8 job matcher din søgning 8 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Hilti Danmark A/S
Account Manager med salgsansvar for mid-market

Hilti Danmark A/S

Har du erfaring med salg? Er du forretningsdrevet og ambitiøs? Brænder du for at udvikle kunderelationer i dit eget distrikt?

Se video om Hilti Danmark A/S som arbejdsplads

Vi søger en forretningsdrevet og ambitiøs Account Manager, der kan varetage salgsansvaret med vores kunder fra teknikbranchen. Så hvis du kunne tænke dig at arbejde sammen med nogle af Danmarks største teknik- og installationsvirksomheder og drive løsningsorienteret salg, er det måske dig, vi søger.

Som Account Manager vil du stå i spidsen for aktiviteter med Hiltis kunder inden for teknikbranchen, og du vil få ansvar for at styrke vores partnerskaber på forskellige organisatoriske niveauer.

Hilti Danmark A/S
Teknisk rådgiver

Hilti Danmark A/S, Hvidovre

Trives du med teknisk rådgivning? Er du analytisk, god til at have mange bolde i luften, og vil du udvikle dig i en innovationsdrevet international virksomhed? Så er du måske vores næste Teknisk Rådgiver.

Se video om Hilti Danmark A/S som arbejdsplads I rollen som Teknisk Rådgiver vil du få en afvekslende hverdag, hvor du vil yde rådgivning om tekniske løsninger til kunder i byggebranchen. Rådgivningen vil primært ske via telefon og mail. Du vil få en stor kontaktflade med entreprenører og rådgivende ingeniørfirmaer.

Gem
Hilti Danmark A/S
Account Manager med salgsansvar for kundedistrikt på Fyn

Hilti Danmark A/S

Er du fremtidsorienteret, innovativ og nysgerrig? Har du drivkraft, og drømmer du om at arbejde med store og små projekter fra start til slut? Så er du måske vores næste Account Manager inden for jord- og betonbranchen!

Se video om Hilti Danmark A/S som arbejdsplads Det er et spændende distrikt med højt potentiale og med en veletableret kundeportefølje, hvor du som Account Manager får lov til at gøre en forskel for distriktets kunder.

Du får din daglige gang på byggepladser, hvor en del af din opgave vil være at lave demonstrationer af fx vores unikke software til klassificering af værktøj, som er et branchens mest innovative produkter.

Gem
Hilti Danmark A/S
Field Engineer

Hilti Danmark A/S

Se video om Hilti Danmark A/S som arbejdsplads

Som Field Engineer i Hilti får du ansvaret for proaktivt at opbygge et tæt samarbejde med vores største kunder i Jylland og på Fyn, og for at hjælpe dem med at optimere løsninger til deres forretning med udgangspunkt i Hiltis mange produkter og services.

Som Field Engineer i Hilti skal du

  • Opbygge og vedligeholde relationer til dine rådgivende ingeniørkunder
  • Hjælpe med at få Hiltis løsninger implementeret i kundernes designspecifikationer
  • Assistere dine kolleger i salg med tekniske løsninger på byggepladserne
  • Præsentere Hiltis produkter og services for dine kunder
Gem
Hilti Danmark A/S
Strategisk Account Manager til key account kundesegment

Hilti Danmark A/S

Se video om Hilti Danmark A/S som arbejdsplads

I rollen som Account Manager for vores Key Accounts inden for kundegruppen EL og VVS får du en hverdag med Danmarks største teknikvirksomheder, hvor du vil arbejde med rådgivende salg.

Du vil få ansvaret for at vinde store forretninger og drive innovation inden for byggebranchen. Så hvis du er innovativ, nysgerrig, og løsningsorienteret, er du måske vores nye Account Manager for vores Key Accounts.

Du får en alsidig og selvstændig hverdag, hvor du selv er ansvarlig for at planlægge og strukturere dine møder med kunder. Det betyder, at du får fleksible arbejdsdage, hvor du selv kan disponere over din tid.

Gem
Hilti Danmark A/S
Har du energien til industrien?

Hilti Danmark A/S

Vil du levere fantastiske løsninger til Produktionsdanmark, og motiveres du af en varierende hverdag, hvor du får lov at arbejde med både internationale og lokale produktionsvirksomheder?

Se video om Hilti Danmark A/S som arbejdsplads

Så søger vi lige nu en Account Manager, der kan arbejde strategisk med salg og vedligeholde og udvikle sit eget distrikt af kunder inden for industribranchen.

Du vil sammen med dine kunder finde frem til de mest rentable løsninger, som dækker netop de behov, som kunderne har – fra helt konkrete maskiner, værktøjer og fastgørelser til softwareløsninger og ingeniørtimer.

Hilti Danmark A/S
Customer Success Manager

Hilti Danmark A/S, Hvidovre

Se video om Hilti Danmark A/S som arbejdsplads

Er du drevet af at skabe ekstraordinære kundeoplevelser?

Vi går ikke på kompromis med din personlige og faglige udvikling. Derfor udarbejder vi et skræddersyet introduktionsprogram, der sikrer en grundig oplæring til rollen som Customer Success Manager.

Derudover tilbyder vi en konkurrencedygtig løn og en række fordele som for eksempel fordelagtig pensionsordning, sundhedsforsikring og motionsbidrag.

Gem
Hilti Danmark A/S
Account Manager med salgsansvar for kundesegment i København

Hilti Danmark A/S

Har du drivkraft og drømmer du om at arbejde med store og små byggeprojekter fra start til slut? Har du lyst til at gøre en forskel for vores kunder, og videreudvikle en veletableret kundeportefølje i hjertet af København, så er du måske vores næste Account Manager.

Se video om Hilti Danmark A/S som arbejdsplads

Der er tale om et distrikt, der strækker sig over Københavns centrum med Nordhavn som omdrejningspunkt. Det er et spændende distrikt med høj aktivitet, hvor du som Account Manager får lov til at gøre en forskel for distriktets kunder inden for jord- og betonbranchen. Det er derfor vigtigt, at du trives med at være ude hos kunderne, og sparke døre ind, for at starte og videreudvikle samarbejder på forskellige organisatoriske niveauer.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV