3 job matcher din søgning 3 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

name it
Salgsassistent Lyngby

name it

Nyder du at snakke med nye mennesker hver dag? Elsker du mode, og ville du være stolt af at sælge produkter for NAME IT?

Som salgsassistent i NAME IT-butikken i Lyngby bliver du udfordret og får udviklet dine kompetencer og dit salgstalent. Du bliver en del af et team, hvor atmosfæren er dynamisk og uformel med plads til sjov, samtidig med at vi arbejder dedikeret for at give vores kunder den bedste service.

name it
Salgsassistent Holbæk

name it

Nyder du at snakke med nye mennesker hver dag? Elsker du mode, og ville du være stolt af at sælge produkter for NAME IT? Vi leder efter en ny kollega, der vil styrke sine salgsevner i en stor international modevirksomhed med gode udviklingsmuligheder.

Som salgsassistent i NAME IT-butikken i Holbæk bliver du udfordret og får udviklet dine kompetencer og dit salgstalent. Du bliver en del af et team, hvor atmosfæren er dynamisk og uformel med plads til sjov, samtidig med at vi arbejder dedikeret for at give vores kunder den bedste service.

name it
Butikchef

name it, Kgs. Lyngby

Er du klar til en stilling med masser af ansvar, kundekontakt og ledelse? Vil du være en del af en stor international modevirksomhed med gode udviklingsmuligheder?

Som vores nye butikschef får du ansvaret for driften af vores NAME IT-butik i Lyngby Storcenter. Dine ansvarsområder inkluderer alt fra udvikling og ledelse af medarbejdere, daglig servicering af vores kunder til opfølgning på lagerbeholdning og salgstal.

Som en del af din opstart vil du gennemgå et oplæringsforløb, hvor du får udbygget dit kendskab til butikkens nøgletal, kommerciel merchandising samt daglig ledelse og butiksdrift.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV