7 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

7 jobannoncer

Gem
name it

Division Sales Manager, Footwear

Brande

Are you an experienced sales professional with knowledge of the shoe or fashion industry? Are you motivated by taking the lead in a project from the very beginning and contribute to its results and success? Then you could be the one, we are looking for to be the frontrunner for NAME IT’s further journey within footwear.

As Division Sales Manager for Footwear, you will play a central role in the development of NAME IT’s footwear. You will be involved from the start in developing a comprehensive strategy for entering the footwear market, considering market trends, competitor analysis and target demographics. In addition, you will ensure the right product development in collaboration with the design teams based on insights and findings.

Gem
LMDT

Salgskoordinator

Brande

Er du på udkig efter muligheden for at gøre en forskel for kolleger og samarbejdspartnere gennem din flair for struktur og eksekvering?

Som Salgskoordinator i vores team skaber du gennem tæt dialog og daglig salgsopfølgning vækst for både vores kunder og for os som brand. En bred vifte af opgaver vil lande på dit bord – mange af dem med salgsafdelingen, vores sælgere og vores kunder som omdrejningspunkt, men også opgaver, der vil kræve et tæt samarbejde med Indkøb, Design og Marketing. Du vil få rig mulighed for at bruge din sans for struktur og evne til at bevare overblikket i en dynamisk og tempofyldt hverdag.

Gem
name it

Designassistent

Brande

Drømmer du om en mulighed for at bruge din kreativitet og samtidig forfølge din interesse for bærdygtighed og naturlige materialer?

Hos Lil’Atelier brænder vi for at lave markedets bedste produkter til aldersgruppen baby og mini. Du vil blive en integreret del af vores indkøbs- og designteam, hvor dine primære opgaver er at udarbejde arbejdstegninger, kommentere og igangsætte styles samt hjælpe med løbende rettelser på kollektionerne i tæt samarbejde med dine kolleger.

Gem
name it

Stylist

Brande

Har du god stil, og følger du som det mest naturlige med i hver en trend, der rører på sig? Hvis du samtidig kan konvertere det til børnehøjde, så er du måske vores nye stylist!

Vi leder efter en kreativ, stilbevidst og passioneret stylist med et skarpt visuelt blik til vores marketingafdeling, hvor du vil komme til at spille en afgørende rolle i arbejdet med vores stærke visuelle udtryk.

Du bliver en del af et spændende hus, hvor du udover vores største brand NAME IT også får mulighed for at boltre dig med vores brands Lil’Atelier og LMTD, som har hvert deres udtryk, der kalder på dine kreative idéer.

Gem
name it

Pattern Designer

Brande

Brænder du for konstruktion og mode i små størrelser? Er du samtidig detaljeorienteret, struktureret og lægger vægt på at levere høj kvalitet i dit arbejde?

Hos os bliver du en del af et energisk team, der udover dig består af fem pattern designere og to beklædningshåndværker-elever. Som en del af vores team vil du opleve en atmosfære præget af vores sammenhold, fællesskab og medbestemmelse.

Gem
name it

Salgsassistent Fields

København S

Nyder du at snakke med nye mennesker hver dag? Elsker du mode, og ville du være stolt af at sælge produkter for NAME IT?

Som salgsassistent i NAME IT-butikken i Fields bliver du udfordret og får udviklet dine kompetencer og dit salgstalent. Du bliver en del af et team, hvor atmosfæren er dynamisk og uformel med plads til sjov, samtidig med at vi arbejder dedikeret for at give vores kunder den bedste service.

Gem
name it

Fotograf

Brande

Er du en talentfuld og teknisk dygtig fotograf med nogle års erfaring som professionel fotograf – og drømmer du om at fordybe dig i produktfotos og videoer, samtidig med at bruger din nysgerrighed på nye teknologier og AI til at sætte retningen for, hvordan en moderne fotoproduktion skal se ud?

Som fotograf vil du være ansvarlig for at lede og drive vores fotoprojekter med fokus på packs og produktvideoer. Du vil have et særligt fokus på initiativer, der sikrer, at vores processer er sømløse og skaber synergi mellem fotografering, 3D og design.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV