4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 4 af 4 resultater.
Fertin PharmaAutomatiktekniker/reparatør til Nathold

Fertin Pharma, Vejle

I Fertin Pharma har vi en mission om at supportere en sundere livsstil hos vores forbrugere. Det gør vi gennem udvikling og produktion af effektive, brugervenlige og behagelige leveringsplatforme, der indeholder aktive eller funktionelle ingredienser. Vores største produkt er nikotintyggegummi hvor ekstruderet og komprimat tyggegummi kan benyttes som leveringsplatforme for den aktive ingrediens, nikotin.

Jobbet:

  • Din primære funktion som tekniker er vedligehold og fejlfinding på produktionsudstyr, såvel planlagt forebyggende vedligehold og eftersyn som øjeblikkelig afhjælpning ved nedbrud, samt kalibreringsopgaver.
  • Du arbejder tæt sammen med operatører og øvrige teknikere om at sikre stabil drift og produktion
Fertin Pharma
Recruit IT ApSSAP-konsulent

Recruit IT ApS søger for Fertin Pharma i Vejle

Har du erfaring med SAP, og vil du gerne lære endnu mere? Så har vi en spændende mulighed hos vores kunde, Fertin Pharma A/S i Vejle.

Du vil komme til at indgå i et effektivt team med 3 andre medarbejdere, kaldet Business Solutions, som har ansvaret for den samlede ERP-løsning i et SAP S/4 HANA-landskab. Du vil få en unik mulighed for at komme med på en spændende rejse, hvor du i tæt samarbejde med forretningen får et stort ansvar for at deltage i den videre udvikling af virksomhedens SAP-landskab. Du vil også komme til at yde 2nd- og 3rd level-support til superbrugere, samt håndtere fejlrettelser og projekter med virksomhedens eksterne SAP-leverandør.

Arbejdsopgaverne dækker alle moduler i SAP (undtagen HR), projektdeltagelse, oprettelse og respons på servicetickets, dokumentation, vedligeholdelse, fejlsøgning og customisering.

Fertin PharmaOperatører til weekendhold - produktion og pakkeri

Fertin Pharma, Vejle

Vil du være en del af vores produktion af medicinsk tyggegummi i en af verdens førende B2B-virksomheder inden for vores område? Vi søger snarest nye kollegaer til weekendhold i vores produktion og pakkeri.

I samarbejde med resten af afdelingen er du med til at sikre en god kvalitet, hvor der produceres under sundhedsmyndighedernes GMP-regler (Good Manufacturing Practice). Så hvis du kan lide en travl arbejdsdag og ikke er bange for at lære nyt, er vores produktion og pakkeri måske din nye arbejdsplads.

Jobbet:

  • Du får ansvar for betjening og overvågning af procesanlæg.
  • Du får ansvar for rengøring af produktionsudstyr.
  • Du følger faste regler, rammer og retningslinjer inden for produktionsfremstilling, housekeeping, hygiejne og sikkerhed.
Fertin Pharma
Fertin PharmaTekniker med el-teknisk bagrund til daghold

Fertin Pharma, Vejle

I Fertin Pharma har vi en mission om at supportere en sundere livsstil hos vores forbrugere. Det gør vi gennem udvikling og produktion af effektive, brugervenlige og behagelige leveringsplatforme, der indeholder aktive eller funktionelle ingredienser. Vores største produkt er nikotin tyggegummi hvor ekstruderet tyggegummi benyttes som leveringsplatform for den aktive ingrediens, nikotin.

Jobbet:

  • Din primære funktion som Tekniker med el-teknisk bagrund er vedligehold og fejlfinding på produktionsudstyr, såvel planlagt forebyggende vedligehold og eftersyn som øjeblikkelig afhjælpning ved nedbrud, kalibreringsopgaver samt PLC-opgaver
  • Du arbejder tæt sammen med operatører og øvrige teknikere om at sikre stabil drift og produktion
Fertin Pharma