3 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

3 jobannoncer

Gem
name it

NOOS Sales Responsible

Brande

Are you on the lookout for a sales position where you are guaranteed that every day will be exciting, and at the same time you get the opportunity to excel your sales talent in an international setting? Is data your go-to for developing and executing sales strategies to drive growth?

As our NOOS Sales Responsible, your primary responsibility is to secure a growth of the NOOS business in the nordic market segment. You will get a central role in developing and implementing NOOS strategies tailored to various markets, continuously challenging the status quo.

Gem
name it

Indkøber, Outerwear

Brande

Er du en passioneret og erfaren indkøber, som er klar til næste skridt i din karriere? Har du god forretningssans og er du god til at skabe relationer?

Hos NAME IT søger vi en handlekraftig og energisk Indkøber, der kan tage ansvar for udvikling og indkøb af trendstærke overtøjskollektioner. Som Indkøber spiller du en vigtig rolle i vores ambitiøse team, der er dedikeret til at styrke vores markedsposition og forblive den foretrukne samarbejdspartner for vores kunder og leverandører.

Gem
name it

Junior Store Project Coordinator

Brande

Brænder du for en administrativ rolle, hvor du med dine stærke koordineringsevner kan være med til at sikre, at vores butiksåbninger eksekveres effektivt inden for de aftalte rammer?

I NAME IT har vi en målsætning om i gennemsnit at åbne 1-2 butikker om ugen, og derfor har vi brug for en ekstra kollega. Du varetager en lang række koordinerende og administrative opgaver i forbindelse med planlægningen og eksekveringen af åbning og renovering af retail-butikker og Shop-In-Shops. Dette indebærer tæt samarbejde med leverandører og kolleger i hele NAME IT.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV