at indfri de opstillede mål.

ONLY
Print Designer

ONLY, Brande

Er du en erfaren, kreativ og innovativ printdesigner, og kan du sætte dit præg på ONLY’s kollektioner gennem din stærke fornemmelse for farver og print?

Som vores nye printdesigner vil du være med til at ideudvikle og sætte retningen for vores printudtryk på vores otte årlige kollektioner. Du vil arbejde tæt sammen med designere og indkøbere for at skabe sammenhængende kollektioner, der sikrer den nyeste trend i tråd med ONLYs DNA, målgruppen og sæsonerne. Vores afdeling er kendetegnet ved et kreativt og dynamisk miljø, et godt samarbejde og en uformel omgangstone.

Som printdesigner bliver dit ansvar at researche, udvikle og udarbejde prints i samarbejde med design og indkøb. Her sørger du for, at der er en rød tråd i ONLYs prints på tværs af kollektionerne, og at der er sammenhæng mellem prints, trend og farver. Derudover er du ansvarlig for, at alt internt grafisk materiale bliver udarbejdet og kommunikeret til de relevante modtagere.

ONLY
Retail Buyer - ONLY STORES

ONLY, Brande

ONLY STORES har brug for flere dygtige kolleger, og vi søger derfor nu en erfaren Retail Buyer med en stærk modeprofil, som kan være med til at sikre vores fortsatte vækst og fremgang.

Som Retail Buyer går du forrest og ved, at du har en afgørende rolle i at sikre udvikling og fortsat succes for vores europæiske butikker gennem en stærk varepakke. Helt konkret får du til opgave dels at indkøbe og sammensætte varepakken til vores butikker, og dels selv at udvikle og igangsætte konkrete styles hos vores leverandører med udgangspunkt i markedernes og butikkernes behov.

Sammen med teamet deltager du aktivt i optimering af driften i vores forretning for derigennem at sikre realisering af vores ambitiøse strategi. Det bliver med andre ord dit ansvar at koordinere indkøbs- og salgsinitiativer, udvælge konkrete styles og produktoplæg samt følge op på produkternes performance med henblik på optimering af varesortimentet.

ONLY
Sales Supporter

ONLY, Brande

Fashion, tempo og en dynamisk hverdag – lyder det som noget for dig? Elsker du at udføre operationelle opgaver, og kan du sikre, at ONLY bliver den foretrukne samarbejdspartner hos vores online kunder?

Så er dette din chance for at blive en del af et ambitiøst og succesfuldt forretningsområde i stor vækst.

Du bliver en del af ONLYs CBO team, og dit ansvarsområde ligger inden for salgssupport til de største online kunder i Europa såsom Zalando, About You og Asos. Området er i kraftig vækst og derfor søger vi nu flere kræfter til vores operations team. Du vil arbejde sammen med kolleger, som alle har et stort engagement, fokus på forretning og fremgang. Du vil opleve et stærkt sammenhold i afdelingen hvor åbenhed og dynamik er kendetegnende for miljøet på kontoret.