17 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

17 jobannoncer

Gem
Odsherred Kommune

Centerleder til Solvognen, Lynghuset og Sejrsbo

Højby

Har du modet til at udfordre status quo og skabe en inspirerende kultur? Vi søger en engageret leder, der vil styrke og motivere vores medarbejdere. Sammen kan vi skabe en arbejdsplads, der udstråler tillid og tryghed.

Som centerleder vil du samarbejde tæt med de øvrige centerledere og afdelingslederen, tackle spændende ledelsesudfordringer og sætte et positivt og varigt præg på vores arbejdsplads. Hvis du er klar til at tage næste skridt i din karriere og være en del af en dynamisk og støttende arbejdsplads, glæder vi os til at høre fra dig!

Gem
Odsherred Kommune

Børne- og ungerådgiver til Ungeteamet i Familieafdelingen

Nykøbing Sj

Sammen med dine kollegaer modtager du børn og unge i alderen 13-22 år og deres forældre, når sagen er blevet screenet i Modtagelsen jf. barnets lov og arbejder videre med den viden vi allerede har i sagen.

Vi er en afdeling, hvor vi er glade for hinanden, vores kollegaer i andre afdelinger og vores job. Vi skal trives i vores opgaveløsning, og tillid og psykologisk tryghed vægtes højt.

Gem
Odsherred Kommune

Leder til lokalt Børne- og ungehjem

Nykøbing Sj

Har du erfaring med og lyst til ledelse? Kan du skabe en stærk faglig kultur med børn og voksne? Kan du skabe et stærkt brand – i og uden for Odsherred Kommune? Har du styr på økonomien?

Vi tilbyder et spændende job med variation og en unik mulighed for at understøtte og motivere engagerede, veluddannede medarbejdere i kerneopgaven. Lederstillingen rummer personaleledelse og faglig ledelse af ca. 20 medarbejdere.

Gem
Odsherred Kommune

Økonomikonsulent til Administrationen i Center for Omsorg og Sundhed

Højby

Vi søger en dygtig økonomikonsulent, som brænder for økonomi- og analyseopgaver, og har en særlig interesse i at være en del af en understøttende enhed, hvis fornemmeste opgave er at understøtte fagcenterchefen, ledere og afdelinger i fagcentret.

Administrationen har fysisk placering på Rådhuset i Højby og består af 1 afdelingsleder, 12 medarbejdere og 1 kontorelev. Vi løser opgaver indenfor økonomi og analyse, ledelsesinformation, indkøb, kontraktstyring, personaleadministration, samt intern administration som IT og postbetjening.

Gem
Odsherred Kommune

Teamledere til Hjemme- og Sygeplejen

Asnæs

Vi søger to teamledere. En til vores aftenvagter og en til vores dagvagter i Distrikt Syd, som i alt består af 104 medarbejdere, hvor du som teamleder vil få ansvaret for omkring 30 medarbejdere.

Som teamledere i Distrikt Syd skal I være med til at lede kulturelle og organisatoriske forandringer. Disse forandringer handler særligt om, hvordan vi kommunikerer og samarbejder i de forskellige vagtlag, men det handler også om, hvordan vi integrerer dag- og aftenvagterne med hinanden.

Da I bliver en del af en ny ledergruppe på i alt tre, vil I have mulighed for at sætte jeres eget præg på ledergruppen.

Gem
Odsherred Kommune

Børne- og ungerådgiver til Modtagelse

Nykøbing Sj

Motiveres du af at handle hurtigt på store bekymringer? Motiveres du af den indledende sagsbehandling?

Vi søger nye kræfter i Modtagelsen. Er du enig i ovenstående udsagn, kan det blive dig.

Du bliver sammen med dine kolleger forposten, når vi modtager underretninger, som sikrer at borgerne og kollegerne mødes relevant og professionelt. Du har sammen med dine kollegaer ansvaret for at screene nye sager, med et særligt fokus på præcisering af sammenhængen mellem problemstilling og støttebehov samt inddragelsen af barnet eller den unge.

Gem

Gæstedagplejer

Odsherred

Odsherred kommune søger gæstedagplejere.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Sundhedsrådgiver til Odsherred Kommune

Nykøbing Sj

Vil du være med til at højne sundheden hos Odsherred borgere og brænder du for at arbejde i det sundhedsfremmende og forebyggende felt - med...

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Pædagog

Hørve

Vi mangler fra d. 1.10.24 en uddannet pædagog i Bevægelseshaven, og vi glæder os til at udvide vores fællesskab, som er kendetegnet ved høj...

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Asnæs skole søger pædagog til Specialtilbud

Asnæs

Brænder du for alle børns deltagelsesmuligheder i skolen?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Social- og sundhedsassistenter til fast aftenvagt i Odsherred

Asnæs

Som social- og sundhedsassistent vil du blive en del af et erfarent og velkvalificeret team af kollegaer, der arbejder tæt sammen så vi...

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Genopslag pædagog 37 timer

Grevinge

Naturinstitution Moselinden søger en pædagog til vores børnehave på 37. timer ugentligt pr. 1/9 eller snarest derefter, der er mulighed for andet timetal.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Grønnegården søger SSH til blandede vagter

Nykøbing Sj

Grønnegården søger en social- og sundhedshjælper som kan indgå i vores teams, hvor vi har fokus på kerneopgaven og prioriterer nærvær og faglighed højt.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Grønnegården søger SSA til blandede vagter

Nykøbing Sj

Grønnegården søger en social- og sundhedsassistent som kan indgå i vores teams, hvor vi har fokus på kerneopgaven og prioriterer nærvær og faglighed højt.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Plejecentret Solvognen søger SOSU-hjælper til aftenvagt

Højby

Plejecentret Solvognen har 48 boliger, fordelt i 4 huse.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Solvognen mangler dig som er uddannet Social- og sundhedshjælper

Højby

En af vores medarbejdere er gået på pension og Solvognen plejecenter søger en social- og sundhedshjælper til fortrinsvis dagvagter, med...

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Vi søger basissygeplejerske til Plejecenter Bakkegården

Hørve

Da vores dygtige sygeplejerske gennem mange år har søgt nye udfordringer, søger vi en basissygeplejerske med godt humør og...

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV