5 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

5 jobannoncer

Gem
Domea.dk

Konsulent til social bæredygtighed

Høje Taastrup

Har du lyst til at arbejde med social bæredygtighed? Brænder du for at hjælpe os med at gøre en forskel for mennesker, som er i en sårbar eller vanskelig situation, og er du god til at lede projekter?

Du vil skulle løse opgaver med fokus på kundetilfredshed ved at identificere kundens behov og udvikle passende initiativer, projekter, forretningsgange og koncepter. Hos os får du mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt i et inspirerende miljø.

Gem
Domea.dk

Projektmedarbejder til skole- og forældresamarbejde i den boligsociale helhedsplan

Svendborg

Er du dygtig til at skabe sammenhænge og relationer? Har du erfaring med skoleverdenen og samarbejdet med civilsamfundet?

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Være ansvarlig for metodeudvikling af indsats målrettet overgangen fra grundskole til ungdomsuddannelse
  • Deltage i førskoleprogram på dagtilbudsområdet

Du bliver en del af et fagligt stærkt team med højt ambitionsniveau og uhøjtidelig omgangstone.

Gem
Domea.dk

Udviklingskonsulent med projektledelseserfaring

Taastrup

Får du energi af at søge nye muligheder, af at stå for implementeringen fra A-Z samt at bygge bro mellem nye systemer og dens brugere?

Som vores nye udviklingskonsulent kommer du til at varetage projektledelsen for udviklingsprojekter fra start til slut, herunder:

  • Identificere og definere projektmål, -omfang og -ressourcer i samarbejde med interessenter
  • Udforme projektplaner, tidsplaner og budgetter for at sikre projektets succesfulde gennemførelse
Moment søger for Domea.dk
Gem

Backend udvikler

Taastrup

Har du +3 års erfaring med backend udvikling, og vil du være med til at tage ansvaret for udvikling og vedligeholdelse af Domea.dk’s it-løsninger?

Teamet du kommer til at indgå i, rummer 11 medarbejdere (Hvoraf 3 er udviklere) med forskellige faglige baggrunde, hvorfor der vil være rig mulighed for sparring. Du bliver en indflydelsesrig holdspiller, når det kommer til udvikling, vedligeholdelse og fejlretning af Domea.dk’s it-løsninger, herunder online universer, intra- og ekstranet, webservices og SQL-procedurer.

Gem
Domea.dk

Alsidig forvaltningssekretær

RandersBolig søger en alsidig forvaltningssekretær, der gennem samarbejde og med sans for service kan være med til at implementere de beslutninger, beboerdemokratiet træffer.

Du bliver en del af forvaltningsteamet, hvor du får 7 fagligt stærke kollegaer at sparre med. Vi løfter i flok om både stort og småt og vægter et godt kollegaskab højt.

Som vores nye forvaltningssekretær får du en central rolle i forhold til serviceringen af beboere, bestyrelsen og afdelingsbestyrelserne, og du samarbejder om dette med boligselskabets team og dine kollegaer i forvaltningsteamet. Der er stor variation i dine opgaver og mulighed for løbende at udvikle dig og dine kvalifikationer.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV