6 jobannoncer matcher din søgning 6 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Domea.dk

Kundechef til at lede driften af Humlebæk Boligselskab

Er du beslutningsdygtig, har du ledererfaring og motiveres du af at udvikle dine ledere og medarbejdere til at yde deres bedste? Trives du i en selvstændig rolle med stor indflydelse, og har du flair for at begå dig i en politisk ledet organisation? Så læs med her:

Som vores nye kundechef får du ansvaret for den daglige ledelse af Humlebæk Boligselskab og det tilhørende Servicecenter. Dit team består af 10 medarbejdere og 2 driftsledere, og du refererer til Regionsdirektør Øst, der sidder i Domea.dk i Høje Taastrup.

Gem
Domea.dk

Ejendomsfunktionær til Almen Boligselskabet Centrum Danmark (ABCD)

Kerteminde

Trives du med en varieret hverdag med en stor grad af selvstændighed, hvor du sammen med dit team skal yde den bedste service overfor vores beboere.

Du skal primært varetage vedligeholdelse af 5 afdelingers udearealer men også den daglige drift, beboerservice og vedligeholdelse af bygninger. Du skal kunne lide at arbejde både selvstændigt og i et team. Du vil i meget høj grad have indflydelse på tilrettelæggelsen af dine egne arbejdsopgaver.

Gem
Domea.dk

Servicekoordinator til servicecenter i Give

Som servicekoordinator bliver du bindeleddet mellem beboere og driftspersonale og det administrative omdrejningspunkt, der skal være med til at sikre, at alle beboere og bestyrelser får god hjælp, når de henvender sig – hver gang.

Du bliver en del af en attraktiv arbejdsplads, hvor vi arbejder målrettet med udvikling af alle medarbejderes kompetencer. Vi tror på, at spændende opgaver, selvstændighed og fleksibilitet i jobbet giver tilfredse medarbejdere og gode resultater.

Gem
Domea.dk

Byggeprojektleder til fremtidens almene boliger i Syddanmark

Kolding

Brænder du for at indfri boligdrømme gennem store og spændende byggeprojekter i et team med en stærk ånd? Så kig videre her.

Du bliver en del af et sammentømret og dedikeret byggeteam, der består af tre medarbejdere. Vi spiller en afgørende rolle i realiseringen af vores byggesager, og du vil få stor indflydelse, masser af udfordringer og ikke mindst arbejde for en ”sag”, der giver mening.

Vores rolle er at være sparringspartner og den professionelle koordinerende projektleder, der styrer byggesager i hus i tæt sparring med dine kollegaer hos ALFABO samt vores rådgivere og entreprenører.

Gem
Domea.dk

Ejendomsfunktionærer til drift og vedligehold i Solrød

Solrød Strand

Kunne du tænke dig at arbejde sammen med os

DOMEA.DK søger netop nu to gode og empatiske ejendomsfunktionærer til drift og vedligehold i Solrød.

Vi håndterer dagligt service og vedligeholdelse af 1400 boliger fra vores servicecenter i Solrød. Lige nu prioriterer vi driften, med et øget fokus som du kan få mulighed for at påvirke positivt.

Har du håndværksmæssig baggrund og er du lydhør over for vores kunder, så klik gerne på dette link og byd ind på et godt job med glade og professionelle kollegaer.

Gem
Domea.dk

Ejendomsfunktionær med fokus på de grønne områder

Trives du med en varieret hverdag med en stor grad af selvstændighed, hvor du sammen med dit team skal yde den bedste service overfor vores beboere.

I Boligselskabet Sydfyn kommer du til at indgå i et team på 6 personer, hvor du i samarbejde med dine kollegaer har det daglige ansvar for at varetage vedligeholdelsen af bygninger, den daglige drift, pasning af grønne områder og beboerservice i vores boligafdelinger, herunder:

  • Renholdelse, pleje og vedligeholdelse af de grønne områder, herunder plantepleje
  • Beboerservice, småreparationer og øvrige forefaldne opgaver i afdelingerne
  • Affaldshåndtering, snerydning og glatførebekæmpelse

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV