8 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

8 jobannoncer

Gem
ONLY

Designer

Brande

Er du en dygtig Designer, der elsker at omsætte dine kreative ideer til kommercielle styles? Drømmer du om at være en del af en dynamisk afdeling, hvor vi arbejder tæt sammen om at udvikle de mest trendsikre Woven-kollektioner?

Som Designer vil du have en central rolle gennem hele designprocessen, hvor du er med til at sikre udviklingen af vores 8 årlige kollektioner. I tæt samarbejde med teamet er du med til at sætte retningen for det kommercielle udtryk i vores kollektioner, og at vores styles konstant udvikles og optimeres i forhold til trends og kvalitet.

Gem
KIDS ONLY

NOOS Manager - KIDS ONLY

Brande

Vil du stå i spidsen for NOOS hos KIDS ONLY, og motiveres du af at arbejde på et strategisk niveau, hvor du er med til at sætte retningen?

Du får ansvaret for at udvikle og eksekvere strategien på NOOS i samarbejde med vores Brand Manager for KIDS ONLY. Du vil således tage stor del i den fremadrettede udvikling af forretningen, herunder bl.a. ansvaret for sammensætning af den rette NOOS produktpakke til markederne og afsætningskanalerne.

Gem
ONLY

Division Sales Manager

Brande

Er du drevet af at skabe resultater, og motiveres du af ambitiøse målsætninger, der skal sikre den fortsatte udvikling af de største wholesale markeder i ONLY’s fashionable og trendy brand?

Som en del af ledergruppen i ONLY CARMAKOMA SALES sidder du som Division Sales Manager med det øverste salgsansvar på dine markeder, og du skal sikre, at vi indfrier vores mål på en række omsætning- og indtjeningsmæssige parametre på disse markeder.

Gem
ONLY

Visual Merchandise Responsible

Brande

Er du en energisk og kreativ Visual Merchandise Responsible, der ønsker at tage ansvar for det visuelle udtryk i ONLY STORES?

For at forblive blandt de flotteste og bedst performende butikker, er du altid opdateret på nyeste trends og tendenser, og du motiveres af at implementere nye ideer for at optimere ONLYs visuelle udtryk samt præsentation af produkterne i butikkerne.

Gem
ONLY

Business Controller

Brande

Har du stærke analytiske evner, og motiveres du af at optimere forretningen og skabe transparens? Drømmer du om at være Business Controller i en førende retail-forretning?

Med reference til ledelsen indgår du i vores controlling-team af vores tyske butikker, hvor du har ansvaret for business- og financial controlling. Du får et centralt placeret job med en bred berøringsflade.

Gem
ONLY

Retail Planner

Brande

Drømmer du om en ansvarsfuld rolle i en international modevirksomhed, hvor du har mulighed for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer?

Du vil opleve en varierende og udfordrende hverdag med mange bolde i luften i et tempofyldt miljø. Du vil indgå i et dedikeret og dynamisk team på 9 kollegaer, hvor du vil opleve en høj grad af frihed under ansvar i et uformelt og inspirerende miljø.

Gem
ONLY

Husmodel, ONLY BRAND HOUSE

Brande

Er du passioneret omkring mode og trends, og ønsker du at være en del af en kreativ fashionvirksomhed i et internationalt miljø? Så er det dig, vi leder efter!

I ONLY BRAND HOUSE er vi netop på udkig efter en udadvendt og energisk husmodel til opmåling og afprøvning af vores kollektioner.

Som vores nye Fitting Model/Husmodel bliver du en del af et dynamisk team med et kreativt og uformelt miljø, hvor du vil få et godt indblik i hverdagen i en international fashionvirksomhed.

Gem
ONLY

Butikschef ONLY Varde

Har du fingeren på pulsen, og kan du stå i spidsen for at give vores kunder den bedste oplevelse, når de shopper vores produkter?

Som butikschef er det dit ansvar at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved at sikre, at dit team altid er klar til give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV