4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Domea.dk
Ejendomsfunktionær med grønne fingre

Domea.dk

Vi søger en ejendomsfunktionær med grønne fingre m/k på fuld tid til Boligselskabet Sydfyn. Det daglige arbejdssted vil være Wandallshaven, Fruerlunden/Fruerparken, Magnavej, 5. Maj Plads, Grønnedal, Ryttervej, Bryghuset, Gyldenbjergsvej, Sct. Peder Stræde, Pistolstræde, Frue Kirke Stræde samt vores kommende nybyggerier på Spinderiet/Væveriet og Grev Moltkes Vej og Clara Frijs Vej.

Har du erfaring med vedligeholdelse af udearealer, og et solidt kendskab til beplantning, er det et plus. Din nærmeste leder er ejendomsmester Ulrik Rasmussen.

Ejendomsfunktionæren har i samarbejde med ejendomsmesteren det daglige ansvar for:

 • Renholdelse og vedligeholdelse af de grønne områder, herunder plantepleje.
 • Beboerservice & småreparationer i afdelingerne
Domea.dk Servicekoordinator til Gadehavegård i Taastrup

Domea.dk

Som servicekoordinator skal du fungere som bindeleddet mellem kunden og de tilknyttede boligafdelinger, hvor du bliver det administrative omdrejningspunkt, der skal være med til at sikre, at alle beboere og kunder får den bedste service. Som servicekoordinator skal du også sikre, at boligafdelingerne fungerer og være en del af den mødeaktivitet, der kommer til at foregå. Du får reference til driftslederen.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

 • Give god kundeservice til boligselskabets beboere sammen med driftscenterets øvrige medarbejdere - både telefonisk og personligt
 • Planlægge og booke driftsopgaver til vores driftspersonale
 • Have løbende sparring med driftslederen og kontorets øvrige ansatte
Domea.dk Ejendomsmester til Servicecenter København

Domea.dk, Frederiksberg

Da vi har en ejendomsmester, der går på pension, søger vi en ny ejendomsmester, som kan holde mange bolde i luften og samtidig bevare det gode humør og yde god kunde/beboerservice. Du skal primært varetage den daglige drift, beboerservice og vedligeholdelse af bygninger i de afdelinger beliggende i københavnsområdet, der er tilknyttet servicecenteret. Du vil i høj grad have indflydelse på tilrettelæggelsen af dine egne arbejdsopgaver.

Ejendomsmesteren har i samarbejde med driftslederen det daglige ansvar for:

 • Drift og vedligehold af boligselskabernes afdelinger
 • Ind– og udflytningssyn, herunder tilsyn og kvalitetskontrol – vi bruger iSyn
 • Håndtering af forsikringssager
Domea.dk Ejendomsmester til Servicecenter Bolig Nord

Domea.dk, Hjørring

V søger en medarbejder, der vil være med til at levere god kunde- og beboerservice, og som kan bevare overblikket i pressede situationer med godt humør.

Du skal primært varetage den daglige drift, beboerservice, vedligeholdelse af bygninger samt ind- og udflytningssyn i Domea Aalborg og Grangårdens Ældreboligselskab, der er tilknyttet Servicecenter Bolig Nord. Du vil i høj grad have indflydelse på tilrettelæggelsen af dine egne arbejdsopgaver.

Ejendomsmesteren har i samarbejde med driftslederen det daglige ansvar for:

 • Drift og vedligehold af boligselskabernes afdelinger
 • Ind– og udflytningssyn, herunder tilsyn og kvalitetskontrol – vi bruger iSyn
 • Håndtering af forsikringssager
Domea.dk